Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Gość czegoś nie rozumiem
tyle w temacie do widzenia

o ile pamietam, to nie skladal mi on zadnej propozycji :-) a moze cos przeoczylam? Rzeczywiscie..juz nawet poklikac sobie nie mozna :-( przeciez to wirtualny swiat..po co mieszac go z realnym? Bylo tu smiesznie, weolo, kolezensko i ktos chial to zepsuc. Naiwna czasem chcialabym byc, ale niestety nie dane mi bylo :-( jak dla mnie Adas czy ktokolwiek stad, moze miec 5 kochanek, mnostwo dzieci, 10 aut lub byc inwalida, nie obchodzi mnie to nic a nic. Ale sa ludzie, ktorzy nigdy nie wejda na wyzszy pulap mysleniowy :-) Masz racje z pytaniem : co ty mozesz o mnie wiedziec, dobre pytanie :-) co my mozemy o sobie wiedziec i po co? :-)

Gość sparkling girlLLL
KOBIETO TOBIE RUCHANIA TRZEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A żebyś wiedziała, że się zdziwiłem :P Te wątki to znaleźli, ale moje posty o tym, że się rozstaliśmy tuż przed 6 rocznicą związku to już nie mogą znaleźć :P Paaaa pomarańczki ^^ To co było między mną i moją byłą to jest nasza sprawa. tyle w temacie.

Ada$ - teraz to już nie zasnę bez odpowiedzi. ;) nie chce Ci koło dupy, ale... 16:58 Ada$ Jak narazie się nie staramy. Ale tak sobie ostatnio rozważamy taką ewentualność. Jeśli któraś kobieta może coś na ten temat opowiedzieć to proszę o zalety i wady takiego rozwiązania. Moja kobieta ma 22 lata, ja 32... ------ wątek z maja br. szósta rocznica. ona 22 lata. zakładając że liczysz związek od momentu pierwszego spotkania.. sorry, ale mi to nie pasuje.

Związek liczę od jego początku, czyli od 9 czerwca. Tego roku, 9 czerwca, minęło by 6 lat razem. Tak, moja jak się poznaliśmy miała 16 lat, a ja 25. Co w tym dziwnego? po 4 miesiącach od poznania się byliśmy parą.

nic Ada$. nie oceniam, dołków nie kopię. chciałem wiedzieć dla spokoju ducha. :) jesteś jako mój zmiennik, co by milady zabawiać,, więc ja się oddalam. ;) miłego dnia.

I wzajemnie. Ale "milejdi" :D tu nie ma, niestety, a ja niedługo do szpitala jadę. Długa historia... To sobie może popiszę sam do siebie... Wiecie co, fajne wierszyki poukładaliście, a ja ni w ząb nic nie mogę wymyślić! Skąd u Was takie talenty ;)

No hej hej :) Jak tam, żyjesz po tych rewelacjach o mnie ? :D

Gość Ada$ TY Łgarzu

Gość i tak nic z tego nie bedzie...

Gość twoj adas
spierdolil haha. Za dziecioroba chcialas sie brac to masz.

Gość zawsze chodzi o seks

Gość chlopaczyna z Elblaga
nie mogl zamoczyc, bo panna w ciazy byla, teraz tez nie, wiec na forach szuka. Zal i trwoga.

Kurcze, jak te pomarańczowe panny wszystko wiedzą no. Taaaa nie mogłem bzykac, szukam na forum kogoś do seksu, uciekłem z tematu...byłem w szpitalu, nie jako pacjent, ale powiedzmy osoba towarzysząca. Osoba z którą byłem musiała być dziś w szpitalu, a nie miał jej kto zawieźć więc ja to zrobiłem. Koniec tematu szpitala. Wróciłem, wchodzę tu, żeby miło pogadać z autorką tematu, więc na was pomarańcze nie zwracam już uwagi. Kiedyś chciałem mieć 3 dzieci z tą kobietą z którą już nie jestem. Mam jedno i może lepiej że nie więcej.

A no tak. Nie omieszkam Ci podziękować pomarańczo jedna z wielu za przypomnienie każdemu gdzie mieszkam. Więc, Dziękuję!

Gość zAiNtErEsOwAnaaa
Adas ja bym była tobą zainteresowana,wydajesz sie sensownym facetem i intrygujesz mnie...