Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangowaróża

Metamorfoza Angnieszki Chylińskiej

Polecane posty

Gość mangowaróża

Co sądzicie o Agnieszce Chylińskiej? Ja uwielbiam ją, ale tylko w starej wersji - a tą nową mam ochote walnąć w łeb.

Gość embrionka
Ja to dzisiaj nie mogę się pozbierać. Dla mnie Aga umarła z dniem jak usłyszałam Modern Rocking :(

Gość mangowaróża
dokładnie ;/ i jeszcze ten nowy styl muzyczny. Pop nie jest w jej stylu. Ja osobiście uważam, że ona poprostu udaje kogoś kim nie jest. Smutne.

Gość ab7
mi nie podoba się ani stara ani nowa jest brzydka i wulgarna a do tego jeszcze ponownie w ciąży oby dzieci nie podały się do mamusi

Gość mangowaróża
każdy ma swoje zdanie... szkoda że aga nie wykorzystuje swojego najlepszego instrumentu jakim jest jej głos w piosenkach takich jak gdy śpiewała w O.N.A.

dlaczego zaraz plastik? Jej popowa płyta tak czy siak trzyma poziom, w przeciwieństwie do dody, gosi andrzejewicz i całej reszty, które od początku tworzą pop i powinny z czasem radzić sobie coraz lepiej.. Wg mnie Chylińska nagrała płytę pop nie ocierając się o kicz, a o to dzisiaj trudno :-)

Gość mangowaróża
ja uwazam ze jej plyta to kicz! A zainteresowanie ta plyta jest duze bo ludzie chca posluchac nowego stylu - dostrzec go.

Gość ludzie, no
to jest tragedia. Jest masakrycznie sztuczna. Kompletnie nie pasuje do tego wizerunku ani tymbardziej gatunku muzycznego. Jest gorsza niż doda, bo jej pasuje to tandeciarstwo. Chylińska poszła w komerchę i niestety osiągneła tam dno. aż żal patrzeć

Gość mangowaróża
zatraca się ;/

Gość do kkku
kazdy w swoim zyciu ma moment w ktorym sie zmienia a ona to ppprzeszla w momencie kiedy urodzila dziecko no///

Gość zmieniła styl jak urodziła
pierwsze dziecko jak urodzi drugie będzie nafrywała disco polo

Gość Monique2222
Nigdy jej zbytnio nie lubiłam bo jest wulgarna poza tym nawet po metamorfozie jest brzydka. Ale poprzednie wcielenie bardziej do niej pasowało. zmieniła się trochę na plus ( choć nie mogła zmienić się radykalnie bo była nie tylko zaniedbana ,ale ma i miała brzydkie rysy) , ale jak już chciała się zmienić to przecież mogła iść bardziej w kierunku sexy ostrej laski śpiewającej rock ,a nie lalki barbie...bo to do niej nie pasuje poprostu. wogóle styl lalki barbie typu doda mi się nie podoba

Gość Monique2222
Nigdy jej zbytnio nie lubiłam bo jest wulgarna poza tym nawet po metamorfozie jest brzydka. Ale poprzednie wcielenie bardziej do niej pasowało. zmieniła się trochę na plus ( choć nie mogła zmienić się radykalnie bo była nie tylko zaniedbana ,ale ma i miała brzydkie rysy) , ale jak już chciała się zmienić to przecież mogła iść bardziej w kierunku sexy ostrej laski śpiewającej rock ,a nie lalki barbie...bo to do niej nie pasuje poprostu. wogóle styl lalki barbie typu doda mi się nie podoba

lubie ja ale ze względu na jej sposób bycia. a jej zmiana.. zrobila to na co miała ochotę.

Moim zdaniem kiedyś miała tylu fanów ,fanek właśnie bo była niezbyt ładna,normalna dziewczyna,zbuntowana,śpiewała o naszym tamtej młodzieży świecie...zawsze wyśmiewała się z Lasek,nie dla niej mini itp. a teraz co?Jak pokazałam swojej córce jak ona kiedyś wyglądała to przeżyła szok..

mnie to akurat nie boli , ze jest wulgarna, przynajmniej śmiesznie gada, a co do muzyki...? zmiana po urodzeniu dziecka, też misz koda, no ale cóż, ael nie nazwałabym jej lalką, chociażby ze względu na czarne włosy i mimo wszystko "normalny" styl a nie emanowanie golizną i cycami jak DODA