Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Gość wtorkowa
tak wiec tylko chcieć, ale ty NIE CHCESZ! Wolisz sie użalać , a nawet jakbyś przypadkiem jakąś poznał to i tak "dasz dupy" :P

Gość wtorkowa
tak wiec tylko chcieć, ale ty NIE CHCESZ! Wolisz sie użalać , a nawet jakbyś przypadkiem jakąś poznał to i tak "dasz dupy" :P

Gość wtorkowa

wiecie co faceci to maja coś nie tak z głowami!! o każdej dziewczynie myślą tak samo. idioci.

Gość wtorkowa

Gość wtorkowa
kafe mi sie zacina :o

wtorkowa mi tez :D trzeba troche cierpliwości do tego :D

nie czytałam całego topiku ale dodam od siebie a jeszcze ciężej o porządnego faceta :O Normalnego i uczciwego :O nie chodzi o to aby był prawiczkiem tylko kurwa szanował swoją kobietą i nie znalazł chuja na śmietniku

Poza tym takie cnotki oazówki to dla mnie nudne zakonnice

A porządnych facetów jest wielu

nudne zakonnice?? powiem to jeszcze raz: IDIOTA!! albo dzieciak ;))

Ja lubię dziewczyny żywiołowe, zabawne, lubiące się dobrze bawić

Gość wtorkowa
" Poza tym takie cnotki oazówki to dla mnie nudne zakonnice" - no tak bo porządna dziewczyna da Ci dupy na pierwwszej randce :O

Nie chodzi tu o seks, ale to nudziary co nawet na piwo nie wyjdą

Poza tym nie użalam się, tylko piszę o faktach. A jak poznam odpowiednią to coś z tego będzie

Gość wtorkowa
jesteś idiota totalny! znam dziewczyny z grup oazowych i wcale na zakonnice nie wyglądają, chodza na piwo, do pubu, w życiu byś nie pomyślał o takiej oazowa cnotka :O aczkolwiek cnotkami są :)

piwo miernikiem porzadnej dziewczyny.....hmmm....nowosc jakas....

Gość cześć dziubochlapie
g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. GUPIE SUKI g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. GUPIE SUKI g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. GUPIE SUKI g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. GÓPIE SÓKI

Gość wtorkowa
Ile masz lat?

Mam 25 lat. Poza tym ja lubię imprezować i twardziel ze mnie i lubię kobiety ponętne, podniecające

Szare myszki mnie nie kręcą. A tzw. porządne kobiety szukające normalnego, porządnego faceta (nie cnotki samotnice) o których pisałaś, to pewnie te, które miały paru partnerów

Gość wtorkowa
a skad ty sie dowiadujesz ilu one mialy partnerow, bo ciekawa jestem?:P

Czasem jak się jaką zna to w praniu wychodzi. Poza tym jak np. koleżanka miała 3 długie związki i np. mieszkała z facetem, to trudno się nie domyślić, że uprawiała seks, a niektóre się nawet nie kryją, że nie są dziewicami

Gość TYCI TYCI LIŻ MI Z ŻYCI
pójdźże ku mnie panno młoda kucnij tutaj i zrób l.o.d.a. wtem się zerwał ktośtam z rykiem hejże panno, zrób z p.o.ł.y.k.i.e.m

Sama więc widzisz jak jest

Gość wtorkowa
jak szukasz rozrywkowej dziewczyny o seksownym-prowokującym wyglądzie i zachowaniu i do tego dziewicy to zamknij oczy i połóż sie spać a znajdzieez, bo w realu nie dla takich frajerów, to są rzadkie diamenciki

Nie mówię, że ma być jakaś prowokująca, ale powinna lubić imprezy i być na luzie. Za szarymi myszkami siedzącymi w książkach nie przepadam

Poza tym 1 partnera bym przebolał, 2 już nie, bo to za dużo na moje nerwy. Niech taka sobie szuka doświadczonego