Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popieram swego meza

Do mam karmiacych cycem przy innych.

Polecane posty

Gość do rilla
ale ja nie wywalam dupy na pokaz i nikogo nie uszczesliwiam jej widokiem. Poza tym moj tylek jest jedrny i zgrabny a cycki karmiacego babska sa biale, zylaste, smierdzace mlekiem, z brodawa na pol palca wskazujacego i obwodka jak ksiezyc w pelni. TO NIE JEST WIDOK DLA INNYCH LUDZI! innych to naprawde obrzydza i zrozumcie to wreszcie krowy dojne. Poza tym - tu zwracam sie do thaisse80 - widze, ze zamiast mozgu masz mleczne cycki. Jestes tak tepa, ze az mi cie szkoda! ostatnio bylam na imprezie, wiekszosc faceci, jedna krowa dojna wywalila wymie i zaczela karmic. Jeden gosc natychmiast zwymiotowal, moj maz wyszedl bo nie mogl patrzec a reszta osob nie wiedziala co ze soba zrobic. Widok jej brodawy i wiszacego przy tym bachora byl obrzydliwy! A mogla wyjsc do drugiego pokoju. czy to duma pokazywac te obrzydliwe wymiona czy co????

Gość postaram się byc kulturalna
sadząc po komentarzach az strach zachodzić w ciążę w tym kraju!! najpierw ludziom przeszkadza ze ktoś ustępuje miejsca ciężarnej, potem wózek w autobusie, karmienie, płaczące dziecko, gra w piłkę na podwórku. horror! Czy wy aby nie robicie z igły widły??

Gość piekny lipiec
Ale jak dupe w mini wystwia i cyce wypchane stanikiem na wierzch to wstydu nie ma :D

I po co te określenia :krowa dojna, wymię?? Tak się zachowuje ciało świeżo upieczonej matki. Mamy udawać że jest inaczej dla waszej wygody i delikatnego poczucia smaku?? Nie wyobrażam sobie dla wygody kogos codziennie co 3 h odciągać pokarm z piersi potem go ew podgrzewać i karmić dziecko. Strata czasu.

Gość nie ja tak nie mam
@do rilla, dobrze napisalas:-) TAKA JEST PRAWDA A NIE INNA!!!!!!!! ale krowy dojne uwazaja ze kazdy musi sie zachwycac wielkimi cycorami i mlaskajacym, stekajacym, sapiacym i ssajacym bachorem:-O no bo to przeciez taaaakie naturalne nie? to dlatego wszyscy musza sie dostosowywac i albo nie patrzec albo wychodzic. nikt tu ie mowil ze kobitea ma karmic dziecko na kiblu, nie wiem skad takie argumenty bierzecie. nie wszystko co jest naturalne jest piekne, przeciwnie !!!!!!!!!! trzeba miec troche przyzwoitosci w sobie i zachowac sfere intymna, czy tak szczacie , sracie i wymieniacie tampony przy innych ludziach???? NO ALE TE KROWY TYLKO CHCA SLYSZEC JAKIE PIEKNE CYCORY MAJA; JAK BACHOR PIEKNIE ZRE I JAKIE ONE WSPANIALE MAMUSIE SA

Nie nazywaj mnie krową a mojego syna bachorem tylko dlatego że w głowie wytworzyłaś sobie jakiś dziwny stereotyp.

Gość nie ja tak nie mam
w tym kraju taaaa to w pl tak jest tylko ze ciezarne kobiety zadaja lepszego traktowania i priwilegow, i tylko w pl chodza z cycorami na wirzchu i zadaja tolerancji od wszystkich. niestety taka prawda. w innych krajach kobieta w ciazy nie zada ustepu w kolejce czy w autobusie i nie wywala cyca w miejscu publicznym.

Gość ruda33333566
Nie ja tak nie mam - wyluzuj bo się zapędzasz twoje argumenty przechodzą w jeden wielki foch, którego nie da się czytać kulturalnym kobietom.

Obrzydza was mam karmiąca piersią, ale nastolatka lub co gorsza "starsza" panienka z cycami na wierzchu, fałdami tłuszczu wylewającymi się z za ciasnych spodni i z dekoltem do pasa jest już OK?

Tylko w PL wytyka się pojedyncze przypadki i podpina je jako łatki do dane grupy społecznej- Ciężarne bezczelne- Matki bezwstydne- dzieci rozwydrzone-itp.

Gość nie ja tak nie mam
ty co starasz sie byc kulturalna: czy ja ciebie nazywalam krowa i twojego bachora bachorem? NIE. ale jesli tak uwazasz to prosze. jesli chodzi o kulture to 98% piszacyc w tym topie kultury w sobie nie maja bo nie wywalalyby cyca na pokaz. niestety to wiele swiadczy o kulturze osobistej.

Tylko wytykający to chodzące ideały...

Gość thaisse80
Ja tez nie rozumiem po co mam odciagac pokarm. Jak mam mozliwosc podac malej cycek to czemu mam sie bawic w odciaganie i podgrzewanie? Tak teraz niektorzy narzekaja na widok karmiacych matek a z drugiej strony kazdy gada o tym jak matki z dzieckiem to tylko w domu siedza. ja sie nie zamierzam ograniczac i jak potrzeba czy tez chce to normalnie wychodze z dzieckiem. jak mi corka zaczyna plakac to co mam robic? karmie ja i tyle. wczoraj karmilam ja w restauracji i jakos nikt sie nie oburzyl. dzieki temu ja spedzilam fajny wieczor a i mala tez zjadla i byla spokojna. nie wystawiam specjalnie mojego cycka ale jak ktos juz tak bardzo chce sie gapic i potem sie oburzac to niech se ulzy. ja sie nie obraze:)))

Gość do rilla
ale zauwaz, e ta nastolatka trzyma cycki w staniku, dupe i brzuch jednak przykrywa bluzka czy dzinsy. A mamuska to co, figure modelki ma? I niestety cycki na wierzchu, ze dokladnie widac wymie, brodawe i otoczke! Nie widzialam jeszcze nastolatki paradujacej z nagimi persiami - choc to bylby przynajmniej ESTETYCZNY widok. Bo obraz wymiona z cieknacym mlekiem obrzydzi nawet twardziela!

Gość nie ja tak nie mam
@wezwijcie lekarza Obrzydza was mam karmiąca piersią, ale nastolatka lub co gorsza "starsza" panienka z cycami na wierzchu, fałdami tłuszczu wylewającymi się z za ciasnych spodni i z dekoltem do pasa jest już OK? NIE nie jest ok, to to samo. tylko jak mamusie bezwstydnie potrafia cyca wywalic na pokaz to jak tu sie dziwic kiedy pare lat pozniej corunia w centrum handlowym eksponuje biust.

zaliczam sie do matek karmiących piersią, więc skoro postanowiłaś zamiast tego określenia użyć słów "Krowy dojne" jako określenie nas, to tak uważam ze mnie tak nazwałaś.

no tak, dziecko wypija z mlekiem matki chęć pokazania biustu. Wystarczy trochę taktu i odwrócić wzrok od karmiącej, wtedy już jej nie zauważysz i cię nie obrzydzi.

ostatnio przyszła do mnie do pracy koleżanka ze swoim dzieckiem. w chuj ludzi w biurze, wszyscy się zbiegli żeby oglądać małego, a koleżanka w pewnym momencie wyciągnęła cycka i zaczęła go karmić. to już druga taka sytuacja w ostatnim czasie. tydzień temu szłam ulicą i jakaś matka na ławce też karmiła piersią dziecko. mnie to razi. :o 🖐️

Gość nie ja tak nie mam
bym sie zerzygala jakby siedziala w restauracji kolo karmiacej :-O

Gość thaisse80
Ja na spacerze non stop karmie dziecko na lawce np w parku. tam jest duza przestrzen i akurat jak sie komus nie podoba moj widok nie ma obowiazku patrzenia sie na mnie.

Zależy jakie "wymię". Osobiście niesamczy mnie bardziej kobieta z rozlanym ciałem wylewającym się spod kusych ciuszków. Cóż z tego że je zasłania??

Gość nie ja tak nie mam
Wystarczy trochę taktu i odwrócić wzrok od karmiącej, wtedy już jej nie zauważysz i cię nie obrzydzi. CZY TY MYSLISZ ZE JA SIE PRZYGLADAM??????????? 1. nie zauwazyc sie nie da. 2. ja mam takt bo sie nie przygladam,poniewaz od razu bym rzygala, ale te krowy taktu nie maja jesli wymagaja od otoczenia zeby sie nie przygladali i tolerowali to. te chore mamuski, same bez taktu,bezczelne i bezwstydne i od reszty swiata zadaja tolerancji:-O

Gdy przychodzą znajomi do nowo narodzonego dziecka to najchętniej oglądali by malca, dotykali i nosili, chcieli by ujrzeć super szczupłą mamę tuż po porodzie, prawda?? Ale o ulewaniach, kupkach czy piersiach nie chcą słyszeć a tym bardziej widzieć, hipokryzja!

Tak żądam tolerancji, ponieważ zapewne większość z nas karmi publicznie w wyjątkowych sytuacjach. Żądam takiej samej tolerancji jak każdy inny człowiek któremu przytrafi się coś co w oczach niektórych mogło by zostać uznane za śmieszne bądź niesmaczne.

Miej trochę kultury i taktu i zaprzestań używać określenia "KROWY".

Proponuje zaprzestać to pisanie bo matkom polkom nie przemówicie, One uważają że mają prawo gorszyć innych ludzi i tyle w tym temacie.

Gość ruda33333566
również domagam się tolerancji, bo karmienie poza domem jest sytuacją wymuszoną a nazywanie matek krowami niedopuszczalne. Bo wg was lepiej jak co niektóre tutaj używać tylko słów na "k" i "h" i wszystkich obrażać jak już brakuje argumentów - to niby dopuszaczalne a fizjologia nie!!!

No tak jesteśmy złem tego świata. Rozejrzyjcie się czasem na ulicy i zastanówcie czy wokół was nie ma gorszych widoków niż karmiące.

Gość nie ja tak nie mam
Gdy przychodzą znajomi do nowo narodzonego dziecka to najchętniej oglądali by malca, dotykali i nosili, chcieli by ujrzeć super szczupłą mamę tuż po porodzie, prawda?? Ale o ulewaniach, kupkach czy piersiach nie chcą słyszeć a tym bardziej widzieć, hipokryzja! ulewnie, kupki, piersi moich znajomych czy z dziecmi czy bez dzieci nie interesuja mnie zupelnie!!!!!!!!!! wybacz !!!!!!!!!!! A CO PROSZE ZNAJOMYM DO TEGO? nie ja tak nie mam - myślę, że już tak jesteś przeczulona na ten widok, że sama go szukasz czy to nie jakaś fobia? nie jestem ani przeczulona ani zadnej fobii nie mam bo zyje w kraju w ktorym sie tego nie widzi. no chyba jakies z marginesu spolecznego bachorow karmia do 2 roku zycia bo kasy na jedzenie dla dzieci nie maja. to tylko w pl baby jak krowy wymiona kazdym pokazuja. krowy mowie bo tylko krowa bezmyslna sie potrafii tak zachowywac a nie dojrzala kobieta.