Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markernastole

ktora ze mna pojedzie na morze?

Polecane posty

Co Ty ty robisz? Idź przebierać w facetach... chyba że tak na prawdę, nie masz w kim przebierać... bo zwyczajnie miałabyś lepsze rzeczy do roboty w piątkowy wieczór :P

Gość clarena walnij se browca i
spierrr... bo straszny jad z ciebie płynie ...ładnego kopa musiałas dostac uuuuułłłaaaa :O

Gość Clarena30
Wyobraź sobie, że nie spędzam każdego piątku na melinie ... Jutro pracuje jeszcze ... teraz odpisuje jeszcze na maile przed wyjazdem ...

no widzimy widzimy jaka zapracowana osóbka z ciebie :D

Gość Clarena30
Oho ... jakiś blockers w dresiku z kreszu zawitał .... charakterystyczny język .... 🖐️

masz PMS czy po prostu okres Ci się spóźnia, że jesteś dzisiaj taka milutka dla wszystkich?

taa chciałabyć :) ale cóż chyba z takimi przystajesz skoro od razu tak twierdzisz :D :D

Gość Clarena30
LadyJeyJey - bardzo się szanujesz ... skoro sprzedajesz swoją prywatność ... i jeszcze piszesz o wielu facetach ... Nie znam bardziej szanującej się ... :O

a język odpowiedni i zrozumiały dla ciebie ,cobyś sie nie musiała wysilac

Gość idz spac clarena albo odpisuj
co...bo do rana sie nie wyrobisz ...:O

Gość Clarena30
Kresiku nie baw się w eksperta ... Idź popraw sobie łańcuch ...

Na mnie już czas... Dziękuję wszystkim za miły wieczór - Tobie Clareno w szczególności .. i wcale nie pisze tego złośliwe:) Wygląda na to, że nad morze pojadę sam Dobranoc

Gość Clarena30
Nawet nie wiesz co to prywatność ... a dla mnie to wartość ...

Ciekawe w którym miejscu sprzedaję swoją prywatność... Lecz się dziewczyno... To Ty zrobiłaś w tym momencie ze mnie nie wiadomo jaką kobietą, chociaż mnie nie znasz...

Gość Clarena30
It's Not You - wiem, że nie piszesz złośliwie ... w końcu podnoszę temat ....

Napisałam Ci tutaj imię, nazwisko, dokładny adres, rozmiar stanika, wykształcenie i cholera wie co jeszcze? To chyba Ty nie rozumiesz co to prywatność...

Gość Clarena30
Dla mnie umieszczanie fotek w miejscu publicznym to już naruszenie prywatności... a jeszcze pisać o wielu facetach do tego to już nie do pomyślenia .... Ja zamieszczając fotki na portalu branżowym muszę starać się o zgodę na piśmie i jest to trudne co rozumiem, bo sama też nie wyrażam zgody ... To moja prywatność... parę instytucji wykorzystało moje oblicze, co jest niedopuszczalne ...

Gość Clarena30
LadyJeyJey - świat jest mały ... może czyta to teraz Twój sąsiad, który nie podejrzewał Cię o taki przebieg? :P

Twoja prywatność jest Twoją prywatnością, moja moją... Nie podoba Ci się tu to wypad, zauważ że dużo ludzi ma tutaj zdjęcia w stopkach a Ty uczepiłaś się akurat mnie. Źle mnie oceniasz...

Czy to że miałam kilku facetów to od razu znaczy, że jestem jakaś nie wiadomo jaka zła?

Gość Clarena30
Nawet nie wiesz jak wiele to o Tobie mowi ... i to slownictwo... Pewnie Twoja prywatnosc mnie nie obchodzi mozesz nawet nagie zamiescic... ale wtedy nie pisz ze sie szanujesz ... bo to nieprawda...

Nie znasz ani jednej z tych historii i nie pieprz głupot... A to, że miałam kilku facetów, to nie znaczy że z każdym wylądowałam w łóżku... Fajnie ludzi oceniasz, na prawdę... byle Ciebie tak nikt nie ocenił

To, że mam zdjęcie w stopce to od razu znaczy, że nie szanuję się? Skończ dziewczyno z tymi swoimi śmiesznymi wywodami...

Kobiety ale wy żałosne jesteście Jak was czytam to się śmieję :D

Kobiety ale wy żałosne jesteście Jak was czytam to się śmieję :D

Gość Clarena30
LadyJeyJey - nikt nie zna historii miłosnych żadnej kobiety .... ilość jest ilość .... Prostytutka też ma różne historie życiowe itd. Ale kogo to obchodzi? Fakt jest faktem .... i przebieg jest przebiegiem ... Nieważne, że byli klienci którzy tylko rozmawiali .... :P Poza tym ortografia szwankuje - naprawdę pisze się razem ... Twoje naprawdę w każdym poście jest pokrojone .... :O Orłem widać nie byłaś .... :O

Dobrze, że nie wszyscy tutaj są tak jebnięci tak jak Ty Clarena... Jeżeli jesteś taka wredna na co dzień to współczuję Twojej rodzinie... o ile ją masz... Orlica się znalazła haha dobre sobie... :P Ciekawe dlaczego uczepiłaś się akurat mnie... Ty pewnie żadnego przebiegu nie masz skoro mojego się tak uczepiłaś...