Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Gość panek pogromca pudziana
nie ma porządnych , są albo dziwki materialistki co dają dupy za kase, albo brzydkie i opasłe co mówią o miłości bo za kase nikt im nie wyliże pip

nie ma porządnych , są albo dziwki materialistki co dają dupy za kase, albo brzydkie i opasłe co mówią o miłości bo nie zarobią na bluzeczki i biżuterie dupą, to muszą mówić o miłości

Wam się wydaje, że jak ładna to od razu się nie szanuje

Kobiety same os siebie nigdy nie były i nie będą wierne. Te które nie zdradzają są takie z przymusu, przez swoją nieatrakcyjność fizyczną.

Gość ona23lat
Dominik, rozumiem, że już się przyzwyczaiłeś wszędzie wpisywać swoje myślenie na temat kobiet, ale to nie jest fair. Nie zaprzeczam, że jest bardzo wiele, właśnie takich kobiet, ale nie są one wszystkie takie. Mimo wszystko pozdrawiam.

Kobiecie pieniądze nie są mi potrzebne

no dobra , co zrobisz jak się zakochasz w takiej co się nie szanuje i jest biedna jak mysz kościelna? ( lepiej?)

na zwłaszcza na kafeterii nie ma materialistek :D stąd dzisiaj atakeeeee na forumeee ssijta ssijta lagi

Te które nie zdradzają są takie z przymusu, przez swoją nieatrakcyjność fizyczną. hahaha rozsmieszasz mnie:-D jakos nie zdradzalam, a nie czuje sie nie atrakcyjna fizycznie

Nie zakocham się w takiej co się nie szanuje

Gość natalia23333
powiem tyle, ja jestem porzadna dziewczyna ale niestety nie mam szczescia do chlopakow bo z doswiadczenia i obserwacji wiem, ze porzadni faceci leca na zdziry. zdzira zawsze dostanie najlepszego faceta. te spokojne, porzadne dziewczyny trafiaja na zlych chlopakow, ktorzy ich potem nie szanuja i nie doceniaja.

dobrze, przecież jesteś kobietą więc funkcjonujesz tak samo jak reszta kobiet. Nie zdradziłaś ponieważ nikt lepszy sie tobą nie zainteresował. Wy tak macie, że do póki inny nie wykaże zainteresowania to nie zdradzacie. W przeciwnym wypadku, wszystkie kobiety porzucają obecnych partnerów jezeli złowią bogatszego, przystojniejszego itd.

natalia23333 zgadzam sie z toba, czesto jest tak, ze te co sie nie szanuja trafiaja na jakis normalnych facetow, chyba juz lepiej byc samemu

Ja się ze zdzirą nigdy nie zwiążę

19:12 [zgłoś do usunięcia] Ciężko dzisiaj o porządną Ja po prostu szukam prawdziwej miłośc to se szukaj ale to nie znaczy ze mozesz obrazac ludzi z innym podejsciem do zycia, troche tolerancji ludzie

dobrze i natalia23333 bo przeciwieństwa się przyciągają ;) tylko, że po jakimś czasie się sypie.

dominik tak jestem kobieta ,ale mam jakis szacunek do siebie i do osoby z ktora bylam.Jestes w bledzie ze nikt sie mna nie interesowal, ale ja umiem sie postawic w sytuacji jezeli to ja bylabym zdradzana a to boli, pozatym przelotne przygodki nigdy mnie nie interesowaly i nie interesuja tak przynajmniej zostalam wychowanaa za co dziekuje, przynajmnie nie jestem wytykana palcami...

Gość autorz jak tak dalej
będziesz się zachowywał, to sobie siusiaka kiedyś urwiesz od walenia z rozpaczy

Gość natalia23333
wszyscy faceci mowia, ze sie ze zdzirami nigdy nie zwiaza! :D ale widac ze slowa i czyny to dwie zupelnie inne sprawy. tak samo jak kazdy facet powie, ze najbardziej podobaja mu sie naturalne dziewczyny. czemu wiec mega sztuczne i plastikowe dziewczyny ciesza sie takim powodzeniem? dominik - a faceci postepuja inaczej?

Ja nikogo nie obrażam. Po prostu szukam prawdziwego związku z kobietą o wrażliwej duszy

ty tam od tych kur, jestem szanowaną obywatelką i mam zawód zaliczany do elitarnych , zarabiam dużo powyżej średniej krajowej....

Kobiety nigdy się nie przyznają do swojej przeszlosci seksualnej, więc faceci się z nimi żenią myśląc że trafili na normalną.

wszystkie kobiety porzucają obecnych partnerów jezeli złowią bogatszego, przystojniejszego itd. a co do tego, sama wszystko co mam osiagnelam tak wiec mam gdzies finanse faceta, byleby tylko siebie utrzymal

A po co porządnemu prawiczkowi zdzira?

ja mam wrażliwą duszę ale umiem też liczyć pieniądze , wiem że są potrzebne a bez nich najcudniejszy związek trafi szlag