Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sunshine86

sosss, levviatan czy Głos z SERCA?? Wybieramy :)

Polecane posty

kobiet i dzieci nie krzywdzisz, a co ze staruszkami? no proszę, czyli nie jesteś jednak taki najgorszy:)

rzata małgo - w takim razie -30 i wiecej nie zdradze :p ojejku jejku zakochałam się - dobrze wiedziec! :p I klapsy sie nie wliczaja do calej reguly:) iwaneczka - a to zle ?:p ganaa - staruszki sobie tak swietnie radza ze co najwyzej ja od nich moglbym oberwac :p PS: Obcielo bo uzylem znaku mniejszosci :p

Szejku to zależy,jeżeli kobieta Cie pyta ile ich było , lepiej odpowiadać ze słodkim uśmiechem , ze niewiele, jeżeli masz dosyć pokaźne doświadczenie to lepiej je wykorzystać wynosząc z poprzednich jakiś morał czy naukę :D na przyszłośc :D

Gość ojejku jejku zakochałam się
Szejku, szkoda :O:P z tymi cnotami to Cię trochę podpuściłam:D

ale dużo powiedziałeś/napisałeś -30 to przecież oczywiste;) ja bym obstawiala 18-20 lat, więcej raczej nie;) chociaż...

iwaneczka - tak, to juz wiem :p ojejku jejku zakochałam się - niby czemu szkoda? Klapsy w formie kary nadaja pokory, w formie nagrody..ostrosci :p ganaa - I ten brak pewnosci nawet co do przedzialu, ahh! :p

sam stwierdziłeś, że pozory mylą;) poza tym trzeba wziąć pod uwagę to, że to mogło nie być Twoje zdjęcie, albo to była jakaś stara fotka. jest dużo możliwości;)

jakiś taki marazm nastał w tym topiku :( gadanie niby o wszystkim , a tak na prawde o niczym :o

Szejkuś, ahaaa, to miałeś na mysli też nagrodę? :classic_cool: Ech, jeśli tak to nie mam nic przeciwko :classic_cool::D:D:D

ganaa - autentycznosc zdjecia moze potwierdzic Husky czy kto kolwiek kto ma mnie dodanego na nk :p iwaneczka - Chaos jest piekny :classic_cool: ojejku jejku zakochałam się - wszystko mozna dwojako odbierac :p

"kobiet i dzieci nie krzywdze (klapsow nie wliczam)" haha, oj ty niedobry ty:classic_cool: Ale sprytnie wybrnąłeś z tym wiekiem, oszukujesz! Opowiedz nam coś o sobie👄

za stara jestem na chaos:P lubie tylko czasem porozrabiać ale tak sporadycznie :D

rzata małgo niech każdy coś o sobie opowie tak mozna stworzyć "długożywotny" topik

ja Ciebie też bym chętnie dodała:classic_cool:.Husy mówiła że na innych fotach niezłe z Ciebie ciacho jest:-)

potwierdzam, szejku autentyczny, w realu wyglada jeszcze lepiej a jak całuje...

iwaneczka - Szejku zaczyna :-D A TERAZ MAM DLA WAS KOMUNIKAT: To JA pierwsza nominowałam Szejka do tej nagrody, wobec tego zasługuję na szczególne traktowanie z jego strony:classic_cool:

Szejku- a jest możliwość zobaczenia innych Twoich zdjęć? Czy raczej nie?

rzata małgo - lepiej odpowiada mi sie na konkretne pytania :) iwaneczka - nie wygladasz na za stara :p I popieram pomysl o krotkim przedstawieniu zyciorysow :p rzata małgo - To przy blizszym poznaniu bedziesz miala okazje ;) I Husky klamala :p

Husky, zaraz wszystkie zazdrosne będą-nie mówię o sobie;)

ganaa - mam jedno zdjecie jeszcze ktore tu juz kiedys dalem, byl to temat o naszych pupilach stad mam na nim role drugoplanowa :p

no to dawać zaczynaj szejk ....... kilka słow o sobie , ale szczerze:P szejku , nie uwiezyłbys ile mam lat hahaha

z całowaniem na pewno, ale z tym pierwszym z pewnością nie:classic_cool: lubię konkretnych facetów. wobec tego konkretne pytanie - słuchasz tylko rocka and metalu? czy poszerzasz horyzonty? :classic_cool:

Husky cały czas fantazjuje :D

klamalam? czyli szejku kiepsko calujesz ? :D hahah