Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Gość wtorkowa
" To musisz być porządną dziewczyną " cytując moją wypowiedź z 3 strony : " Czuję się porządna. " ;)

To, że faceci naciskają, to nie znaczy że one będą ulegać. Dlaczego babiarz ma brać sobie dziewicę, a nam prawiczkom mają zostać dziewczyny, które już babiarzom uległy?

Wtorkowa więc nie dziw się, że my porządne chłopaki chcemy mieć porządne dziewczyny. Co nie znaczy, że jakieś totalne katoliczki, bo ja jestem rozrywkowy chłopak i typowej szarej myszki bym nie chciał

Gość wtorkowa
chodziłam z prawiczkiem, niezręczne pytania na temat przeszłości ,jak mu powiedziałam że jestem dziewcą to nie wierzył :o nawe tpierwsze pocałunki wypominał, ale jak sam się dobierał to było ok, hipokryzja

To widać trafiłaś na hipokrytę dla którego nie miłość, a ego są najważniejsze

Gość wtorkowa
Nie, on miał dobre intencje, chciał miłości, nie chciał mnie wykorzystać. Miał straszny kompleks, że tylko porządna, ja go rozumiem, ale no bez przesady jakieś zaufanie musi być. Nigdy nie będziemy wiedzieć wszystkiego o drugiej osobie. A co do tego, że śmiało sobie poczynał, ty jakbyś spotkał po długich oczekiwaniach w końcu tą jedyną też byś się tak zachował, nie panowałbyś nad sobą, byłbyś tak spragniony miłości, tak byś jej łaknął. Przemyśl to.

Gość Ma prawo wypominać
W jakim sensie to mam przemyśleć? Przecież chyba nie o to chodzi, żebym nagle zaczął akceptować dziewczyny, którym zdarzył się przygodny seks

Przeczytałam kilka pierwszych postów i dalej nie chce mi się już czytać. Więc pytania do tych porządnych chłopców- 1. Jaka to dziewczyna porządna dla was a jaka już nie?? 2. Dlaczego sami uważacie się za porządnych? Rozumiem, że nie spaliście nigdy z żadną dziewczyną bez miłości..

Gość wtorkowa
Bo też reprezentujesz taką postawę, a to nie jest dobra postawa ;)

Gość Ma prawo wypominać
Nie jestem aż tak radykalny. Dla mnie porządna to taka co nie robiła tego bez miłości, ale sam osobiście bym wolał dziewczynę z możliwie najskromniejszą przeszłością

Gość wtorkowa
"Dla mnie porządna to taka co nie robiła tego bez miłości" Ja mam taką samą definicję porządności, choć raz sie zgadzamy ;)

Ale uważam, że 4-5 partnerów to dla młodej dziewczyny bardzo dużo

Wow 4-5 to dla mnie już masakra:P Dla mnie seks bez miłości jest pusty i żal mi ludzi, którzy kochają się z ludźmi obcymi, albo znajomymi, z którymi łączą ich tylko stosunki koleżeńskie. Nie związałabym się z chłopakiem, który miał sporo partnerek seksualnych bo bym się brzydziła:O Ale trzeba też pamiętać o tym, że mając 20 czy 20 kilka lat ludzie często mają za sobą dość poważne związki, w których byli z drugą osobą bardzo blisko przez długi czas. Taka jest prawda, że jak się kogoś kocha to się pożąda tą osobę i wtedy bardzo trudno jest powstrzymać się od seksu. I dla mnie dziewczyna, która była kilka lat w dwóch związkach, które traktowała bardzo poważnie i przy tym ma za sobą już 2 partnerów seksualnych mając ponad 20 lat nie jest wcale gorsza od tej, która jeszcze z nikim nie była. Nie można też tak dzielić ludzi, bo czasem można się bardzo pomylić..

A wiele dziewczyn ma przygodny seks za sobą

Kredka bzykacza byś pewnie nie chciała, ale przystojniak z pewnym doświadczeniem pewnie Ci się marzy :P

A są dziewczyny, które dziewicami nie są, a prawiczka by chciały?

Nie nie marzy. I nigdy nie miałam chłopaka, który spał już z jakąś dziewczyną. I to jest super- świeżość w związku i uczenie się siebie i tej drugiej osoby. I nie lubię przystojniaków z doświadczeniem.

Kredka a zdarzyło Ci się, że już nie będąc dziewicą miałaś faceta prawiczka?

A on wie, że wcześniej spałaś z innym?

Ja chyba bym się starał ukryć to, że jestem prawiczkiem

Kredka musisz być porządną dziewczyną

Zawsze na tym forum mądrze pisałaś

Gość Pan obserwator
Większość kobiet wstydzi się, że uprawiały seks analny, a tak naprawdę bardzo łatwo je do tego namówić

Zawsze broniłaś konserwatywne podejście do seksu, broniłaś prawiczków i krytykowałaś nieszanujące się kobiety

Gość fejsbukowy wieśniak
A co z prawem jazdy internetowym? Na portalu nasza-klasa użytkownicy i to wcale nie anonimowi publikują zdjęcia klasowe bez zgody osób fotografowanych! Jak to nasi prawnicy rozwiążą czy mam apelować do Unii Europejskiej lub do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka? Przecież to łamanie podobizny i anonimowości w Internecie oraz osiągnięć edukacyjnych, które muszą być tajne i znane jedynie dla pracodawcy oraz osoby maskującej się i dbającej o bezpieczeństwo w sieci czy anonimowość! Przecież przez jednego głupiego użytkownika do zdjęć ze studniówek, szkolnych czy przedszkolnych mają dostęp zboczeńcy, wrogowie czy pedofile. Takiego bałaganu jak eNKejowcy to nawet pijany rowerzysta jadący z urwanym filmie po autostradzie czy wbijający na rondo nie zrobi choćby miał prawo jazdy na formułę 1 czy też rakietę!

Gość Po prostu Ania
Ja jestem porzadną dziewczyna.... i bardzo bym chciala kochac sie tylko z moim przyszlym mezem... mysle ze tu chodzi o cos wiecej niz cnota... taka osoba pielegnuje w sobie piekne wartosci....dzieki ktorym moze zalozyc do konca szczesliwą rodzine...