Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekajac na cud

Zioła ks. Sroki na owulacje

Polecane posty

no ja moge powiedziec ze po pierwszym cylku (nie calym) w ciazy nie jestem. ale pierwszy raz od po poł roku od odstawienia tabletek dostalam miesiaczke w terminie. i jest to miesiaczka taka jak kiedys a nie jakies smieszne, dziwne plamienia, smieszne sie to moze wydac, ale ciesze sie ze wreszcie mnie opryszczylo boli mnie brzuch i dol plecow, bo to oznacza ze wreszcie wracam do "normalnosci"... a to oznacze ze bedzie tylko lepiej, a u reszty jak ?

:/ szkoda ale bywa i tak, na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... powiedz mi bo ja dalej nie wiem ... na ziolach pisze zeby pic przez caly cykl, a ty piszesz juz ktorys raz ze do owulacji.. wiec jak to w koncu powinnam pic ? prosze o wskazówki zaczelam tez brac wiesiolka, do owulacji, to wiem napewno :-)

Hej dziwczyny odswierzam stary topik :) Pije od tego cyklu ziołka o.sroki prawdopodobnie mam pco nie wiem czy te zioła pomagaja na to ... jutro ide na testosteron i prolaktyne... Jestem w 19dc od wczoraj mam płodny śluz nigdy nie miałam i od dwoch dni bole jajników i podbrzusza i od wczoraj temp. 37,5 nie czuje sie grypowo a jestem wrazliwa na zmiany temperatury troche mnie tylko mdliło...na monitoring w tym cyklu było juz za puźno stwierdził lekarz...

Gość Gość
hej ja zamowilam na allegro pare dni i doszly wpisujesz ziola i ci wyszuka pozdrawiam..... czytalam na temat tych ziol podobno nie szkodza sprobowac

Gość metryka
Witam, na mnie zadzialaly ziola juz w pierwszym cyklu brania i strasznie sie z tego ciesze! Moge dac komus z Wroclawia prawie cala wielka torbe tych Ziol, bo mi zostaly - kupowalam we wrzesniu na allegro. Mam ziola ks.Sroki na owulacje oraz ziola na torbiele, zrosty i owulacje. Jak ktoras z Was jest chetna, to prosze podac namiar mailowy lub tel do siebie.

Gość biedronka1982
witam.ja rowniez zaszlam w ciaze po tych ziolkach w 3 cyklu.teraz staram sie o druga dzidzie biore luteine i jakos tak dzis przypomnialam sobie o tych ziolkach. znowu zaczne je brac , moze pomoga.

metryka czy mozesz do mnie napisac w sprawie tych ziół.Chetnie odlupie nauta84@o2.pl pozdrawiam

Witam. To moj pierwszy cykl z ziolami. Mam dlugie cykle i pco. Niestety odkad pije ziolka, nie mam okresu, cykl dlugi jak nigdy, ponad 50 dni. Czy u was tez zdarzyly sie podobne reakcje?pozdrowienia

Gość stokrotka*77*19
witam. jestem tu nowa ale chcialabym sie podzielic z wami moim doswiadczeniem w kwestii stosowania ziolek. stosowalam ziola ojca sroki przy zajsciu w trzy upragnione ciaze(niestety ostatnia poronilam w 15 tygodniu). teraz o okresie zaloby znowu pije ziolka i czekam na dwie kreseczki na tescie. wierze ze i tym razem sie uda. jezeli chodzi o wywolanie miesiaczki (nie poronienia!!!) to polecam ziele ruty bo na mnie czarna malwa nie zadzialala. teraz pije 2 szklanki i nastepnego dnia mam okres. tylko uwazajcie to ziolo spowalnia bardzo serce i obniza cisnienie krwi. ja po pierwszym zastosowaniu nie moglam zlapac oddechu i kercil mi sie w glowie. widocznie 2 lyzeczki na szklanke wody to dla mnie za duzo.

Gość qwerty6
hej Dziewczęta! Pije ziółka ojca Sroki nr 3. Aktualnie jestem w 16dc.(powinnam być w okresie około owulacyjnym) i o dziwo nie wystąpił u mnie płodny śluz.Wcześniej, przed piciem ziół, nie było raczej z tym problemu.Jajniki kłują, ale śluzu brak:( Zaobserwowałam raczej rzadki, raz przezroczysty raz kremowy, ale nie w porażających ilościach, w 14 i 15 dc., ale dziś już susza...nie wiem, czy to zbieg okoliczności...O dziecko staramy z się od 5/6 miesięcy. Czy, któraś z Was tak miała, a mimo to udało się zajść w ciążę?

Gość Aankaaaa
Jeżeli chodzi o mnie, to staramy się z mężem prawie rok. Miałam robiony komplet badań hormonalnych i wyszły wprost idealnie! Ponieważ wszystko mam jak w zegarku stwierdziłam, że zamiast przepisanego mi clo zacznę pić ziółka :) w pierwszym cyklu się udało, niestety ciąża była słabiutka i poroniłam, ale naprawdę wierzę w te zioła i czuję wyraźną różnicę w pracy jajników :) zastanawiam się tylko jak długo je pić - przez cały cykl, czy tylko do owulacji ...

Gość gość
witajcie mam 37 lat i 6 cykl starań. Postanowiłam sie wspomóc ziołami Klimuszki i wiesiołkiem. wczoraj miałam mega owulacje bo czyłam ból jak przed okresem. Dodatkowo wyskoczyły 2 ładne kreski na tescie ovu. Oczywiście działaliśmy z M i mam teraz wątpliwości : czy zrobić przerwe z tymi ziołami jeśli one są właśnie po to by wspomóc ovu czy pic nieprzerwanie nawet jeśli sie udało zaciażyc?? Oczywiście wiesiołka odstawiłam na razie

Gość gość
Mam PCOS z pierwsza dzidzia potrzebna byla pomoc..z drugim pilam ziolka ojca sroki i udalo sie..bardzo polecam na zajscie w ciaze i na wyregulowanie okresu..

Gość Kaja8989
A te zioła można w sklepie z ziołami normalnie dostać? Dopiero drugi raz o nich słyszę i chciałabym wypróbować. Napisałam do sklepu https://flos.pl/sklep/ czy mają, ale za inne namiary też będę wdzięczna :)