trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 11, 2010 słońce, słońce, ciepło :D:D:D Udanego weekenda!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Słońce sie "skończyło", przynajmniej u mnie, teraz leje i leje.. okropieństwo... a tak poza tym, to miłego dnia zyczę, moze ktos zajrzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 U nas się jeszcze nie skończyło :) Osiwieję do reszty z tą sytuacją w pracy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Hello :) chciałam rano cos skrobnąc tutaj, ale kafeteria mnie nie wpusciła.. pogoda taka, ze mnie normalnie trafia cos ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ona ale się uśmiałam teraz - przyszedł facet i mnie pyta, czy wydałabym 2,5 tys na fotografa, żeby sięna polu w ślubnej kiecce po słomie turlała? :D:D:D:D Świetny tekst :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 haha :D dobre, cóz to za nowa moda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 za tyle kasy na sianko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 U nas na kopalni tez sesje już były :) Mnie rozśmieszyło oburzenie chłopaka :) No i ta kiecka ślubna na belach słomy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a co mu odpowiedziałas?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja rozumiem sliczne widoczki, piekna panorama, ale jakbym miała sie w piachu babrac hahahaha lub zeby mi słoma z butów miała potem wystawac lub z czegos innego :P hahahahaha to juz wole jakos tradycyjniej..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Że nie Nie stać mnie teraz na zbytki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a niby poco miałabys zakładac znów kiecke slubna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Jak by mi ktoś zaproponował, zasponsorował, wystylizował itd to mogę i w sianie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 wiesz juz cos w sprawie pracy? jaja sobie robią, tak trzymac ludzi w niepewnosci.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ale ale... Ja 2 razy ślub brałam a prawdziwej "balowej" sukni ślubnej nie miałam :) :P Taki dzikus :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 no tak hipotetycznie, to ja tez wszedzie moge, zwłaszcza ze odbyłoby sie to bez slubu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 dwa razy uu , to masz doswiadczenie pewne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Co Pani powie na bezpłatny wychowawczy lub bezpłatny urlop po prostu??? takie padło pytanie :o Powiem tak - spłacam kredyt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 2 razy z tym samym mężczyzną :D:D:D Wariatka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a gdzie się nasz rodzynek zawieruszył? a propos facetów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 e tam wariatka.. widocznie tak miało byc..:) A jak długo miłaby byc ten urlop? Kwiatek podlewa kwiatki:) a maxym zasypany robota;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja to bym chciała miec taki urlop miesieczny lub dwumiesieczny...echh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Miesiąc...., ale nie do kwietnia :o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 no ale są szanse, ze Ciebie zatrzymają? bo jka nie to moze cos innego znajdziesz, nawet na mniejszy etat, aby do kwietnia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 zimno mam w biurze.. mogliby juz właczyc ogrzewanie...brr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 szukam, ale znaleźć nie umiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ooo brzydka pogoda do mnie przyszła - wieje i zachmurzyło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 po znajomkach rozpowiedz, po rodzinie moze ktos cos wie, gdzie potrzebuja ludzi.. tak to jest zawyczaj, ze jak juz znajdzie sie prace, to za moment sa inne propozycje, a jak się szuka to cholercia nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 jutro w całej Polsce ma byc mokro...tak przynajmniej mówili.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 była jedna fajna oferta trochę z mojej branży co z tego.. Faceta chcą :o dyskryminacji nie ma??! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach