Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam z ciekawości.

ile ważą Wasze 9miesięczne dzieci. Moja 8300 (ur. 3230), mówią, że mało.

Polecane posty

Gość zapytam z ciekawości.

je niedużo, jest taka akurat, właściwie drobna, byłam z nią u pediatry w innej sprawie i zapytałam o tą wagę, podobno od lutego tyła książkowo (400gram z hakiem na miesiąc). ile ważą Wasze dzieciaczki?

mój ważył 8860. tył bardzo dużo na początku (przez pierwszy miesiac ponad 1,5 kg) ale od kiedy skończył 6 miesięcy jakby się zatrzymał i od 6 do 9 miesiąca przytył tylko 60 g ( w 6 ważył 8800), ale później znów zaczął tyć i obecnie (19 miesięcy) waży 13 kg i ma 92 cm wzrostu.

Moja była ważona jak miała 8,5 mc i ważyła 7350g a przy ur. 3380, więc jak dla mnie akurat.

Gość wrzesniowa mamuska
moja ma 10mies i waży 9kg waga ur 2980g

Gość gdhdj
moja ur 2979, obecnie 11 miesięcy 8700

Gość ćma ćme gonii
Mój skończy za 2 tyg. 9 miesięcy waży 10kg z hakiem , waga przy urodzeniu 4400

Gość mój jak miał
9 miesiecy to wazyl ponad 10kg (ur. 4300)

Gość uppp
Sprzedam ciuszki dla dziewczynki w rozmiarze 92-98. Nosiła je moja córeczka niektóre praktycznie nowe bo nei nosiła a teraz robią sie za małe a z letnich szkoda mi trzymać gdyż wiem, że za rok napewno tego nie założy. Ciuszki są w bardzo dobrym stanie znanych firm takich jak GAP, next praktycznie wszystkie przywiezione z zagranicy, bez plam (na jednej bluzeczce jest plamka i jest to zaznaczone). Mogę wystawic na allegro. Nie zawyżam kosztów przesyłki. Link do zdjęc http://misia1218.fotosik.pl/zdjecia/1 Kontakt ze mną aga.t8@op.pl

Gość mało? a to dziwne, bo mój
synek ważył 8 kg, a urodził się z waga 3450g dziś ma prawie 2 latka i waży 11,7 kg a mierzy około 90 cm

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nasz ma 7100 a waga urodz 3300 a teraz ma 5.5 miesiąca

Moja ma już prawie roczek i waży 9100 i lekarz mówi że waga ok długa na 80cm jest a ur sie z wagą 3650gr

Gość dziecko niczego nie powinno
podwajać czy potrajać każde rośnie swoim tempem i jedynie ważne jest by waga zbytnio nie odbiegała od wzrostu na siatce centylowej

moja 6-cio miesieczna chrzesnica wazy w tej chwili 8,5 kg,a urodzila sie 2,5 kg - czyli na kazdy miesiac ma 1 kg przyrostu wagi. Lekarz powiedzial,ze prawidlowo,ale teraz waga moze troche przystopowac.

mojej kolezanki corka ma 1,5 roku i wazy 10kg... (ale jak ona to mowi ma ADHD ;)wszedziej jej pelno, biega skacze)