Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wojownik

Dobra, kto pogada?Bez gnoju prosze

Polecane posty

nie wiem czy w ogóle chcę Ci coś o sobie powiedzieć . : )

Gość wyprodukowano w 1988
"Nie, nie bylem. Uwazam, ze lepiej nie zaglosowac, niz glupio zaglosowac, a jako, ze nie bardzo mnie polityka interesuje jak narazie to moje uczestnictwo nie ma sensu Kocisko przepraszam bardzo czy to jest madra wypowiedz?

wyprodukowano w 1988, zaglosuje jak bede gotowy zeby zaglosowac, obecnie uznalem, ze moja wiedza nie jest wystarczajaca zeby ocenic obiektywnie kandydatow i zaglosowac prawidlowo wiec wole nie glosowac. Jesli ty wolisz glosowac na podstawie pochopnych wnioskow to twoja sprawa, ale potem tacy najwiecej zaluja.

Gość wyprodukowano w 1988
Dla mnie jest glupia bo przez takich ludzi pada demokracja o ktora wiele ludzi przelalo krew! A co do reszty masz racje wmiare madrze chlopak gada

nie, no pewnie.. demokracja przede wszystkim:/ lepiej zeby zaglosowal na tego ktory ma lepiej skrojony garnitur bo akurat tak mu sie podoba:/

Trzymam przy swoim, lepiej nie zaglosowac niz glupio zaglosowac, gdyby kazdy trzymal sie tej zasady to wybor bylby teoretycznie lepszy. Glosowanie nie jest przymusem,a przywilejem i jest dla tych, ktorzy chca i sa pewni zaglosowania na wybranego kandydata, ja nie jestem pewny to nie glosuje, prosta pilka prawda?

ja glosuje bo wg mnie jest to obowiazek kazdego Polaka teraz tez glosowalem chociaz moj kandydat nie przeszedl do drugiej tury ale wolalem isc i wybrac dla mnie mniejsze zlo zeby w przyszlosci moc narzekac i miec pretensje do tego ktorego wybralem

Tak wedlug ciebie to jest obowiazek kazdego Polaka, w praktyce to mozliwosc a nie obowiazek

powiedziales " glosowalem, bo moj kandydat..." o widzisz i tu jest roznica glosowales, bo miales na oku jakiegos kandydata i jego popierales, ja nie mialem na oku ani jednego i nie chcialem dokonac wyboru pochopnie. Zaglosowales, bo (subiektywnie) wiedziales na kogo oddac glos, ja nie mialem pojecia , to po co mialbym glosowac? Zostawilem to innym, glos to wielka odpowiedzialnosc, na ktora narazie nie bylo mnie stac