Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeccca

4 dni po zerwaniu ma już konto na fotce!

Polecane posty

Gość rebeccca

Jak się ostatanio dowiedziałam, mój były chłopak, juz 4 dni po zerwaniu ( ja zerwałam ale on widac szybko sie z tym pogodził) założył sobie konto na fotce:] Po co ludzie zakładają tam konta? Mija ponad miesiąc od rozstania, ja sie pozbierać nie mogę, egzamin zawaliłam a on tam wypisuje do jakichs lasek miłe komentarze. Za to ja od niego dostałam ostatnio niezłą wiązankę. A taki ponoc zakochany był...OSZUST!!

założył sobie konto na fotce:] " niemożliwe , jak on to zrobił ? ;)

kobito zerwałaś? to się nie interesuj miał rok chodzić w żałobie?

Gość kkarolinkka
powiem ci cos... moja ZNAJOMA BARDZOO ZAKOCHANA I CIaGLA RANIONA PRzEZ SWOJEGO FACETA TEZ PO ZERWANIU ZAŁOZYŁA SOBIE KONTO NA FOTCE... UZNAŁA ZE MUSI JAKOS ZAPOMNIEC

Żałoba, czerń, zero imprez, zero uśmiechów. Żal to żal. A ten zaraz na fotkę.

Świetna laska - dała gościowi kopa w dupę i jeszcze ma pretensje, że nie lamentuje :D widocznie nie jesteś taka wyjątkowa autorko :D byłaś dobrą dziurą na jego spermę i tyle :P

kkarolinkka powiem ci cos... moja ZNAJOMA BARDZOO ZAKOCHANA I CIaGLA RANIONA PRzEZ SWOJEGO FACETA TEZ PO ZERWANIU ZAŁOZYŁA SOBIE KONTO NA FOTCE... UZNAŁA ZE MUSI JAKOS ZAPOMNIEC Jak zapomnieć? Tyle razy już to pytanie się przewijało w postach zasmuconych użytkowników. A odpowiedz jest taka prosta. Wystarczy założyć konto na fotka.pl :D

do brum i autorki: a co ma chłopak robić? ma się zapić albo myśleć?! widac się obrotny i nie lubi sie nudzić. swoja drogą, skąd autorko wiesz, że ma konto na fotce, pewnie sama tam masz konto oj nieładnie

Gość kkarolinkka
ZAMIAST MYSLEC CIAGLE O BYŁYM ROMANSUJE Z INNYMI...

Gość rebeccca
:] taaa ... po prostu myślałam, że jest mądrzejszy bo fotka mi sie nie kojarzy z dojrzałościa jej uzytkowników. Bez urazy Ty tam na górze co masz tam konto :D a co do wyjątkowości to oczywiście, że nie byłam:) mam tego świadomośc:) A to znaczy, że on mnie oszukiwał.

Gość rebeccca
ech...do dupy to wszystko

moj byly w ten sam dzien zalozyl sobie konto i przyslal mi linka na jego strone, jak chcial tak zrobil teraz to jego prywatna sprawa hmmm, ale musze pomyslec moze ja tez powinnam?:-D jak myslicie:-)

Kochana Mój facet (były( po 24 dniach założył sobie konto na sympatii...po 8 miesiącach intensywnego związku, facet w wieku 31 lat, który jak sądziłam, jest bardzo wrazliwy i wszystko musi sobie w głowie poukładac...a tu prosze.... wiem co czujesz, ja zdretwiałam, gdy to zobaczyłam...

aneri30 mialam to samo, tez ta sama strona ,ale tak jak pisze to juz byla jego prywatna sprawa, facet 35 lat niby powazny

Głupie cipy. Przypomina się panienka z "chłopaki nie płaczą" ze swoim władcą miast z zajebiście silną psychiką. "Nie skacz. !" :P

ja wiem,ze to jego sprawa, ale byłam w szoku, bo w dniu rozstania (on mnie zostawił) odstawił taka scene histerii, łącznie z zamiarami samobójczymi...a potem 24 dni i już nowe konto..K****

Gość kei_bak
jasne. jeśli założył po 4 dniach konto na fotce to znaczy że jest niedojrzały i że cię oszukiwał i dobrze zrobiłaś zrywając. śnij dalej.

Ja uważam podobnie Fotka to portal dla niedojrzałych albo dla jakis kompleksiarzy...

Gość to co za pierdolety
niewazne dla kogo jest ten portal- wazne jest tylko to, ze nie ma prawa cie to obchodzic i koniec tematu.

A co miał siedzieć przez 2 lata na kanapie w żałobie za Toba?No proszę Cię-weź przestań.Chce zapomnieć,poznać kogoś może,gdzieś wyjść,pogadać może z czasem znów zakochać?Życie toczy się dalej.Mój były po wielkiej szopce jaką mi zrobił,zostawił mi wiadomośc na gg,że koniec po 3 latach związku(tak na gg!) a teraz po roku jak mam nowego faceta i wywalone na niego to potrafi kolegów nawet nasłać z tekstami jakim prawem jestem znów szczęśliwa? Skoro się rozstaliście,zostawiłaś go to daj sobie spokój i niech robi co chce.

aneri30 => Idiotę to on z siebie zrobił pieprząc coś o samobójstwie. To ci nie przeszkadza, bo połechtało ego. Ale to, że założył sobie profil na fotce już tak. Uraziło poczucie własnej wartości, że nie upija się na śmierć z powodu rozstania? Żałosne...

kaliban Nie na fotce, tylko na innym portalu - doczytaj... Opisany przeze mnie epizod jest wyrwany z kontekstu całego naszego związku... Po prostu jawił mi sie jako inna osoba...wrażliwa, potrzebująca czasu na regeneracje duchową...A jego myśli samobójcze pojawiły sie już przed naszym spotkaniem...i uwierz mi, że wcale nie połechtało to mojego ego...raczej jego ego łechce jego konto na tym zje****nym portalu, na którym obecnie jest.

Ja zostawilam go i ciesze sie niech sobie zyje, chociaz wspomnienia bola:-P

Ale gdy widzisz takie zagrania, zastanawiasz sie ile wart jest ten człowiek, ile warte było to wszystko co nas łączyło.... 24 dni i juz szuka kolejnej... Ani chwili na refleksje, na zadume nad własnym potepowaniem, chociaz nie ..no 24 dni minłęy...zajebiście dużo!!!! byłam rozsypana gdy to zobaczyłam..ale cóz...widac takie jego modus operandi....

jak mi przyslal linka i do tego puscil wiazanke kolejna stwierdzilam ,ze z jego strony to nie byla milosc tylko jakies zauroczenie:-P sam sobie zaszkodzil slowami, ze nie jestesmy razem,ale co bylo to bylo, wszystkiego naj mu zycze