..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Kwiatek, to dla odmiany mozesz sie z lekka opisac jak my wczesniej;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ja osobówką jeździć nie umiem dobrze co dopiero tirem :) na sprzęt budowlany czasem wchodzę, ale ruszyć sama się boję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 6, 2010 ale dzwignie zmiany biegów opanowałaś hihi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Ona ja nic ciekawego:) Bylam dlugowlosa brunetka, ale zmienilam ostatnio fryzure:O pasemka sobie strzelilam glupia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 podczytuje o prawku na TIR i patrze coz wyczytalam "Teraz o cennie: prawo jazdy kat. C- ok. 1600 - 1700 zł, kat. C+E 1600-1700 zł, kurs na przewóz rzeczy ok. 800 -900 zł, badania psychotechniczne to ok. 80 zł + łapówa jak będzie coś nie tak ok 100 zł w kopercie." ta koncowka..::D. hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Jaka skromna:) Zawsze mozesz wrócic do swojego koloru.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 No prosze w cenie nawet ławka ujeta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 maxym - of course ;) W kwiatki - a te ceny to aby aktualne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 6, 2010 popatrz ile to facet musi wydać żeby Tirówke .... kwiatku ty sie na bóstwo rób jak przyjade ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 To ja ide juz ... sie szykowac Maxym:)) Na razie , jade po syna.... uuuuch, bedzie awantura jesli sie okaze , ze baba g udezyla...paaa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ławka :), matko co ja wypisuje łapówka* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 nie wydaje mi się to możliwe :) pa.. kwiatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 a już myślałam, że to jakieś wasze regionalne określenie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 burza u nas :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 U mnie tez coś zaczyna coraz mocniej wiac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Cola, a moze Ty masz na mysli burze mózgów;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 pioruny, deszcze i takie tam... Mam oczy pełne łez i jakoś pozbierać się nie umiem... Czy mężczyźni nie potrafią przyznać się do błędu???? Kurwa czy ja zawsze muszę być winna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 hmm moze to po prostu olej ... badz ponad to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 a tak w ogóle, to za czesto sie kontaktujecie:) musicie podczas pracy od siebie odpoczac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 mi ciągle chodzi o wczorajszy wieczór, w którym to jego poniosło, a do błędu się nie przyzna i nie przeprosi. Jeśli to ja zawinię to mam się łasić i przepraszać. Nie rozumiem takiego zachowania. Jestem wrażliwa, może nawet nadwrażliwa i on to wie, a w dupie ma. Ot tak na koniec tygodnia smucę.. Udanego Wam weekendu ja jutro w pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 wazne czy miał powód, ze go poniosło.. facet tez moze miec gorszy dzien:) wyluzuj, pomilcz troszkę, zateskni i przeprosi :) do miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 6, 2010 jednak istnieje sprawiedliwość - oduczam małego od pieluch i co zrobił tatusiowi??? Zrąbał się na dywan :P juhuuu :P Denerwuję się bo powinnam już wyjeżdżać a pracy siedzę a auto muszę małżonowi przekazać żeby do pracy zdążył :o kkkkkk..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 hahahaha Mloda, super przygode ma Twoj malzon;))) Poszliscie juz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 kwiatki, jak tam sprawa w przedszkolu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Hej Ona:) A co Ty tu ciemna noca robisz?:) W przedszkolu dobrze, znaczy sie pani powiedziala, ze to nei bylo nic zlego. Udezyla go w noge , wiec moze niechcacy...nie wnikalam juz. Na pewno powie jezeli sie to powtorzy:) Obejrzalam film na tvp1 i sie ....psssst poryczalam tez tak masz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 7, 2010 hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 7, 2010 cześć:)jak humorek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 7, 2010 pracujesz?? a tak w miarę :) perspektywa pracy tylko do 14 mnie cieszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 7, 2010 usłyszałam wczoraj 2 tak przykre wiadomości, że mi wstyd z czego ja problemy robię :o Ludzi naprawdę spotykają tragedie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 7, 2010 no własnie ?z czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach