Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

No, Malunia, pięknie, kulturke pokazałaś, uważaj bo na bąbelka przejdzie. Hormonki ciążowe juz ci do główki uderzają?

Ja uważam że należy koniecznie dać zdjęcie teściuku z dwoma kreskuńkami na naszą klasunię, żeby wszyscy mogli zobaczyć jak skutecznie się poprzytulaliście i że fasolek zabąbelkował :D

Gość malunia85
Nie, nie , nic mi do glowki nie uderza, a jak liczyc nie umiesz to wiedz, ze po przytulaniu jest juz kilka ładnych dni dziwko. Dajesz duzpy za talerz zupy i myslisz ze jestes cool? U mnie liczy sie poprostu sex, w sklad ktorego przytulanie tez sie zalicza, a co potem to chuj ci do tego. Pisze tak, bo i tak mam was w dupie, wyobraznia naprawde potrafi czlowieka zaskoczyc... siedza takie z obwis.łymi wyssanymi cyckami przed kompem z obiadem na gazie, ah coz za zalosny widok... w tych czasach niania kochane, niania, nie gnic w domu, bo to wam szkodzi:) A 2 kreseczek na NK nie daje, bo co? Ty tak robisz? ja pierdziele... ales ty jest tepa... Chuj wam w oko bo w dupe to przyjemnosc !!!

Malunia - przerażasz mnie:) Takie słownictwo u bąbelkującej:D I to, że ktoś się z tobą nie zgadza, nie znaczy, że daje dupy. Jesteś okrutnie infantylna:o

A po co mi niana jak ja nie zabąbelkowana jestem i niezafasolkowana? :D I nie ma mnie jak żadne dziecko po brzuchu tłuc bo takowego nie posiadam :D Obwisłe wyssane cycki to ja nei wiem kto ma, ale strzelam że Ty, skoro dziecię Ci wyssało i drugie ssało będzie - nie mierz innych swoją miarą i po swoim przykładzie nie osądzaj :D

Gość malunia85
jak bys zobaczyła moje cycki po ciazy to zazdrosc gałki by ci wyzarła :) To jak wyglądam, to szczerze pisząc rzadko jaka kobieta po ciazy tak wyglada jak ja :-) Ile w ciazy prztylas? 45 kg? bo ja 9, a 5 dni po już wrocilam do swojej piorkowej wagi:D skoro serio nie masz dzieci to po co sie wypowiadasz dziewico niewyzyta na forum dla "tknietych" hahaha ty masz swoje miejsca dla "nienaruszonych" :-) i spasuj teoche, to mi sie zygac chce jak patrze na twoj nick a co dopiero na to co piszessz... dajesz sie prowokowac, ale widze ze piatej klepki ci brakuje, bo my "dorosłe" mozemy czasem zachowywac sie jak dzieci, podobnie jak dzieci czasem zachowuja sie jak dorosli i robia to wszystko celowo :-) NIgdy nikogo nie probowalas wqrwic swym zachowaniem? mnie to widze wyszlo :PP

Gość zrzera i skompo
autorko zrob swiatu przysluge i nie rozmnazaj sie juz, po co nam kolejne pokolenie polglowkow??

Gość przeczytalam caly temat i
stwierdzam ze na początku Twoje slownictwo przyszla mamo bylo smieszne, infantylne ale tez zabawne; teraz jednak pokazujesz kompletny brak klasy, zalosne.

Autorko, nie przejmuj się tymi wyzwiskami :) Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za bąbelka :)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pojebane jesteście wszystkie.....

Wybacz ale moje 75DD mi w zupełności wystarcza, większych nie potrzebuję :D No ale jak przed ciążą miałaś wielkości jajek... Sadzonych... To rozumiem samozachwyt :D Już nie wspomnę o tym że wyraźnie napisałam że w ciąży nie byłam, gówniaro (jeżeli rok przy nicku jest rokiem urodzenia). Od kiedy dyskusja ogólna na kafeterii jest forum dla tkniętych, niedorozwinięta jesteś? :D Uważaj bo na fasolkę przejdzie, czego oczywiście nie życzę :D I zgadzam się z prośbami, żebyś dalej genów nie przekazywała, bo będzie zbyt dużo imbecyli na 1m kwadratowy u was w domu :D

Gość furnisha
malunia85 nie masz za grosz klasy kobito dajesz się prowokować jak dziecko im bardziej klniesz i wyzywasz, tym śmieszniej wypadasz :)

A z tego co się orientuję, to im mniej się w ciąży przytyje, tym więcej się przed ciążą ważyło... Więc nie podniecaj się tak sobą, wielorybku tłuściutki :D

Gość malunia85
GossipGirl po ciąży jak i przed wazylam 59 kg przy wzroscie 173 :) Teraz waze 56 przy tym samym wzroscie... a jesli kobiety wazyly 5 kilo wiecej w ciazy to chyba tylko te, ktore urodzily w 5 miesiącu hahahahaha i znow cie zazdrosc gnębi, bos nie spelniona, bez dzieci a przy tym tlusty fak z ciebie :) ale sie usmiałam teraz hahahahahaha osoby z tak bujną wyobraznia to w najlepszych komediach nie miałam przyjemnosci oglądnąć... tu przynajmniej cos moge poczytac od osobek takich jak ty - żałośnie smiesznych :-) A topik fajny nie? wqrzajacy, ale po to on tu jest :)

Gość malunia85
GossipGirl po ciąży jak i przed wazylam 59 kg przy wzroscie 173 :) Teraz waze 56 przy tym samym wzroscie... a jesli kobiety wazyly 5 kilo wiecej w ciazy to chyba tylko te, ktore urodzily w 5 miesiącu hahahahaha i znow cie zazdrosc gnębi, bos nie spelniona, bez dzieci a przy tym tlusty fak z ciebie :) ale sie usmiałam teraz hahahahahaha osoby z tak bujną wyobraznia to w najlepszych komediach nie miałam przyjemnosci oglądnąć... tu przynajmniej cos moge poczytac od osobek takich jak ty - żałośnie smiesznych :-) A topik fajny nie? wqrzajacy, ale po to on tu jest :)

Gość ośla dupa
autorka tego topika jest idiotką może?

Gość padłam i kwiczę
staramy się o bąbelka, przytulałam sie z mężem, zbliżająca się Matka Natura, dziecko uderzyło mnie w brzuch i mogłam poronić........o matulu skąd ty mieszkasz???? właśnie twój post po znajomych rozesłałam hahahahaha, nadal nie mogę ze śmiechu hahahahaha Nie wiedziałam, że w dzisiejszym świecie istnieją jeszcze tacy ludzie.....

Gość niemożliwe że autorka
jest normalna osobą. Najpierw pisze jakieś bzdury o przytulaniu i tym podobnych (nawet się uśmiecham jak sobie to przypomnę), to jeszcze potem obraża wszystkich tylko dlatego, że została wyśmiana. Dziewczyno opanuj się trochę, bo to ty nie masz za grosz kultury i nie pisz, że my tu głupie czy jakie, skoro sama nie potrafisz trafić na odpowiednie forum. Takie głupie teksty i pytania to na pewno nie na forum ogólnym, skoro są inne do tego przeznaczone, no ale podobno to my jesteśmy głupie... oj żal, wielki żal

Gość wesoła krowka muuu
autorka napisala jak napisala...OK,nie kazdy musi sie zachwycac.... ale wy wychowane wsrod patologi, klnącej, wyzywajacej, bez szacunku do innych od razu na nia wskoczylyscie...rzeczywiscie pogratulowac chamstwa, braku kultury....macie cos w temacie do powiedzenia oprócz nabijania sie z autorki...NIE???? TO WYPIERDALAC!!!!!!!!....napisalam w waszym języku, moze do was dotrze wstretne szmaty.....

Gość oj, jak się wyżej koleżanka
oburzyła :):) A może to sama autorka pod innym nickiem...? No cóż kochana, jakbyś nie zauważyła, to autorka zaczęła bluzgać, wyzywać i ubliżać, tylko dlatego że parę osób - a pewnie dużo więcej niż parę - pośmiało się z jej infantylnego, głupiego, dziecięcego słownictwa. Więc skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to nie wchodź na kafe i nie obrażaj sama ludzi, bo teraz robisz dokładnie to samo co autorka, a nam zarzucasz takie zachowanie

hej dziewczyny, jak tam wasze bebikodziurki ;) Moj facet powiedizal, ze to chyba o pipke chodzi :D

Moja bebikodziurka powiła bliźnięta - a miała nie wić nigdy:) Dlatego - stanowczo i kategorycznie obraziła się na nią i za karę więcej już nie będzie bąbelkować fasolkami:D

Jestem rok starsza od Ciebie, autorko, nie mam dzieci więc nie jestem spełniona 😭 PRZEGRAŁAM ŻYCIE - oznajmiam wszem i wobec :D:D:D:D:D Pozostało się tylko pociąć albo pod pociąg rzucić :D Tłusty fak to chyba Twój środkowy palec :D wesoła krówka - albo autorka sprowadziła koleżankę, albo Ty sama jesteś tą śmieszną osóbką :D Nikt nie używał wulgaryzmów dopóki autorka nie uraczyła nas swoim rynsztokowym językiem, a i wtedy większość pozostała kulturalna :D

GossipGirl🖐️ Proponuję zaszycie waginy nicią jak najgrubszą się da, bo nie jest ci ona do niczego potrzebna:o Skoro nie bąbelkowałaś i nie zamiarujesz:o Obrażasz niewieści ród - każda kobieta wie, że bycie kobietą określane jest tylko macierzyństwem:) Więc hoduj tam pajęczyny, bo twój grzeszny otwór tylko do występnych praktyk w tej chwili służy:o

Właśnie dzwoniłam do chirurga, umówiłam się na zabieg, żeby nie być jawnogrzesznicą niespełnioną już nigdy więcej 😭 Nic mi bebikodziurki już nie zajmie! Pozostanę niespełniona po wsze czasy, a ma bebikodziurka nie zazna łaski wypuszczenia fasolki 😭