Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowianka86

Jestem w ciąży z narzeczonym koleżanki z roku...

Polecane posty

Gość Słowianka86

On wie. Ona nie. Jak rozwiązać taką sytuację?

Gość Peciolek
Niezła jesteś! Jak rozwiązać, powiedzieć dziewczynie!

Gość Słowianka86
Wiem, że to okropna sytuacja, ale stało się...Kocham go, on mówi że on mnie też, ale oczywiście mam wyrzuty sumienia...

Gość nanananna
gratulacje

JAKBYS NIE BYLA NIE FAIR WOBEC KOLEZANKI NIE MIALABYS TERAZ NAD CZYM PLAKAC. CHCESZ JASNEJ ODPOWIEDZI JESTES PUSZCZALSKA I TU TWOJ PROBLEM

Gość Peciolek
Skoro się kochacie to dlaczego nie jesteście razem?

BO ON NIE WIE KTORA WYBRAC NA PEWNO! SKORO Z NIA NAWET NIE SKONCZYL MIMO CIAZY

Gość Słowianka86
Nie jesteśmy razem, bo jak na razie to był tylko romans. 4 dni temu dowiedziałam się o ciąży i jesteśmy w czarnej dupie.

Gość idiotkaaa
to po huj sie pierdoliłaś z nim, trzeba było jechać do stadniny koni i ogierowi dać jak ci się tak chciało,

Słowianka86 Nie jesteśmy razem, bo jak na razie to był tylko romans. 4 dni temu dowiedziałam się o ciąży i jesteśmy w czarnej dupie. Za czyny trzeba ponosić konsekwencje, a co myślałaś? :D:D:D

Gość Słowianka86
I zamierzam ponieść konsekwencje. Mam nadzieję, że on też. Jak możecie to nazwać puszczaniem się skoro napisałam, że go kocham?

Słowianka86 I zamierzam ponieść konsekwencje. Mam nadzieję, że on też. Jak możecie to nazwać puszczaniem się skoro napisałam, że go kocham? Pewnie dlatego tak Cię nazywają, gdyż brak im szacunku do kogoś kto robi takie rzeczy... Za plecami "koleżanki"... ;)

Gość Słowianka86
Jeśli to coś pomoże to powiem, że z tą dziewczyną po prostu studiuję, nie przyjaźnimy się czy coś ;)

Gość poboco
co nie zmienia faktu, ze jestes puszczalska kurwa, bo wiedzialas ze on kogos ma i to olalas a on pewnie teraz kopnie cie w dupe :D

Gość takajednamałaM
Ten facet też nie jest święty!!! Skoro zdradza narzeczoną:-((

Gość do houseofpain
to ciekawe w takim razie, skąd się biorą gwałty......................

Gość taunus
tak, a narzeczony to chodzace niewiniatko i autorka zrobila sobie dziecko sama!!!!! a ten biedaczek, zostal zbalamucony i wrecz zmuszony do seksu i niezalozenia prezerwatywy...autorka to musi byc okropna osoba a ten biedny chlop prawie ze zgwalcony. ludzie obudzcie sie do cholery-autorka byla wolna, a ten chlop mial narzeczona! Moze na niego troche pobluzgac bo inaczej to sie chlopy nigdy nie naucza aby penisa w spodniach trzymac!!!!!!

Gość rrer
a co wy od niej chcecie? ona jest wolna ,to on ma dziewczyne.... i sama napisala ze nie sa bliskimi znajomymi -niech on siee wstydzi

ot takie sobie powiedzenie nie mowimy o gwalcie gwalt to zupelnie inna historia...jak na to nie patrzec jest to po prostu wielkie swinstwo czy autorka napisala narzeczony? pewnie kiedys mieli plany...coz zlo wraca dwa razy.

a to racja zwykly kutas z niego jednym slowem sa siebie warci ale kolezanka byla jej wiec teraz on zerwie zareczyny ozeni sie z autorka a dziewczyna porzuci studia zeby nie patrzec na ihc szczescie wspolczuje dziewczynie nie bedzie miala zycia na uczelni plotki ja zniszcza.

Gość almete
Stalo sie. Teraz do niego nalezy ruch. Albo powie narzeczonej prawde, zakoncza swoj zwiazek i wtedy macie szanse sprobowac byc razem albo bedzie tamta oszukiwal i wtedy wiedz, ze nie jest niczego warty. Przy takiej opcji ukladaj sobie zycie sama. Jestescie wszyscy mlodzi i kazde znajdzie jeszcze jakies rozwiazanie na swoje zycie. Narzeczona sie pozbiera i znajdzie nowego narzeczonego a z wami czas roztrzygnie co dalej.

Gość Słowianka86
Nie chce mi się komentować niektórych wypowiedzi. Powiem tylko, że mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży. Plusem w tej sytuacji jest to, że właśnie kończę studia także nie będę już miała kontaktu z tą dziewczyną. A JEGO do niczego nie zamierzam zmuszać. Kocham go, ale jeśli stwierdzi, że woli być z tamtą, to...nie wiem...ale jakoś dam sobie radę.

Gość almete
Wyobraz sobie, ze jestes narzeczona facet ukrywa przed Toba, ze w trakcie romasu na krotko przed slubem zrobil jakiejs kobiecie dziecko. Chcialabys byc z takim gosciem ? Jednoczesnie nie przypuszczam, ze jesli powie dziewczynie prawde ta bedzie w stanie mu wybaczyc i dojdzie do slubu. Dla mnie logicznym jest, ze tamtem zwiazek sie zakonczy.