Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek z polski

postawiła mi ultimatum ona albo praca

Polecane posty

Gość marek z polski
ale wy kobiety nie rozumiecie, że mężczyźni też chcą osiągnąć, będąc tam będę zarabiał 4 razy więcej niż u nas, to chyba jest ważny argument

marek z polski i wspilczuje ze nie potrafisz zrouzmiec jak zle wplywa na zwiazek wyjazd kiedy jedna strona zle czuje sie w nowym miejscu ale co tam dla ciebie licza sie pieniadze ambicje praca mozliwosci to rob kariere z bogiem a kobietom daj spokoj

Gość weronikax
w sumie jeć i nie zawracaj jej glowy-ona pewnie dobrze poradzi sobie sama w pl....Skoro już mowisz ,że TYLE dla niej poswieciles-w milosci nie ma poswiecen-ja mojemu narezczonemu nie wypominam,że moglabym teraz byc gdzie indziej itd.A skoro ona mysli tylko o sobie-to sie pakuj i uciekaj z Polski.Masz juz odpowiedz na swoje pytanie.Po co ci kobieta-jak pieniadze sa wazniejsze.

Gość marek z polski
chyba zakończę 5 letnią znajomość, pewnie jest święcie przekonana, że znów ustąpię, mówi się trudno

Gość migotkaaaaaaaaaa86
rozumiem Twoją narzeczoną, też bym nie wyjechała do obcego kraju, gdybym miała dobrą pracę w Polsce, przecież ty również możesz znaleźć ciekawą pracę na miejscu, trzeba tylko chcieć, a związek na odległość to w ogóle porażka...

Gość migotkaaaaaaaaaa86
masz rację, zostaw ją, daj jej szansę spotkać kogoś, kto ją naprawdę pokocha

Gość marek z polski
przepraszam to jak jestem z kimś to mam zrezygnować z celów życiowych dla drugiej osoby, jak ona mi takie warunki stawia to co będzie później?

ja pikole chyba zakoncze te 5 letnia znajomosc otoz to dla ciebie to gowniana nic nie warta znajomosc dlatego masz w dupie zwiazke i licza sie pieniadze nie milosc bo jej przeciez nie ma bozesz az skzoda mi czasu ktory spedzilam na tym topiku

Już wcześniej jak tylko przeczytałam post cyt. "No i wszystko w temacie. Chyba Wasze drogi tu się rozchodzą... Jeżeli żadne z Was nie potrafi pujśc na kompromis, znaczy miłośc w Waszym związku już dawno wygała" Powielam tekst, nie trzeba było wymiany zdań dla dostrzeżenia tej hipotezy.

Gość marek z polski
może jechać ze mną, myślę że ze swoimi kwalifikacjami mogłąby znaleźć lepiej płatną pracę niż w Polsce, a 1,5 średniej krajowej (nie urażając nikogo) to nie jest dużo jak na jej umięjetności, nie rozumiem jej przez te 5 lat możemy sobie wybudować chatkę, kupic samochód i jeszcze odłożyć, z naszych pensji w polsce trwałoby to o wiele dłużej

Gość olej ją nie ma sensu
jedź, ona myśli o sobie

Gość olej ją nie ma sensu
też zostawiłbym taką dziewczynę, niektórzy wolą siedzieć w polsce za marne grosze niż wysilić się za granicą