Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwaaaaaaaaaa28latka

wstydze sie zawierac znajomosci z facetami, bo.......

Polecane posty

Rozkładać można nogi przed całkiem przystojnym, jurnym młodzieńcem. Akurat tutaj wiek nic do rzeczy nie ma. Ludzie się bogacą w przeróżnym wieku. A Ty koleżanko, masz te Swoje 28 lat, a myślenie dzieciaka. Obraża się, unosi, krzywi i za dobre rady pyskuje.

faktycznie dalas mi super rade , dziekuje:o

zycze ci abys ty kiedys byla w takiej syt moze wtedy znajdzie sie osoba ktora tez ci doradzi dawanie dupy za pieniadze, no chyba ze to u ciebie normalne, ok ja juz ide szkoda dnia na siedzenie tutaj , pa i dziekuje za rady, te normalne

"A Ty koleżanko, masz te Swoje 28 lat , a myślenie dzieciaka. Obraża się, unosi, krzywi i za dobre rady pyskuje" małe miasteczka rządzą się swoimi prawami i swoim podejściem do świata...

Myślisz Komiczne, że byt określa świadomość? Ale to już było... :D

Kobieto, trochę dystansu! :) Składanie długopisów nie, zbieranie ogórków nie, sprzątanie nie, poszukiwanie jakiejkolwiek dodatkowej pracy nie. Czego oczekujesz? Pocieszania i łączenia się z Tobą w bólu? Trafić za Tobą to gorsze niż wojna. A Swoją drogą, nie życz drugiemu co Tobie niemiłe, tylko bierz się ostro za Siebie.

Brum, trzeba mieć świadomość to po primo. ( chichi ) Ech, Brum chyba do reszty zdziecinniałam, albo zgorzkniałam. Co?

Hmm... Ale... Hm... Przez płot skakali z niezgody dla przywołanych słów. :D A tu... W samym środku internetu... :D

Komiczne, wiesz? Czasem tak właśnie myślę kupując ogórki.

Gość Sponsor to też prostytucja
Nie ma co, ładnie dziewczynie doradziliście. Ma dupcz*ć się za odnowienie mieszkania? Widocznie dla niektórych kasa jest tu priorytetem, a dziewczyna żyje bardzo bardzo skromnie ale przynajmniej godnie. Są inne możliwości zarobienia, a nie od razu dawanie dupy. I to jeszcze jaki powód - bo młody i przystojny. To jak jej młody i przystojny za bzykanko walnie kasę na stół to myślicie, że jak się będzie ona potem czuła?

A Ty to już całkiem nie rozumiesz przesłania. Przyznaj się, nie kapujesz? :)

Wczoraj widziałam w telewizorni taką parę kinomaniaków. Chyba z Wrocławia. Starutcy i pochłonięci filmem. Mieszkali w jakiejś zaplutej norze ale nie skarżyli się. Zlitował się nad nimi jakiś dobry człowiek i wyremontował im mieszkanie. Chyba jakieś inne niż dotychczas zajmowane. Byli wdzięczni i bardzo zadowolenie ponieważ teraz będą mieszkali nad kinem. Poprosili żeby przeprowadzka zaczęła się o 7 rano ponieważ o 11 mają jakiś ciekawy seans. :D I zabierają ze starego lokum stół, który w nim zastali, kiedy się wprowadzali w 1956 czy 58 roku. :D Minimalizm doskonały. :D

Bó - nie dziecinniejesz tylko niektórzy mają nisko poprzeczkę drażliwości zawieszoną. A ogórki to z czym się Wam kojarzą? :D Z kopalnią w Wieliczce? Chociaż ni. :D Ogórek i dziura. :D

"Nie ma co, ładnie dziewczynie doradziliście. Ma dupcz*ć się za odnowienie mieszkania" nie tam - za żywą gotówkę... "Widocznie dla niektórych kasa jest tu priorytetem" dla wszystkich kasa jest priorytetem, gdyby nie była dla autorki to temat by nie powstał "a dziewczyna żyje bardzo bardzo skromnie ale przynajmniej godnie." tak godnie, że ma już jakieś lęki, bojąc się kogokolwiek zaprosić "Są inne możliwości zarobienia, a nie od razu dawanie d**y." przykłady, przykłady " I to jeszcze jaki powód - bo młody i przystojny." no chyba lepszy niż stary i brzydki? " To jak jej młody i przystojny za bzykanko walnie kasę na stół to myślicie, że jak się będzie ona potem czuła? " nie wiem jak się czuje kobieta po przeżytym orgazmie na dodatek z kasą, której potrzebuje, ale pewnie nieźle...

Brum, z penisem. Ot. A taki stół, fiu fiu, a jeśli do tego ma ze sto lat i jest dębowy. Klasa!

Bó - Ty się przyznaj, że masz zdolność jasnowidzenia. :D Może nie uwierzysz ale słucham teraz Małeńczuka z Waglewskim na mp3 czy 4 czy ileś tam. :D

Gość obiektyyyywna
Bó spokojnie i powoli przeczytaj 3 str watku i powiedz mi gdzie autorka napisala ze skladania dlugopisow nie, sprzatania nie itd podstawowke zaocznie konczylas ze czyt ze zrozumieniem nie umiesz? poza tym co to za przeslanie jej porazilas> bo ja nie rozumeim, radzisz jej sponsoring czyli sex za kase i sie dziwisz ze sie kobieta obraza? nie kazda to dziwka ale dla ciebie widac ciezkie to jest do zrozumienia zalosni jestescie

Podstawówkę dziennie. :) Autorka nie napisała, że pomyśli, zastanowi się czy poszuka długopisów, które mogłaby składać. I w ten sposób zarabiać dodatkowo. O pracy w polu nie wspomniała. Uznałam, że nie jest zainteresowana. Po prostu. Czego tu się doszukiwać? :) Po drugie, o sponsoringu napisałam luźno- jeśli chce się łatwo dorobić. A Ona odmówiła. I bardzo dobrze. Niepotrzebnie się awanturowała czy tam emocjonowała. :)

A niby to czemu jesteśmy żałośni? Że malowanie mieszkania zaproponowałam?

do autorki . Odezwij się. Mebli nie mam, lecz moze bedę mogła Ci pomóc i wysłac np. troche ubrań.

Brum, wszyscy się bulwersują tym sponsorem. Nie wiem na jakim świecie żyją, że to dla Nich temat tabu. I zaraz biorą Sobie to do serca. Widać nie nauczeni dyskusji. Jak myślisz?

Gość obiektyyyywna
jaka ty nowoczesna bO:O:O

Pani obiektywna - nie odpowiedziałaś na moje pytanie.

Nowoczesność nie ma tu nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie! Jestem z nowościami daleko do tyłu. :) Aczkolwiek od pewnych tematów nie uciekam, bo tak mi wygodnie. A Ty zdaje się tak?

Gość alabastrowa_krowa
Kobieta niezaradna życiowo ;/ Niektórzy za niewiele więcej jeszcze dzieci wychowują :P Przez takich jak Ty co się godzą za gówniane pieniądze pracować to ludziom takie pensje wypłacają ;/ bo po co przyjmować kogoś za normalne pieniądze jak przyjdzie taka i niemal za darmo pracować będzie. Poszukaj pracy jako pomoc domowa za to nieźle płacą. Pomaluj pokój jest masa tanich farb. Ludzie oddają często meble poszukaj na jakiś portalach .Kombinuj kobieto ! :)