Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sunshine86

sosss, levviatan czy Głos z SERCA?? Wybieramy :)

Polecane posty

Gość ojejku jejku zakochałam się
Najlepsze jest to, że odkryłam ją jakieś 3 dni temu :D:classic_cool:

ganaa - nie, ale wyobraznie masz :classic_cool: ojejku jejku zakochałam się - lubisz FF5 ?:p

Ojejku jejku - a to ciekawostka :-) jak się kłóciłam, to w słusznej sprawie, jeżeli mnie nie obrażałaś, to gwarantuję, że i ja nie bluzgałam. Więc po co ten niesmak🖐️ Szejku, masz jakąś lokalną kapele czy jesteś samograjkiem? A piosenki piszesz?

kurcze, a tak się staram:P wyobraźnie mam mówisz? a ja zawsze myślałam, że mi jej brak...;) a Ty to na pewno u mnie czytasz?;)

guess_who - dziekuje, wzruszylem sie kiedy Huski mi napisala ze "zostalem misterem kafe" ;D rzata małgo - "samograjkiem" cokolwiek to oznacza :D Na gitarze tylko sie wyzywam :) Piosenek raczej nie pisze, traktuje to tylko jako hobby :p ganaa - no chyba adresow nie pomylilem :p

Gość ojejku jejku zakochałam się
Szejku, na te 2 piosenki, które od nich słyszałam, to mogę powiedzieć, że lubię:D🖐️ rzata małgo - czy ja wiem czy w takiej słusznej sprawie? Po prostu obraziłaś kogoś, ja tylko postanowiłam stanąć w obronie tej osoby... i tyle. Naprawdę nie chce mi się ciągnąć dłużej tego tematu.

Gość Kolejne odkrycie
Sosss i Leviatan to fryzjerzy w dodatku zatrudnieniu w tym samym salonie w Wiachucicach. Są parą. Świadomie i z premedytacją grają na uczuciach kobiet.

widzisz jak kafe potrafi człowieka podnieść na duchu:) ojejku a Ty tu siedzisz chyba od południa już co?:P wyczekiwałaś szejka aby odebrał nagrodę?:P

Gość Szejku to kobieta na
stałe zatrudniona w Mc'Donaldzie.

Szejku- to jak Ty mnie namierzyłeś? Przecież nawet nie wiesz jak mam na imię, skąd jestem, ile mam lat, dosłownie NIC.

ojejku jejku zakochałam się - mi sie najbardziej spodobala loose urself i replace me :P Kolejne odkrycie - o cholera... takiej wersji jeszcze nie slyszalem

Ojejku jejku - oczerniasz mnie przy misterze i Twoim celem jest wyeliminowanie mnie :-( ja od tak nie obrażam, nie rób ze mnie potwora, bo nim nie jestem🖐️ dobranoc

ganaa - zbedne informacje :> rzata małgo - podstepna jest, co ?:p Dobrej nocy :)

Szejku, to jak Ty to robisz? Ja też tak chcę :P Ale tego co teraz myślę, nie zgadniesz;)

iwaneczka - dobrej :) Pozdrow "podusie" :> ganaa - this is kind of magic :classic_cool: Myslisz, ze nie zgadne co teraz myslisz :>

ganaa - no jak to nie jak wlasnie to zrobilem i przyznalas mi racje :> Tak Cie zamotalem ze nawet tego nie zauwazylas :P

tak, ale nie o to mi chodziło;) i tak czułam, że to napiszesz:P nie jestem taka głupiutka:P cały czas myślę intensywnie o tym samym. próbuj dalej;)

bo w stopce nie ma:) usunąłeś przez tą nagłą nienawiść do fot w stopkach?

Gość o kurna to beznadzieja
Kolejne odkrycie Sosss i Leviatan to fryzjerzy w dodatku zatrudnieniu w tym samym salonie w Wiachucicach. :O:O

guess_who - nieee no skad. Ja tam nie dzialam na podstawie tego co powiedza ludzie :p Taki kaprys mialem zeby usunac ze stopki tylko :) Mozliwe ze wroci, jest tez szansa ze bedzie inne..zobaczymy :)

o oczko;) Szejku-a Tobie to się spać nie chce? Nie wsajesz rano? wakacje? urlop? czy szkoda czasu na sen? nie żebym Cię wyganiała, tak po prostu pytam;)

Nie chce mi sie spac i szkoda mi czasu na sen :) 3 godziny na dobre spokojnie wystarczaja, pozatym dzisiaj byl upal przez caly dzien i dlatego sie leniwilem - stad nadmiar energii ktorego nie zdaze stracic do rana :P

Szejku to nie było konieczne, obraz Twojego oka mam przed oczami, boś je tak zazielenił:) inne? to z gitarą? czy new?