Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markernastole

ktora ze mna pojedzie na morze?

Polecane posty

Gość Clarena30
Bo jako kobiecie nie podoba mi się jak baby uganiają się za facetem, aby je przeleciał ... Napisał wyraźnie, że gardzi tutaj piszącymi, ale i tak im to nie przeszkadza ...

To juz nadinterpretacja Clareno...Nie gardzę nikim kto tu pisze, a jedynie współczuję osobom, które jak twierdzą są w szczęśliwych związkach, a mimo to spędzają tu czas

Gość Clarena30
To w takim razie sobie czytaj i pisz ... Twoja opinia jest bezcenna ... :O

Gość Clarena30
"It's Not You To juz nadinterpretacja Clareno...Nie gardzę nikim kto tu pisze, a jedynie współczuję osobom, które jak twierdzą są w szczęśliwych związkach, a mimo to spędzają tu czas" To Ty nadinterpretowujesz to forum, bo wcale nie jest ono skierowane do samotnych, aby mogli urządzić sobie casting na numerek ... W związkach nie spędza się dnia i nocy razem ... kiedyś się o tym przekonasz ... Ludzie pracują między innymi itd.

Gość Clarena30
Możesz, możesz ... 🖐️

Gość @takajadocz@
Clarenko czy ty nie widzisz jak ludzie ogólnie gardzą sobą nawzajem, jak plują sobie w twarz? Mimo to musimy żyć dalej... próbować dalej, taki już ten świat. Nie martw się, głowa do góry...

Gość Clarena 30 nie odchodz
fajnie sie Ciebie czyta to co piszesz jest jak ożywszy wiaterek :)

Gość Clarena30
@takajadocz@- dobrze ... :O 🖐️

"To Ty nadinterpretowujesz to forum, bo wcale nie jest ono skierowane do samotnych, aby mogli urządzić sobie casting na numerek ..." No tak...zyjemy w czasach, w których każde spotkanie dwojga obcych w sumie jeszcze sobie ludzi musi kończyć się w łóżku... A nie spotkałaś się nigdy z facetem tylko po to by zwyczajnie spedzić miło czas na rozmowie, choćby nawet patrząc sobie głęboko w oczy - bez żadnych erotycznych podtekstów?

Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam się - po cholerę się tak nakręcać? Facet chce sobie pojechać nad morze w towarzystwie fajnej babki - niech jedzie. Nie pisał, że szuka tutaj ani żony, ani kochanki. A Wy się doszukujecie drugiego dna. Z tego, co zauważyłam nie jest prostakiem ani napaleńcem więc nie wiem skąd te sądy pod jego adresem? Ale młoda jestem, więc mylić się mogę:)

Gość @takajadocz@
młoda nie promuj się tutaj ;)

Ja się nie promuję, bo nad morze mam "rzut beretem" i towarzystwo również do takowych wypadów. Ale nie rozumiem tych zgryźliwych wypowiedzi.

Gość Clarena30
Tak oczywiście ... nowo poznana i niewidziana dotąd osoba z łapanki zapewni każdemu miły wyjazd zapewniając patrzenie sobie w oczy ... oczywiście .... Jak oczywiste jest, że zabiera się laskę nad morze, aby móc z nią tam porozmawiać o energii jądrowej .... bo jak wiadomo nad morzem teraz nie ma żadnej dziewczyny i jeśli chce się z kimkolwiek rozmawiać, to trzeba go sobie złapać przed wyjazdem ... :O

Gość jak to ? przecież
to ewidentny napaleniec

Gość Clarena30
dziewczę z Mazur - z jadowni? :O

Gość @takajadocz@
zgryźliwi tetrycy są wszędzie, każdego dnia ich mijamy... zgryzota trawi nasze serca i dusze..... uuuuuuu Ale to nie znaczy, że mamy się na zawsze zamknąć w swoich światach i podejrzliwie spoglądać wokół. Dajcie spokój..... ludzie muszą wymieniać myśli, czasem robią to w necie a czasem na plaży, baaaa ludzie czasem wymieniają płyny i to taka sama potrzeba jak inne. Przestańcie się nakręcać... teraz wszyscy się uśmiechamy i myślimy pozytywnie.

Sięgam pamięcią w przeszłość i przypomina mi się, że zgryźliwa byłam, kiedy nie układało mi się z facetem. Każdy inny samiec był wtedy moim wrogiem.

A co jeśli w realnym życiu jestem do tego stopnia nieśmiałym facetem, że na widok każdej atrakcyjnej kobiety spuszczam wzrok w ziemię, a na myśl o odezwaniu się i zaproponowaniu chociażby wspólnego wyjscia do kina dostaję paraliżu?

Coś mnie minęło? Widzę, że taka trochę jadka się zrobiła a początek był taki miły... Ktoś mi tu komplement sypnął, dziękuję :) Tak, to ja... To w końcu z kim nasz rodzynek się wybiera? Oj chciałabym sobie usiąść z facetem, popatrzeć sobie w oczy, pogadać... może nawet się przytulić... :) bez podtekstów...

Gość Clarena30
jak to ? przecież to ewidentny napaleniec" - ależ skąd on zamówił już pokoje oddzielone od siebie o kilometr... i będą się tylko spotykać na dysputy filozoficzne i prelekcje z fizyki kwantowej ... :D

Gość Clarena30
It's Not You - no tak łapanka jest najlepszym rozwiązaniem ... Jeśli jesteś atrakcyjny to laski się same uganiają ... Mój brat już chyba nad tym nie panuje ... Laski dzisiaj nie mają godności ... :O

Clarena....A może właśnie Ty wybierzesz sie ze mną nad to morze, bo mam ogromną ochotę udowodnić Ci ze to mozliwe:)

Osobiście po stokroć wolę nieśmiałego "napaleńca" proponującego mi wschód słońca na łące niż takiego, który pokazuje mi katalog z wycieczkami.

Wprawdzie fizyka kwantowa jest mi zupełnie obca, ale mam jeszcze dobre kilka godzin aby nadrobić zaległości;)

Gość Clarena30
LadyJeyJey - mnie nie trzeba mówić wprost, że chce przelecieć ... Bo potrafię łączyć fakty .... myśleć logicznie .... Ilu facetów zaprosiło Cię na wakacje w celu dysput filozoficznych? Bez żadnych podtekstów?