NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dużo turystów nad morzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 To nie jest miejsce na takie wypoczynki.... tu sa domki letniskowe i na weekendy wlasciciele przyjezdzaja. To nie takie typowe nadmorskie miejsce jak w Polsce:) Sprawdz @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 A to jest cisza i przede wszystkim spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Tak, na cisze nie narzekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ale szum morza słyszysz, czy juz za daleko jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 nie, nie slysze, ale sztorm odczuwam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 to w takim razie w lewy też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 teraz ciesza sie oboje :)) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Już nie mowiąć jak sie cieszy dajacy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 one tez sie ciesza, ze dajacy taki hojny:D;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 hojny ...mialo byc:) Ale pewnie tez wykropkuja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 o qrde, a ja pisze samo "h ":) sami zmieniaja h.o.j.ny! A teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Cenzura jest bezlitosna ale jakze i głupawa. Moge być bardziej ale nie chcę sie spouchwalać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 To dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 Co to za jakies romanse po nocy hę: ???tu strażnik moralności :) to ja płace za pokój 150 nad morzem a tu prosze ..kwiatek ma 2 km...o kwiatek tak to nie bedzie..nastepnym razem mieszkam u Ciebie hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 A ja myślałam, że my tutaj w szczęśliwych związkach żyjemy a tu takie pogadanki?? :P zepsuło mi się auto i po wypadzie w góry :( inne wydatki ważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 nie oglądam wiadomości (poza sportowymi) i czytam teraz na gazeta.pl o wiadomej sprawie i nadal w szoku jestem jacy ludzie bezmózgowi są :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 no mnie też jakieś syuki w zawieszeniu..pewnie łacznik stabilizatora autko ma juz 55 tysiecy jak na nasze drogi to juz mogło cos mu dolegać..a wyjazd niedługo wiec nie mogę ryzykować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 5, 2010 .... Nie ogarnięta sie pojawiam.. Dwa dni urlopu i człowiek w czarnej d... e ;) Nawet nie czytałam Was, więc jestem nie w temacie.. ale nadgonię...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 haha maxym moje ma jakies ponad sto tysięcy więcej ;) A mówiłam kiedys, że coś ze skrzynią nie tak, to mąż stwierdził, że jest ok.. Dzisiaj wziełam drugie, ale on też do pracy dojeżdżać musi :o Może mi służbowe pożyczą :o.. ech... Zapach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 A ten łącznik stabilizatora plus coś tam jeszcze w A4 też niedawno wymienialiśmy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 też nie lubie takich niezaplanowanych wydatków ;)ale cóż bezpieczeństwo przede wszystkim;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 bezpieczeństwo bezpieczeństwem, ale jak wjeżdżam na rondo a tu mi żaden bieg wbić się nie chce to jest cyrk :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronisław herbu Czereśnia 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Gazeta.pl???? Dzizas-kto to czyta? Ja nie kupuje papieru toaletowego bo kupuję wyborczą-duża oszczędność dla budżetu domowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 witaj miły Bronku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 5, 2010 To ja tak miałam w poprzednim aucie... Gasł mi wciąż przed zakrętami i najpierw do gazowałam, potem hamowałam i tak w kółko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 on mi nie gaśnie, najpierw źle mi się wbijało 3 i 4, teraz z 3 na 2 już nie umiałam i w ogóle na żaden bieg zresztą :o no to awaryjne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Witam Was:) Mloda, ale tu wszyscy szczesliwi a pogadanki ...ot takie nocne Polakow rozmowy;) Maxym to nastepnym razem u mnie;) Zapaszku hej:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach