Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

inzynier mozliwe, ze masz racje z jednej strony.. a faceci i tak sa slepi nie kazdy zdarzaja se wyjatki

Ja też umiem liczyć pieniądze, ale sam je potrafię zarabiać

Gość a jaka to jest porządna
dziewczyna? Taka co daje podziubdziać, czy taka co nie daje? A jaki to jest porządny facet? Fajtłapa taki jak autor, co nawet, sobie przygruchać dziewczyny nie potrafi, i jęczy jak smarkaty obesraniec.......

Przestańcie pisać bzdury bo jeszcze jakiś naiwny facet uwierzy. Wiernych kobiet nigdy nie było, nie ma i najprawdopodobniej nie będzie. Skoro przez 7 milionów lat ewolucji, kobiety nie nauczyły się tworzyć monogamicznych związków, to ciężko mieć nadzieję że kiedyś to nastąpi. Chociaż może za kolejne 7 mln. lat wy też nauczycie tego co my mężczyźni potrafimy już teraz.

a tak po za tym nie wiem w jakim towarzystwie się obracacie, bo ja jakoś chyba mam szczęście :) bo raczej poznaje sympatyczne dziewczyny. Tylko, że ja wole być sam :P

Gość szybki bill
"czemu wiec mega sztuczne i plastikowe dziewczyny ciesza sie takim powodzeniem?" bo plastikowe sa tylko do dmuchania, a naturalne, zeby je kochac:)

no tak, bo kobiety są gorsze... ciągle to podkreslacie. więc co sie dziwicie, ze chcą ku lepszym równać i też ruchać co popadnie?

Gość lorenaxxx
no wlasnie a jak powinna byc ta porzadna dziewczyna? porzadne dziewczyny nie maja szansy w zyciu bo spotkaja na sojej drodze glupich malotatow ktorzy namaca takiej w glowie a potem porzuca...

Dominik w dupie mam to czy jakis facet tutaj uwierzy czy nie w to co pisze :D haha gdybym miala takie podejscie jak ty do zycia to pewnie tez bym mieszala z blotem facetow przez swoje przejscia, ale nie chce obrazac tych normalnych

Nie jestem fajtłapą

Gość Husky a ty jesteś porządna
czy wyzwolona?

Gość porządna dziewczyna
o porządnego chłopaka teraz tez trudno. Wszędzie pełno obłudników. :(

Gość porządnych facetow jest sporo

Gość nie ma juz porzadnych
kobiet

Gość puszczacie sie

Gość wtorkowa
Czuję się porządna. Marzyłam o wrażliwym inteligentnym mężczyźnie, który mnie pokocha, dla którego będę pierwsza i jedyną. Juz nie chcę "porządnego faceta". Nie takiego "porządnego". Byłam kiedyś z kimś o Twojej mentalności, niezręczne pytanai o moją przeszłość seksualną :O Facet był zakompleksiony, swoją nieporadność i zakompleksienie tłumaczył, że kobiety są złe, nieczułe, materialistki. Żal do całego świata. A prawda jest niestety taka, że on bał sie otworzyć , zaufać, no i był nudny :P A niby taki sympatyczny, czuły, inteligentny, troskliwy , ale co z tego jeżeli nie gotowy by stworzyć związek. Ty też się nie nadajez na partnera, nie potrafiłbyś spełnić potrzeby bezpieczeństwa, bo jestes pipa, czułaby sie przy Tobie niepewnie. Taka prawda i dlatego te porządne omijaja Cię z daleka. Zmężniej a zobaczysz że jest ich od cholery :)

Wcale nie ma ich od cholery. Teraz sporo dziewczyn ma za sobą paru partnerów. Nie jestem fajtłapą i nudny nie jestem

Więc nie masz racji Wtorkowa

Gość wtorkowa
Na pierwszej randce je pytasz?:P

Gość jksdjhd
Porządnych facetów też nie ma,

A zaufać i otworzyć też się boję, bo to musi być ta odpowiednia osoba

Czasem się zna dziewczynę dłużej jak np. jest koleżanką

Gość wtorkowa
nie wiem gdzie szukasz, ale np. wśród studentek : 40% w związkach, 20% imprezowiczki singielki, 15% cnotki samotki, 25 % porządne dziewczyny ktore szukaja porzadnego faceta. Tak na oko szacunkowe dane na podstwie mojego roku.

Gość zołza ty porządna akurat
jesteś podobno i zbyt wiele nie nagrzeszyłaś

Gość może i ciężko
o porządną dziewczynę, ale o porządnym chłopaku to co najwyżej pomarzyć sobie można :O

Gość wtorkowa
nie wiem gdzie szukasz, ale np. wśród studentek : 40% w związkach, 20% imprezowiczki singielki, 15% cnotki samotki, 25 % porządne dziewczyny ktore szukaja porzadnego faceta. Tak na oko szacunkowe dane na podstawie mojego roku.