Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markernastole

ktora ze mna pojedzie na morze?

Polecane posty

Gość @takajadocz@
Clarena30.... czy ty masz misję? :)

bliskie sąsiedztwo to dzisiaj nie jedyny sposób na poznanie partnera... Ale przecież mozna założyć ręce i czekać...Twój przykład dobitnie pokazuje, że cuda się zdarzają

Gość Clarena30
Castingów w każdym razie nie robię, ani do kolejek jakichś napaleńców nie staje ... dobre i to ... 🖐️

Gość Clarena30
Żadnych misji ... chce mi się popisać tylko ...

Gość Clarena30
"bliskie sąsiedztwo to dzisiaj nie jedyny sposób na poznanie partnera" - pewnie, zawsze można urządzić łapankę ... :O

Gość @takajadocz@
sio dziewuchy do swoich zajęć, szorować podłogi, porządki robić... mamuśka tobie też dziękujemy :) Clarena każdy sposób dobry, my tylko na morze idziemy a wy już nas parujecie, parzenie wam w głowach siedzi, suknia ślubna w tle... tetete... dajcie spokój dziewczynki, ale rozumiem za duże upały dają we znaki ;)

Gość Clarena30
"Ale przecież mozna założyć ręce i czekać." - żadna atrakcyjna kobieta nie musi czekać ... ani atrakcyjny facet ... okazji jest mnóstwo ... no chyba, że mieszkasz w borze gęstym i z niego nie wychodzisz ... :P

Gość Clarena30
@takajadocz@ - a co, nikt Cię nie lubi, że musisz iść nad to morze z obcym chłopem, który napisał że jego kobieta nie pisze na takim forum? :O

Gość Clarena30
dobrze Clarena30 z natury jestes zlosliwa?" - możliwe ...

Moja PRZYSZŁA kobieta - a to duża różnica. Z nikim jeszcze nad morze sie nie wybieram, więc zluzuj nieco z tymi ocenami...

Gość Clarena30
Złośliwość się u mnie uaktywnia kiedy jest do tego podłoże ... A tutaj jest ...

Gość @takajadocz@
Clerenko z zasady nie wchodzę w puste gadki jadem podszyte, kochana. Mamuśka... mamą się jest 24 na dobę, może jakieś prasowanko, cerowanko... zawsze coś się znajdzie. Kurcze ile kurek się zleciało a kogucik tylko jeden.... ;) Cip cip cip....

Gość Clarena30
It's Not You - i tym zdradzasz, jak oceniasz tutejsze laski (nie dziwi mnie to) ale te laski spinające się .. :O

Gość @takajadocz@
mam pomysł..... pójdźmy w to morze wszyscy razem :) Super by było.... Clarenka spokojna i w ogóle byłoby milusio :)

Gość Clarena30
@takajadocz@ - o co Ci w ogóle chodzi? W realu też się bijesz o każdego? Może odrobinę godności? :O

@takajadocz@ - w przeciwieństwie do Ciebie jestem nie interesuje mnie Its :P Ja tylko po starej znajomości zajrzałam ;) Wracam do reala a Wy sie bawcie dalej ;) Ja mam sie do kogo przytulić :)

Gość A ja powiem jedno szczerze
LadyJeyJey - jeśli to Ty w stopce, to jesteś bardzo ładna:) Pozdrawiam!

Gość @takajadocz@
Clarenko, twój hiszpan chyba się słabo stara.... coś taka nerwowa? Wyluzuj troszkę... obiecuję, że ciebie nie tknę, nawet w realu :) Ogólnie to ja niezwykle spokojna jestem i bardzo godna :) Głodna też czasem ;)

Gość @takajadocz@
Ehhhh..... wystaszyłyście mi chłopaka.... takie są właśnie babeczki, psy ogrodnika, same nie wezmą, innej nie dadzą .... ehhhhh.... ja nie gryzę !!!

Gość Clarena30
@takajadocz@ - Twoje życie kręci się tylko wokół facetów, że nawet mnie przez ten pryzmat oceniasz?

Gość Clarena30
Ten goguś już pewnie jakąś umawia na numerek ... taaak wiele ma do zaoferowania ... :P @takajadocz@ - nie martw się i Tobie się odda ... :O

Gość @takajadocz@
To czemu taka zjadliwość w tobie siedzi? Nieufność? Oburzenie? Intrygi? Lato piękne mamy, baw się, uśmiechaj, żyj... i daj żyć innym :)

Gość Clarena30
dobrze - bo Ty tak twierdzisz? :O