Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko dzisiaj o porządną

Dzisiaj naprawdę ciężko porządną dziewczynę

Polecane posty

Gość dddziewczynaaa
hmm..... Czy ja wiem czy tak ciężko, po prostu muisz lepiej szukać :) Ja jestem przykładem porządnej dziewczyny ( żony) On jest moim pierwszym, ja jego tez :) Staram sie aby pod każdym względem było mu dobrzee, dbam o niego jak o najcenniejszy skarb... a on , tego ne docenia!!! i jak wam mężczyznom dogodzic??

Widocznie jest pewny siebie i nie myśli, ze każdy od razu musi być we wszystkim najlepszy, szczególnie jak nie ma o tym pojęcia. Zdrowe podejście, podoba mi się :)

Prawiczek raczej woli na poważną partnerkę życiową dziewicę. A 3 partnerów dziewczyny w stosunku do mojego 0 to sporo

Poza tym bolałoby mnie, że ona z innymi różne pikantne rzeczy robiła

To poszukaj sobie dziewicy, co za problem? I tego kurde nie rozumiem, sami się bzykacie ile chcecie, ale dziewczyna musi być porządna i nawet jak kocha to nie powinna iść z kimś innym do łóżka, bo a nóż kiedyś się rozstaną i wtedy dla ciebie będzie skreślona :o boshe, ale wy macie nasrane w głowach :o

Mnie się wydaje, że to raczej obawa, że ona będzie lepsza w łóżku i tu ucierpi męskie ego. Poza tym pewnie obawia się, nie będzie wiedział jak się zachować, ze skończy za szybko, ona nie będzie zaspokojona, a to ujma dla faceta. Czy dla ciebie to wstyd być prawiczkiem?

Gość Afro1982
Ale zauwaz ze zaden panow tak narzekajacych ze dziewczyny sa takie a owakie nie ustosunkowal sie do tego ze faceci z kolei (w swoim mniemaniu) moga zaliczac wszystko co sie rusza i nie ucieka na drzewo :)... Idioci pier...leni, dostaje niemal orgazmu psychicznego gdy czytam to jak sie zalicie. I BARDZO DOBRZE, jesli macie racje ze tzw. porzadnych dziewczyn nie ma!!! Bo jest chore, zeby jakis kur..iarz ktory pier...il sie ile popadnie, ze wszystkimi mozliwymi scierami (uzywajac waszego slownictwa), oczekiwal ode mniei zebym byla "czysta" i jeszcze sie czysta czula po tym jak on wchodzi we mnie swoim wytarzanym w ci...ach innych smierdzacym fiutem. Macie naprawde nasrane we lbie jesli tak uwazacie. Pamietam jak odpowiadalam pare ladnych lat temu na post jakiegos idioty i mowilam, ze na szczescie dziewczyny coraz bardziej maja w dupie to co wy myslicie na ten temat i korzystaja z seksu, do ktorego prawo maja takie same jak wy. Ze rowne prawa jesli chodzi o seks wywalczaja sobie teraz tak jak kiedys prawa wyborcze. Mowilam, ze za pare lat bedziecie sobie mogli tylko narzekac i tylko pier...ic ze chcecie "porzadna" bo tzw. porzadnych nie bedzie, wiec zebyscie sie cieszyli poki mozecie. I mowie: jestem zachwycona gdy widze ze to o czymmowilam pare lat temu stalo sie faktem :D.

To nie kompleksy, tylko idealizm. Co mi po takiej co miała 5 partnerów? Ja szukam prawdziwej miłości

Gość Afro1982
Tak, najpierw wypieprzyles co sie dalo a teraz szukasz prawdziwej milosci, dobre :DDD

Gość Afro1982
Nie przyjrzalam sie nickowi... Jak sam jestes tzw. porzadny, to jeszcze mozna zrozumiec, ze chcesz taka sama. Gorzej ze sa oszolomy, ktore ruchaja wszystko co sie rusza a chca "porzadnej"

Ja spałam z dwoma facetami przed moim obecnym a on z żadną ... czy ma jakieś problemy z tym???? nie. Bo jestem normalną kobieta a zycie czasami się nie układa a związki rozpadają więc szukasz raczej dziewczyny która nigdy w życiu chłopaka nie miała a to przykre ale powodzenia

Bo im się wydaje, że mogą sobie pozwolić na to i tamto, przecież to takie oczywiste :)

A twoja przyszła prawdziwa miłość jak mamy rozumieć, nigdy nie mogła być nawet zakochana? :)

Gość wtorkowa
Wielki come back wtorkowej :P "szukam prawdziwej miłości" - to jak ktoś już miał partnera to nie potrafi kochac i jest płytki, boże... co za facet! Śmiem twierdzić że nie potrafiłbyś kochać, bo myślisz tylko kategoriami : chce być szcęśliwy, chce poznać miłośc mojego życia, etc. A miłość to nie trzymanie sie za rączkę :O

ja to robilam tylko raz w zyciu i raczej predko tego nie zrobie mam estret do seksu i do facetuw ino o seksie mysla tak zgadzam sie wiekszosc bab to zdziry zboczone kturym jeden nie wystarczy tylko od razu musza miec pare hu..w bo jeden im za malo swinie jebane zboczone te baby najlepiej im kutasa sztucznego wcisnac tak zeby mialy dosc szmaty pierdolone

Gość beata12345
ja jestem dziwicą, mam 19 lat i mieszkam w województwie pomorskim :) jestem raczej prądna, tzn nie jestem jakąś kujonka czy szarą myszką, ale skonczylam dobre liceum, wlasnie dzis dostalam sie na syudia do Gdanska :) lubie czasami poszalec. aaaaa, co najwazniejsze to caly czas jestem sama... chociaz wiele osob mowi mi ze jestem ładna, pare osób zarywało, ale nie w moim typie.... no nic, pozyjemy, zobaczymy...

Gość wtorkowa
angela , okres dostałaś czy co? :O

ale mysle tez ze baby zdradzaja bo sa wsciekle jak idac z nia spojrzy na inna.Tak jest i tak bedzie,najlepiej swojemu facetowi dupy nie dac to wtedy nie bedzie patrzal za innymi.JA TAK ROBIE NIKOMU DUPY NIE DAJE I WSZYSCY ZA MNA PATRZA I TO MI WYSTARCZY TO LEPSZE OD DUPCENIA

Gość beata12345
porządna :D nie prądna, hahaha :D sorry

Gość wtorkowa
przemawia przez ciebie gorycz, pewnie się sparzyłaś tym pierwszym seksem. Co do dawania dupy, podzielam Twoją opinię, że kobieta powinna sie szanować, bo jak ona sie nie będzie szanowac to facet tym bardziej. Ale nie popadajmy w skrajności, seks dla ludzi :D i nie nie ma co oceniać innych tym kryterium

DO WTORKOWA.TAK CHYBA DOBRZE MUWISZ DZIEWCZYNA MUSI SIE SZANOWAC ALE ONE NIE CHCA SIE SZANOWAC

Gość wtorkowa
Bo skrajności rzucają sie w oczy, ale jest sporo "porządnych" dziewczyn, tylko zwykle przypisuje im sie łatkę szara myszka, a na kafe to raczej łatka pasztet:D

Wtorkowa, a uznajesz seks bez miłości? Ja nie. Jestem uczuciowy i wrażliwy. Na pewno bym potrafił kochać

Gość wtorkowa
"Wtorkowa, a uznajesz seks bez miłości?" nie

To musisz być porządną dziewczyną :)

Gość zalamanaaaaaaaehh
ee tam ciezko... zalezy gdzie szukasz?? na dyskotekach to w wiekszosci ubrane jak kur>>> i trak tez sie zachowuja :D a jesli chdozi o seks to dziewczyny sa najczesciej naciskane przez swoich chlopakow po tygodniu znajomosci czy jak pisales na poczatku topika najpozniej po miesiacu.. ja jestem z siebie dumna jestemz facetem 4 lata poszlam z nim do luzka po pol roku chodzenia i to moj pierwszy seksualny facet facet i mniemam z eostatni... :):P

Słowo na Niedzielę pojaw się dzisiaj i wytłumacz jaki obłęd niby na punkcie seksu mają prawiczki