Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TineX

Jakie pierwsze tabletki anty -POLECAJCIE

Polecane posty

Witam Jestem ze swoim chłopakiem kilka miesięcy jesteśmy oboje doświadczeni. Postanowiłam przejść na tabletki, mam 21 lat i nigdy nie używałam żadnych.. Boje się że przytyje i będę miała kiepskie samopoczucie... Polećcie mi proszę dobre i sprawdzone tabletki na początek.

Gość gość121
Leki wybiera lekarz, a nie Ty sama, będziesz musiała zrobić wyniki, a później gin przepisze Ci leki. Jak juz pisałam przed chwila w innym temacie biorę Harmonet. Jestem bardzo zadowolona, dobrze się czuję :) Jeśli chodzi o tycie to nie tyjesz od proszków! Tylko np biorąc je źle się odżywiasz i wtedy jest prawdopodobieństwo, że mozesz złapać parę zbędnych kg. Ja nie przytyłam nawet 1 kg.

Gość sgam
Tinex myśle, że Novynette (ginekolodzy przypisują je właśnie początkującym), chociaz to zależy od organizmu.. Novynette mają najmniejszą dawke hormonów i słyszałam, że po kilku latach trzeba je zmienić na inne..

Gość wez sie ogarnij
ja biore Novynette.Nie przytyłam po nich ,nie miałam żadnych skutków ubocznych .Mój organizm je polubił ;D

jak wygląda sprawa cenowa tabletek Novynette?

Nie da się polecić tabletek, ponieważ każdy organizm może zareagować inaczej na daną dawkę hormonów i skład. Powinnas póść do gin i zrobić badania i na tej podstawie dobrać najlepsze dla Ciebie.

Koszt ok. 25 zł i do góry, rózne apteki różne ceny.

Niby młodym dziewczynom przypisuje się pigułki o małej zawartości hormonów. Moje były takie. Nazywały się yasminelle. Czułam się po nich KOSZMARNIE. Puchłam, mdlałam i ciągle było mi niedobrze. Dopiero jak inny lekarz po wykonaniu badan przypisał mi Cilest (zdecydowanie większa dawka hormonów) czułam się rewelacyjnie. Żadnych przykrych skutków ubocznych. Nie wiadomo jakie Tobie będą pasować. Ważne by lekarz do którego pójdziesz wykonał bądź zlecił badania. Tylko na ich podstawie powinno się dobierać pigułki. Niestety ogrom lekarzy przypisuje je na chybił trafił bez żadnych badan :/