Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sunshine86

sosss, levviatan czy Głos z SERCA?? Wybieramy :)

Polecane posty

iwaneczka - o prawdziwosc :D Husky - ja Cie prosze.. :p rzata małgo - niestety nie mam last.fm'a, ogolnie unikam serwisow spolecznosciowych :p Ale last fm chyba zaloze.. mimo wszystko :p

ganaa- normalnie, może nawet lepiej niż normalnie:D aaa, to na dodatek jeszcze ta tajemniczość was pociąga:classic_cool:

szejku no troszkę cię już znam i jak na razie same superlatywy moge o tobie powiedziec.

szejku .... >>>> iwaneczka - o prawdziwosc albo jestem przyłumiona , albo Cię nie rozumiem :P czy ja jestem nieprawdziwa czy wrecz odrwotnie:P

taa, ale nk nie pogardziłeś :-> last.fm to jest dobra rzecz, ja nie traktuje tej stronki jako portalu społecznościowego, nic z tych rzeczy ;-) zakładaj jak najprędzej :-) Pytanie zasadnicze namber łan - DLACZEGO NIE MASZ DZIEWCZYNY?

tajemniczość-ja wiem czy pociąga? raczej nie. lubię tajemnice i zagadki, może tak;)

rzata małgo -jak już coś, to madźka.:classic_cool: i cicho siedź;p szejku - a więc mój głos na marne, ale i tak nic by nie zmienił;)

Husky - nie poznalas mnie widocznie z tej gorszej strony :p iwaneczka - myslalem ze mowimy o wczorajszej sytuacji z "ojejku jejku zakochalam sie" :P rzata małgo - to zalezy od tego kiedy zaczyna sie juz zwiazek a konczy przyjazn. Pozatym mam dosc spore wymagania i raczej nie mowie tu o wygladzie a o charakterze. Dziewczyna musi cos soba reprezentowac i zaleznie co to jest moja zaitneresowania albo rosnie albo maleje :P. Dodatkowo jestem raczej typem dominatora i potrafie sie odkochac w przeciagu chwili - o ile mam do tego sensowny powod :) W skrocie - zimny dran :P madźka. - dziekuje, juz po ale doceniam :P

rzata małgo hehee ja też jako etatowa wróżka i posiadaczka szklanej kuli wyczuwam brak drugiej połowki :D u szejka:) szejku ja skleroze mam i nie pamiętam " wczoraj" :D

zimny drań hahah, a jak nazwać dziewczynę, która ma podobny charakter?

"to zalezy od tego kiedy zaczyna sie juz zwiazek a konczy przyjazn" Tylko mi nie mów że masz na myśli Husky:-D Nikt nie umie się odkochać od tak, jeżeli umie, to miłość nawet nie zaistniała🖐️

Gość sosss najladniejszy, ale nosss
:D:D:D:Djak klamka

"już po, ale doceniam" ups, ale to zabrzmialo, wycięte z kontekstu:D

a gdzie się sos podziewa? gdzieś zniknął, czy 'siedzi' w innym temacie?

ganaa - wiedzaca czego chce i czego nie toleruje :p rzata małgo - jesli ktos mnie zdenerwuje to mam tendencje do podchodzenia przedmiotowo do tej osoby. Dodatkowo jesli ktos cos zawali to potrafie go jeszcze poglebic w dolku - ale tylko jesli to bylo bardzo glupie :p madźka. - Widze ze oboje mamy tendencje do wylapywania dwuznacznosci :p

madźka:-O Tobie to nie przystoi,zamilcz🖐️ Sosssss czuje się zaniedbywany pewnie :-D on też jest niczego sobie :-)

Dobra, ja na chwile zmykam, znajac zycie jeszcze wpadne. Dobrej nocy tym ktorzy do tego czasu pojda spac ;)

Gość Szejku ma normalny nos
to i na dole w normie :D

o, to ja jestem dziewczyną wiedzącą czego chce i czego nie toleruje;) tak myślę. iwaneczka- wiadomo o co chodzi:) rzata małgo- no soss pewnie czuje się zaniedbany Szejku-dobranoc, jakbyśmy się już nie 'widzieli'

Szejku - moze coś w tym jest:) ale to tak przez przypadek, jakby co, żeby nie było;)

"jesli ktos mnie zdenerwuje to mam tendencje do podchodzenia przedmiotowo do tej osoby. Dodatkowo jeśli ktos cos zawali to potrafie go jeszcze poglebic w dolku - ale tylko jesli to bylo bardzo glupie " - no jasne, możesz tak traktować kumpla czy koleżankę, ale nie wierzę, że potraktowałbyś tak osobę, którą byś kochał, no nie wierzę :-) buźka👄

iwaneczka a Ty tu jeszcze jesteś? brałaś te prochy o Ty... mówiłam, że to piwo jest lekiem na wszystko :)