Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komformista

Kobieta to wygodny fotel

Polecane posty

Gość komformista

Nie istnieje chyba wygodniejsze siedzenie niż kobiece piersi. Siedząc na nich okrakiem czuję się tak, jakby zostały zaprojektowane w sam raz dla mojego komfortu. Oczywiście naturalnym jest, że kobieta taka walczy wtedy o wolność, lecz na szczęście natura tak stworzyła gatunek ludzki, że płeć męska jest silniejsza fizycznie od żeńskiej i nietrudno jest taką wierzgającą kobietę pod sobą utrzymać, co jest dodatkowym przyjemnym i zarazem pożytecznym treningiem mięśni nóg i brzucha, zatem fotel taki jest lepszą opcją niż piekielnie drogie fotele z masażem i, co również ważne, pożera mniej prądu :)

Gość komformista
A zatem, kobietki, wysyłać swoje CV :)

Gość Opowiastka/hygienista
Zważ, że płeć piękna, choć niewątpliwie słabsza, potrafi być znacznie cięższa ;) i po niewielkich modyfikacjach możesz zostać bujanym fotelem :D

Gość komformista
Cóż... jak to mówią: raz na wozie raz pod wozem :D

Gość komformista
Zapomniałem dodać: odpowiednio ułożona kobieta może również pełnić funkcję podnóżka :D

Gość komformista zesral
ci sie kiedys ktos na ryj?

Odpowiednio zmotywowana kobieta potrafi sprawić (i to bez czarów, a jedynie "tymi ręcami, tymi palcyma":D)), że bez problemu wyliżesz sobie krocze niczym futrzasty kompan Shreka :D

Niestety prawda jest taka :( że długo, ale to bardzo długo nie będzie cię stać na tak komfortowe urządzenie mieszkania.

Gość komformista
Opowiastka/hygienista: odpowiednio zmotywowana przeze MNIE kobieta, wykona tę czynność za mnie, a wdzięczności jej nie będzie końca :D

Gość komformista
Michaił Pravda: sprzedam kilka butelek i kandydatek będzie więcej, niż miejsca pod moim dachem :)

Gość komformista
Co do jednego z postów powyżej: Nie wiem jak Ciebie mama nauczyła, ale w otoczeniu moich przyjaciół i nieprzyjaciół panuje raczej europejska tendencja załatwiania się do ubikacji :)

Chcesz powiedzieć, że będziesz jej siedział na cyckach, wystawiał do wylizania krocze i jeszcze motywował? Istny z Ciebie Człowiek-Orkiestra. Czy przypadkiem motywacją nie będzie soczysta marchew zawieszona na sznurku u długiego kija? Bo wtedy wiesz... może ty nie na kobiecie siedzisz... ;)

Gość komformista
Opowiastka/hygienista: Cięta jesteś, takie kobiety lubię :D Więc wiesz, jeśli się nie boisz, to zgłoś się na ochotniczkę, a wtedy kto wie, może role się odwrócą :D

Znaczy... proponujesz mi, że będziesz moim bujanym fotelem i na moich zdumionych oczach spektakularnie się podliżesz? Ja nie wiem czy jestem godna, czy mnie toto nie rzuci omdlałej na deski podłogi i wreszcie, ja nie wiem, z czego zrobić Ci płozy ;)

Gość komformista
Stop! W tył zwrot! Wróć! Póki co proponuję Tobie bycie fotelem mym, a odwrócenie ról możliwe tylko dzięki Twoim rzekomym zdolnościom motywacyjnym, którymi tak się niedawno szczyciłaś :) "Spektakularne podlizanie siebie" możliwe tylko po wspomnianej modyfikacji, polegającej na wymontowaniu kilku żeber, natomiast płóz nie potrzeba, bujać da się siłą mięśni :)

Ale ja jestem cholernie koścista więc, wybacz za wyrażenie wulgarne i paskudne acz adekwatne i całkiem szczere, ze mnie dupa, nie fotel.:D

Gość komformista
Skoro tak, to w Twoim przypadku pada teoria o kobiecie "słabszej, acz cięższej" :D Ale nie załamuj się... jest jeszcze wolny etat na podnóżka :D

Gość komformista
Podszywacz dobrze prawi.. o tym zapomniałem :D

Prawda... złapałeś mnie na kłamstwie. Wyolbrzymiłam nieco swoje gabaryty, ale zwinna jestem niczym kobra... i jem szpinak. Fani czeskich bajek wiedzą jak działa szpinak. A na podnóżek się nie nadaję. Zawsze w klęku podpartym zaczynam wykonywać ruchy przyjemne acz niegodne filozofa :D

Gość do zaczerniony
myślisz że jesteś fajny? wypierdalaj stąd

Gość komformista
Szpinak? Tylko nie to! :O Będę musiał opróżnić zapasy gumisiowego soku, bo bez tego leżę, bujam i kwiczę :D

Tylko bez kwiku proszę. Męczą mnie faceci, którzy po marnych kilku numerkach kwiczą o litość i na rozdygotanych nogach zataczają się w kierunku wyjścia. Zupełnie jakby nie zdawali sobie sprawy z tego, że drzwi zamknięte, klucz skrzętnie schowany a pańci się dopiero rozgrzewa ;)

Gość komformista
Kwik będzie niemy... A twarz moja nieprzenikniona: mimo upokorzenia, które mnie spotka, oblicze jej pozornie wyrażać będzie zachwyt :D

Gość komformista
Idę korzystać z pogody i wygody... cdn. Pańciu Opowiastka/hygienista, miej się na baczności! :D

No masz... też wyszłam zażyć wywczasu, skorzystać z pięknej pogody, ale Ciebie nie widziałam ;) A już miałam nadzieję na miłą utarczkę słowną popartą kilkoma czułymi szturchnięciami. Jakaś mała sójka w bok, klepnięcie w plecy rodzące głębokie rzężenie w płucach.... ech te letnie zabawy ;)

nie ma jak to male piersi sa slodkie a srednie apetytczne ale widze ze ty lubisz doje zwiezle wiec nie ma o czym z takim zboczencem gadac

I z tego powodu się rozpłakałeś :O "zaczerniony" :O rozczarowałeś mnie :( zwykłe wypierdalaj a Tobie już łzy w oczy się cisną. :O