trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 czyżbys jakąś propozycję chciał mi złożyć?? :P:P:P zn. się kawa czy cuś.. ;) południe Polski, no ... -południowy zachód :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 to sie domyslam hihi:) taka ciekawośc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 tchórz :P mieszkam na pięknych, głównie rolniczych raczej terenach, zielono, równo, spokojnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 haha..to zajrze jak będe jechał do Zgorzelca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 obawiam się, że wyżej mieszkam :) Gdybyś sunął na Poznań to już lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 haha..ok..zjade z autostrady ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 to jesteśmy umówieni :D;) Do Zgorzelca w jakim celu Pan się udaje? jesli to nie sekret:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 Wesele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 uuu.. to się pobawicie :) Ja szczerze mówiąc nie lubię takich imprez. Zabawy, węże, kółeczka itp rzeczy nie dla mnie :) Męczę się wtedy. Mam 2 lewe nogi na dodatek :P hahaha ale za to jakie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 krótkie i krzywe w domyśle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 o to mnie muzyka w tańcu nie przeszkadza:) uwielbiam balety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 ja nie bardzo lubię takie klimaty. Disco itp to nie moje rytmy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 oj ale to nie tylko disco polo :) ale to fakt iz ludzie na weselach najlepiej bawią sie przy piosence biesiadnej :) ja na co dzień słucham także innej muzyki ,zreszta bardzo zróznicowanej od rocka poprzez rock progresywny ,hard rock,heavy metal ale i nie pogardzam szantami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Niby tak, ale ogólnie źle się czuję podrygując przy jakiejś głupiej muzyczce typu Majteczki w kropeczki,a ludzie już napici, spoceni itd. , faceci za dużo sobie pozwalają, żony sięwściekają - wiesz jak jest na takich imprezach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 hm...no ja nie wiem bo ja sobie nie pozwalam :);) mamy rzadko okazje sie bawić więc ślubnej nie wypuszczam :)tzn.poza obowiązkowym tańcem z panna młodą innych lasek nie obtańcowuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 o to się chwali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 a co do picia to juz nie te czasy co kiedyś ..zreszta zauważyłem że generalnie ludzie lepiej sie bawia i zdecydowanie mniej pija niż kiedyś:) może młodzież troche więcej daje w czapkę ale generalnie jest o wiele lepiej niz kiedyś:) chyba że ja tylko miałem takie szczęście ale dawno nie widziałem gości śpiących przy stole czy jakiś poważniejszych awantur:)a co do zaczepiania przez Panów...hm...powiedziałbym że coraz częsciej kobitki wstawione nieco bardziej niz powinny kleja sie hihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 przydałaby mi się Ona.. do towarzystwa, ale się wakacjuje :) Głupio tak faceta czepiać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 My jak jakieś procenty wciągniemy, to.... przepadlismy.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 idę na koffe :) Lody już były ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 15, 2010 jezdem.. gorąco...uff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 15, 2010 no...gorąco....ślubna była....gorąco.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 To gdzie Ty się podziewałeś - w pracy tak długo?? Mój mąż wrócił po północy. Taki panował upał że prysznicować się musiałam :D:D:D Muszę wytrwać do 18 i kilka dni wolnego odbieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 nie....ale w pracy było gorąco hihi:) to widze że u was też wolne daja podobnie jak u mnie:) chyba firma państwowa hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 Niestety nie :o Mi po prostu tak pasuje ze względu na opiekę nad dziećmi. Zamiast przyjeżdżać codziennie na 6 godz wolę 3 dni a konkretnie posiedzieć i możemy z mężem jakos tę opiekę zorganizować. Dostosowuję się do jego grafiku, mi w pracy idą na rękę i jakoś się kręci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 Ty to masz szczęscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 pytanie służbowe ;) szkolenie pracownika z BHP co 3 lata, biurokraty co 5, a kierownika? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 juz wiem..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 16, 2010 robotniczy co 3 lata jeżeli nie wykonuje prac szczególnie niebezpiecznych , w innym przypadku co roku np.przy pracach na wysokości , biurowy co 6 lat a osoba kierująca pracownikiem /czyli nie tylko kierownik wydziału , oddziału , mistrz, brygadzista ,ale także pracodawca co 5 lat:) ale oczywiście pracodawca biorac pod uwage zagrożenia moze przeprowadzać szkolenia częsciej niż okreslaja to przepisy :)a..i pierwsze szkolenie okresowe kierownika w terminie do 6 m-cy od daty zatrudnienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 16, 2010 muszępracowników wysłać bo 3 lata minęły, a mam kontrolę zapowiedzianą :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach