trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 tu jestem ja... I co z tego?, ano nic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunet_81 0 Napisano Lipiec 8, 2010 młoda jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 nie czuję inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 8, 2010 a jaki ja jestem młody:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdecydowany1977 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Ano właśnie dlatego, że jesteś tam a nie tu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 maxym :):) właśnie dlatego jestem tu Boże jak pomylona piszę :D:D:D Słońce, piasek, mąż mnie odwiedził... w pracy... fajne życie jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 po to założyłam temat bez tematu żebyśmy się znaleźli- ona.. maxym i kto tam jeszcze chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 młodosc.. to jest to, kto sie czuje staro, niech podniesie prawą rekę ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 czekaj, czekaj, basen dzieciom kupuje :) ręce zajęte mam, ale co tam, lewa w góre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 no już :) co słychać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 Oj fajnie słychac.. jeszcze tylko jutro i wakacje ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 To pięknie :) Gdzie, z kim? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 no cóz... ;) z tym samym... od lat ;) i w sumie bez konkretnego miejsca, wypady nad morze, przede wszystkim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Ty blisko do morza masz :) My nieodmiennie w góry jeździmy. Kocham Tatry. Już tydzień urlopu zaliczyliśmy w VI i ew. kilka dni w sierpniu jeszcze, ale finanse nas ograniczają - czekają nas duże wydatki i ... :o Wiesz jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 Fakt na tyle blisko, ze nie musze brac noclegu:) poopalamy sie, pokapiemy i jedziemy do domu.. a w górach, to byłam strasznie dawno temu, w podstawówce:) Trzeba bedzie w koncu zmienic kierunek wakacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Ja też muszę w końcu uderzyć na północ ;) Choćby dla dzieci. W przyszłym roku juz na pewno.. Kończysz pracę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 tak:) własnie miałam pisac, ze sie zbieram... miłego wieczorku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 I wzajemnie :) Już umówiona jestem na olejki i takie tam ;) pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 ee to fajnie masz, kurcze moj to taki len, ze chyba jakiegos obecgo w koncu poprosze o masaz z olejkiem:P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Jeśli ten masaż skończy się jak trzeba - to codziennie Ci będzie serwował :D:D:D Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w imieniu kur złotopiórych. 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Trzydziestoparolatka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 8, 2010 O .. 30, jakis wielbiciel Cie odwiedził..:) bo chyba to nie jest wielbicielka;) Mówisz, ze zakończenie wazne jest ?;) a myslisz, ze ja nie wiem:P ale on najlepiej chciałby zacząc od zakończenia i na masaz zostaje mało czasu...:D taki niecierpliwy jest wiesz i skupia sie głownie na jednym miejscu :P no i co ja biedna począć mam, muszę się umówic gdzies na masaz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 9, 2010 ja polecam Słowacki Raj :) w ubiegłym roku będąć na Głodówce..30 mysle że wiesz gdzie to jest :)?więc z tej Głodówki zrobilismy wypad do Słowackiego Raju na trasę przełomem Hornadu:) liny łańcuchy przejścia mostami linowymi i takie tam:)ale aby przejśc więcej tras trzebaby tam siedzieć z tydzień:) Ona...to co on taki młody że nie wytrzymuje?hihi..widzę że będe musiał podjechać na północ,,poradzic coś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 9, 2010 zajrzę potem... lubie też Kudowę... ;) Nie mam teraz jak pisać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 9, 2010 co w Kudowie można robić? bo moze sie wybiorę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mega36ka Napisano Lipiec 9, 2010 oo fajny temacik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 9, 2010 bo my są fajne ludziki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 9, 2010 byłam w Kudowie, oj dawano dawno temu z mamą, :) i szlam jakims mostem linowym z walizkami;) do osrodka mieszczacego sie za nim:) myslałam, ze mi mama wyzionie ducha ze strachu;)i tyle pamietam z atrakcji:D Wiesz maxym, ja mysle, ze mój pan, to tak sie wymiguje troche od tego miziania (len jeden), bo on lubi konkrety;) :P..tak gada, ze on nie moze za długo masowac ( a ja chce przynajmniej pól godz.:)) bo jak sie tak napatrzy, to sie chce:P wiec powiedziałam, ze mu oczy zasłonię:) i chyba juz nie ma wyjscia:P A tak w ogóle, to on chyba nie rozumie jakie mozna miec przyjemnosci z masazu, bo ma łaskotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 9, 2010 ale chyba nie wszędzie ma łaskotki:? Kudowa to taki plan awaryjny bo wolałbym morze :) no ale to dopiero okaże sie za jakis miesiąc :) tym bardziej że góry były ostatnio :)ale do Słowackiego Raju na pewno wrócę , wiele jeszcze tras do pokonania :) i bardzo ładne widoki :)w sam raz dla statecznego Pana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 9, 2010 No wszędzie nie... :P ale zeby była jasnosc, ja mówie naprawde o typowym masazu, a nie erotycznym :D noo W poniedziałek jadę nad morze, w niedzie pewnie za duzo ludzisków by było...ale bedzie fajowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach