Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sunshine86

sosss, levviatan czy Głos z SERCA?? Wybieramy :)

Polecane posty

iwaneczka przestań niegrzeczna Ty 😠 wiedziałam, że te antybiotyki Ci zaszkodzą

Gość lonWielmoznyPan
Kazda moze sobie w stopce wstawic jakas panienke i powiedziec ze to ona ;o Ale dziewczyna ze zdjecia laska jak sie patrzy :classic_cool: zmienilbym tylko kolor wlosow na blond :classic_cool:

siedzi obok mnie to się go zapytałam. proste

Gość ojejku jejku zakochałam się
guess_who , a skąd wiesz, widziałaś mnie?:P To Szejku powinien ocenić a nie Ty :D Ale oczywiście, że nie mam szans, w końcu wyglądam na jeszcze młodszą niż jestem :O 😭 chociaż ja tam wierzę, że Szejku lubi bardziej naturalne dziewczyny:classic_cool:

guess_who poczułam się jak szara mysz przy takiej lasce , :P a co do antybiotyków to wieczorem biore :D wtedy zaszaleje na kafeee hahahahahaha

Husky, powinnaś zostać bajkopisarką, dobrze Ci idzie:classic_cool::D

Gość ttatatatatattsydtgylef
Szmineczka - kolejna dupka która musi się dowartościować poprzez pokazanie dupy....

Tak sobie właśnie myślę i wiem, że się nie mylę 👄 :D

iwaneczka tylko nie szalej, mówie Ci odstaw te prochy i zacznij pić napoje:D teraz już idę, ale przekażcie szejkowi, że czekam :D

Gość to po co dalas tu zdjęcie?

To na chuj zdjecie z gołą dupą? :classic_cool: Tak jesteś fajna, a jakie cialko z chęcią bym sobie spuścił - tylko takie komentarze mozesz dostać co świadczy o tym jaką jestes tępą dzidą.

Gość czarny_budzik
szminka skoro to Ty na zdjeciu, to dlaczego piszesz o sobie w 3 osobie? 'Nie jest goła jest w bikini masz problemy ze wzrokiem?'

Nie, mam problemy ze zrozumieniem takich kurew :) A później najczesciej miałczą, że facet widzi w niej tylko dupę że ktoś podał zdjęcie dalej etc. Jesli masz faceta to mu współczuję. Pierwszy lepszy portal, a dupę pokazujesz z miłą chęcią. Uwierz, większości nie potrzeba wiedzy na temat Twojej dupy aby z Tobą pisać kobieto nieskalana myślą.

Gość hahahaha wydało się
bo to nie ona, naiwniacy :D a zresztą, nawet jeśli ona, to naprawdę nie ma się czym chwalić, takie ciało może mieć każda, jeśli tylko naprawdę tego chce i się postara, a niestety z takim tępym wyrazem twarzy jak ta laska na zdjęciu nic się nie zrobi :( Makijaż , który możnaby zbierać szpachelką tylko pogłębia ten efekt :(🖐️

Spierdolinka bardziej pasuje do Ciebie:) pewnie nie raz ktoś spiedolił się na Ciebie. Nie mieszaj dp tego mego chuja :) Dajesz foto licz się z opinią ;) Ciao!

Gość do szminki
jesteś tylko pustym pudłem w stylu blachary Dody, nie masz czym się podniecać🖐️ Fajne silikony , tak baj de łej🖐️

Gość czarny_budzik
do szminki a skąd wiesz jaka ona jest? znasz ją? nie oceniaj ludzi, których nie znasz. pozory mylą, naprawdę...