Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoje piękne tajemnicze oczy

czytając te forum stwierdzam że miłości nie ma

Polecane posty

Wszystkie wątki na jedno kopyto- facet mnie zdradza, ogląda się za innymi, zostawił mnie, nie podobam mu się, była wielka miłość i prysła, itd. :( Prawda? Nie ma miłości, nie ma bezwzględnej wierności, są kłopoty kłopoty i jeszcze raz kłopoty, a czytając te wątki można powiedzieć, że każdy pan ogląda się za swoimi "koleżankami" a pani zrywa związek i tego żałuje...

aha, i żeby nie było wątek nie atakuje panów, ale zarówno ukazuje niedoskonałości kobiet w związku.

Gość jego dziewczyna30
hej.. no tak..same klopoty.. ale ja i tak wierze w milosc i w to, ze mozna kogos kochac, pragnac i szanowac dluzej niz 3 lata..

Gość destiny :)
a może po prostu, jeśli jest dobrze to ludzie o tym nie piszą ;) Miłość jest !!!

jeśli nie piszą, to zwierzają się swoim przyjaciołom...

hie, hie, dłużej niż 3 lata, a potem to co (3 lata to jakiś wyznacznik) 🖐️

eee,według mnie każde uczucie w końcu wygasa, to tylko kwestia czasu ❤️

Gość sa ale taka rzadkosc
ze ciezko spotkac

jakbyś założyła temat "Kto jest szczęśliwy w miłości:" albo zalety związku lub co mi się podoba w swoim faceicie na pewno kupa dziewczyn by się odezwała. Nie martw się kobiety po prostu lubią narzekać, nawet ja jest dobrze kobiety za dużo myślą powinnaś obejrzeć "Kobiety pragną bardziej" polecam dużo mówi o nas

w 98% przypadkach jedna osoba w związku jest nie fair. 100% osób choć raz została skrzywdzona w okresie partnerstwa...

Oczywiście że miłość istniej i nie mam co do tego żadnej wątpliwości. Tylko, że istnieje wyłącznie ze strony mężczyzny. Kobiety funkcjonują wbrew naturze i zabiły w sobie zdolność do jej odczuwania.

a ja znam bardzo dużo udanych związków chyba dużo więcej niż nieudanych

Chyba powinnam przestać czytać to forum, potem będę się obawiała, że mój może zrobić jakiś wybryk o którym tu mowa... Dzięki obejrzę:*

Gość kerti
Zdrada to rozumiem, ale ogladanie sie za innymi dziewczynami swiadczy o braku milosci? No bez zartow

i to takie gadanie - faceci 'istnieje, tylko ze kobiety zdradzaja i lecą na kasę" ; kobiety "istnieje, tylko ze faceci to świnie i idą za głosem penisa" oł jeee, lof lof lof 👄

madźka.-wypraszom se,je żech szanowanym kłusownikiem w moji wsi i nie pozwola sie tu obrażać i wyzywać od materialistów bo jo mom poglądy lewicowe i tako je moja polityka a wom z tego dobrobytu to sie w dupach poprzewracało!!!!

nie wierzę w bycie z kimś dla pieniedzy, tak się nie da kobiety nie potrafią kochać pieniędzy tylko człowieka, odnośnie wcześniejszego stwierdzenia

Kobieta potrafi kochać tak zaje**ście mocno, pod warunkiem, że jest zakochana w owym mężczyźnie i jest porządna! Dziewczętom, które piją łatwiej zdradzić (po pijanemu dużo rzeczy odwala). Ja uważam, że choć nie piję, nie palę, większość osób mówi że jestem atrakcyjna, nie znajdę swojej miłości, ponieważ jedna osobą którą pokochałam 3 lata temu olała mnie! Tak trudno zapomnieć, a z osobą tzw. "zapominajką" nie jest łatwo zapomnieć o tamtym... Dominik, to nie prawda, że kobiety nie potrafią kochać. Jezu, ale ja paplam głupoty... ;)

Tzn kobieta może kochać, ale tym pijącym jest łatwiej o zdradę *

kłusownik - czy tym "dobrobytem" jak to nazwałeś ma byc wasz szanowny wacek, placek (czyt. penis), toż mnie rożśmieszyłeś:D

Kobiety są jednocześnie z kilkoma mężczyznami. Z jednym bo ją dobrze posuwa, z drugim bo też ją dobrze rżnie, z trzecim bo jest dobrym ojcem dla dzieci, i z czwartym bo jest bogaty i spełnia jej zachcianki.

głupie stereotypy, a wy faceci to jesteście z jedną bo jest dobrą mamą i kucharką a z drugą bo jest dobra w łóżku?

Gość sania498
milosc istnieje z tym, ze niekazdy znajduje ta swoja jedyna, bo woli zadowloic sie czasem byle czym, aby uchronic sie przed samotnoscia...a to co wgasa po jakims czasie to pozadanie z powodu atrakcyjnosci czy przyzwyczajenia. Ale seks to rowniez pragnienie bliskosci ukochanej osoby, ktora nie jest juz moze tak atrakcyjna dla nas ale jest osoba, dla ktorej mozemy poswiecic wlasne zycie...problem polegA na tym ze nie odrozniamy zauroczenia od miosci i mylimy te dwie rzeczy bo zauroczneie mija ale nie milosc ( o ile byla szczera ) poza tym...kazdy sie spieszy i nie czeka na ta swoja polowke...bo nie wierzy w uczucie, bo nie potrafi isc na kompromis. Jestesmy egoistami, myslimy o wlasnych potrzebach i myslimy nielogicznie !!! jakiez to smutne a prawde o tym przycmiewaja nam szcztuczne wyobrazenia o tym ze bedzie lepiej i czekamy i sami nie wiemy czego chcemy. Zatracilo sie wartosci i zapomnialo o tym ze kobieta i mezczyzna powinni sie wzajemnie uzupelniac...swit zszedl na psy ;P a ilez w nim zdrad...:(

Gość iwaneczka
nie zgadzam się z tematem...... miłość jest , tylko czasem i kobietom i mężczyznom brak rozsądku , zaufania .....i można by wyliczac bez końca...

My mężczyźni mamy zupełnie inne pragnienia i chcemy mieć jedną kobietę dobrą we wszystkim.