Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markernastole

ktora ze mna pojedzie na morze?

Polecane posty

It's Not You a ty do ktorych nalezysz? osobiscie gardze tymi co szpanuja portwelem😠 @takajadocz@ ciesze sie z twojego szczescia:-P

Gość @takajadocz@
sexsexses@kafe.pl

Gość Clarena30
It's Not You - Chłopie on mi tutaj na forum nie proponuje Toskanii ... :O (rozumiem, że to wg Ciebie bardziej imponujące :O) On mi imponuje pod wieloma względami - karierą, wykształceniem, pasjami, oczytaniem, znajomością języków, kina, teatru, kulturą długo by wymieniać... I zniewala wyglądem ...

Gość podgląd włączony
It's not you, a jaką masz barwę głosu? wysoki, sredni, niski?

Gość @takajadocz@
takajadocz@interia.pl :) :) :) a kysz a kysz..... dziewczyny, fora ze dwora ;)

Gość Clarena30
I taki miał cel ... :O

Gość @takajadocz@
Clarena30.... o co ci chodzi? Jak jest taki boski, imponujący, intrygujący i hojny to odbij na lewą burtę :)

Gość podgląd włączony
dobra, takajodacz, ja jestem śliczna, więc znajdę sobie innego :)

Clarena, Nie znam człowieka, więc nie oceniam. Posiada cechy, które Ci w jakiś sposób imponują i to jest najważniejsze...Jednak moja kobieta nie będzie spedzała czasu na takim forum...Zwyczajnie nie będzie miała na to czasu ...ani ochoty:)

Gość Clarena30
Robię zakupy przed wyjazdem ... więc i tutaj popatrzę, jak głupie stoją w kolejce do przelecenia ... Strasznie wymagający ten autor .. .:O

Gość @takajadocz@
weź się koleżanko droga nie tłumacz, żal.pl ci pupę ściska czy co? wyluzuj i nie martw się o siksy gdyż każda mądra siksa potrafi zadbać o siebie.

Gość Clarena30
It's Not You - hahaha ... pewnie, że nie będzie Twoja kobieta tu wchodzić, bo Ty tu masz swoje miejsce i szukasz innych chętnych ... Co do tego, że nie oceniasz... oceniłeś go po pierwszym moim zdaniu pisząc, że nie ma za wiele do zaofiarowania .... P.S. Widzicie głupie jak Was ocenia? A Wy się produkujecie jak nakręcone ... :O

Gość Clarena30
Wiem, wiem, co siksy w dzisiejszych czasach robią ... Słyszałam o galeriankach ... :O

Gość @takajadocz@
Clarena 30.... a Twój się naprawdę Tobie ofiaruje.... ? Łoooo cholerrraa gdzie takiego znaleźć, podpowiesz? ;)

Gość Clarena30
"jednak moja kobieta nie będzie spedzała czasu na takim forum...Zwyczajnie nie będzie miała na to czasu ...ani ochoty" Z drugiej strony chociaż jesteś świadom, że normalnych tutaj nie ma ... I jak widać na tym bazujesz.... :O

Gość @takajadocz@
Clareno30 - Matko Tereso.... galerianki to produkt wychowawczy zaganianych rodziców kochających konsumpcyjnie swoje latorośle. Nie każda siksa to galerianka.

Clarena, chcesz robić za przyzwoitkę? Wolno mi - jestem wolny, nikogo nie oszukuję, nie zdradzam, nie mamię obietnicą złotych gór... O swoim Hiszpanie zapewne od samego poczaątku wiedziałaś jaki z niego wartościowy człowiek...z oczu to wyczytałaś?

Gość Clarena30
W jakim sensie ofiaruje? Po prostu jest ... Nie kręcą mnie ofiarni ani ofiary ... :O

Gość Clarena30
Był moim sąsiadem ... i poznawałam go przez 4 lata ...

Gość @takajadocz@
kochanie czytaj ze zrozumieniem, nie nerwuj się tak, wdech wydech i jeszcze raz... noo dasz radę kochana :)

Clarena30 czyli ty tez sie zaliczasz do tych osob zaliczast bo tu siedzisz?:-P

Gość Clarena30
Wiem, że nie robi castingów na noce z sobą ... To on wybiera kobiety ... nie bierze z łapanki ...