Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komformista

Kobieta to wygodny fotel

Polecane posty

hmm jak przystojny to ja spadam kręcą mnie brzydale

Gość trzydziestoparolatek
czy opowiastaka ma cos wspolnego z brokułowa rurka?

Gość Opowiastka/hygienista
Ale od czasów "Czarnej Żmii" Hugh Laurie jest jednym z moich ulubieńców. Zaliczam go (w mym płytkim kobiecym móżdżku) do mężczyzn wielce przystojnych, apetycznych i pociągających i godnych uwagi :D Petrol, pozostaje jeszcze problem motywowania. No facet zmęczyłby kark i nadwyrężył szyję jak przy masturbacji w akademickiej toalecie ;)

Prędzej z rurką z kremem. Uwielbiam słodycze choć przyznam, że brokułem też nie pogardzę.

Gość trzydziestoparolatek
bardzo wymijajaca wypowiedz:)

Gość ctrl+shift+del
A gdzieś tu widziano Brokułową Rurkę? Bo my zwiała z warzywniaka aż się kurzyło i nawet nie wyścibi brokułowego nosa.

Gość komformista
Czyli, droga Opowiastko, kręcą Cię lekko przygarbieni, nieogoleni brzydale :)

Niedogoleni i aroganccy ;) Po kiego mi cukierkowy facet? Ja jestem babką "starej daty". Ja się przy nowych modach gubię. Nie wiem czy dać takiemu po pysku, czy kupić kwiatka, pudełko czekoladek a może puder w kremie i cienie do powiek. Dla mnie chłop ma być chłopem, a nie wymuskanym chujwieczym ;)

Gość komformista
Czyli za włosy i do jaskini... Nie dziwię się zatem, że przyciągnął Cię mój wątek :D

No baa... sprawiłeś mi dużo radochy :D Czekam na kolejny projekt :D

Gość komformista
Widzę tu jednak pewną niekonsekwencję... w końcu to ja (zgodnie ze swoim planem), skończyłem pod Twoim zadem.... nie odwrotnie :D

Powiem tak... co za przyjemność ujeżdżać pokornego, człapliwego wałacha? No żadna. A ogierek rączy, narwany, chyży i brykający jest uroczy choć nie zmienia to faktu, że skończy pod siodłem i z ostrogą w boku :D

Gość komformista
Cóż... w tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak czynić swoją powinność... Przybliż zatem krocze swe do mych ust :D

:D Zatem ogłaszam wszem i wobec, iż zostałeś ujeżdżony, obłaskawiony, przerobiony na bujak. Czyń swą powinność z godnością i poszanowaniem, radością i entuzjazmem, chęcią i zaangażowaniem :D Od dziś jesteś mój, tylko mój i na zawsze mój. Wio Maleńki! ;)

Gość komformista
Co za kretyn powiedział, że mężczyźni rządzą światem? No tak, ja to powiedziałem kilka godzin temu, ale nie licząc tej wypowiedzi.....? Co nam po tej sile fizycznej, gdy wystarczy odrobina kobiecego wdzięku, wyeksponowana choćby od niechcenia, ze szczyptą manipulacji, aby facet znalazł się piętro niżej, czyli u kobiecych stóp? :D

A po co aż do stóp? U stóp mi nie jesteś potrzebny ;)

Gość komformista
To była metafora, droga pani :)

Gość komformista
Petrol: postanowiłaś nas opuścić, pozostawiłaś mnie na pastwę Opowiastki... to teraz nie marudź :D

Piękna metafora, ale wolę Cię "z pazurkiem" ;)

Gość komformista
Dać palec, chce rękę... Nawet diabeł musi czasem odpocząć... Czy to wszystko musi być takie czarno-białe? Trochę odcieni szarości również nie zawadzi w mojej skromnej, choć jakże przemyślanej opinii :D

Ok... reprymendę przyjęłam, przemyślałam w kąciku i przyznaję rację. Wszystko ma swoje miejsce i czas - po czasie utarczek, czas na pieszczoty. Pójdź w me ramiona :D

Gość komformista
No i wszystko wróciło do normy, równowaga została zachowana :) To co stało się wcześniej jest dla mnie znakiem, że przy kobiecie nie można sobie pozwolić na choćby chwilę słabości :D Trzeba was trzymać na krótkiej smyczy :D

Oczywiście, że na krótkiej. Na jak najkrótszej. I nie jest ważne, kto jest na którym końcu smyczy, ważne że smycz, w równym stopniu łączy i ogranicza oboje ;)

Gość komformista
Z tym się nie zgodzę... Smycz ma to do siebie, że ten co jest do niej uwiązany, ten jest ograniczany, a ten który ją trzyma, jest tym, który ogranicza :) I wbrew wszelkim pozorom oraz złudnemu poczuciu niezależności, wam, kobietom, bycie na smyczy jest potrzebne. Bez tego czujecie się nieszczęśliwe, w konsekwencji czego wciąż poszukujecie czegoś, czego nie znajdziecie nigdy :) Jeśli ktoś uważa, że nie mam racji, niech lepiej przyjrzy się mężatkom, spędzającym pełnię swego wolnego czasu, czytając każdy jeden, głupszy czy mądrzejszy wątek tego forum, marząc podświadomie o tym, że odnajdą tu swoją wersję księcia na białym rumaku :)

Widać, że nigdy nie miałeś psa. Smycz ogranicza jak jasna cholera. I spójrz obiektywnie. Dostrzegasz drzazgę w oku bliźniego a belki we własnym nie widzisz. Ty też jesteś na tym forum, też przeglądasz wątki, zakładasz tematy, szukasz podniety (fizycznej, intelektualnej, emocjonalnej... nieważne jakiej). Tracisz czas ;)

Gość mega spust
to smacznego :classic_cool:

Gość komformista
Cóż... smycz ogranicza tego, który jest słabszy. Jeśli pies jest silniejszy, to ogranicza pana/panią :D Jedno ma władzę, drugie musi się podporządkować :P Co do mojej osoby na tym forum: 1. jestem tzw. singlem, 2. wchodzę tutaj średnio raz na tydzień, 3. czytam najwyżej 1% zawartości, 4. wątek stworzyłem po raz pierwszy :)

Gość zuzeczkaaa 31
ale ty glupi jestes konformista

Gość komformista
Wiem, Zuziu :) I cytując pewnego polskiego piosenko-pisarza: głupi nie wie, że jest głupi, a mądry to wie... pozorne, pozorne zaprzeczenie to jest ;)