Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina22...

Doradźcie proszę, dziwna sytuacja.

Polecane posty

Gość Paulina22...

Witajcie dziewczyny i chłopaki Pomyślałam że napiszę tu, bo to jedynie miejsce gdzie mogę pozostać anonimowa, a przy okazji otrzymam poradę, może jakąś sugestię. Jakieś dwa lata temu będąc w pewnym miejscu z moim chłopakiem, pewien chłopak zawsze jak mnie widział uśmiechał się, patrzył i obserwował, i zawsze chodził w te miejsca gdzie my jesteśmy, ale ja go ignorowałam,ostatnio tamten chłopak pierwszy raz zobaczył mnie z moim, jak ten mnie tuli i całuje, i od tego czasu zachowuje się tak samo jak ja, czyli jak widzi mnie odwraca się, gdy się uśmiecham, uśmiecha się z taką niechęcią, ale zauważyłam że z ukradkiem obserwuje mnie, patrzy, ale teraz to robi wszystko tak żeby jak tego nie widziała. Przepraszam że tak się rozpisałam chaotycznie , i za błędy jak jakieś się pojawiły, z góry będę wdzięczna za wasze opinie, Paulina.

Gość d444444
moim skromnym zdaniem, spodobałaś mu się a nawet mógł się w tobie bujnąć,

Gość Ona szalona..
I jaki masz problem , o co pytasz?? Masz chłopaka to co Cię obchodzi jakiś inny.. trzymaj się swojego.

Gość jak wyżej zdp
ja miałam podobną sytuacje co ty, i później wyszło na to bo sam mi sie przyznał że bolało go gdy widział jak jestem ze swoim facetem i stąd jego reakcja , piszesz że teraz to co robił zawsze jawnie robi ukrdkiem, moim zdaniem robi to celowo zebys nie wiedział ze nadal cos czuje do ciebie, ale wobec cie postępuje jawnie tak jak ty go traktowałaś.

Gość Otrzymam poradę!!!
Na co tobie porada?

Gość Principles of love 19
IMHO zakochał się, i się wkurza jak cie widzi z tamtym do Ona szalona.. takie rady jak twoje to lepiej nawet sie ni wysilaj i jej nie odpisuj

Gość Martinniii
zakochał się

Gość Paulina22...
później ten co mnie obserwował wyjął kutasa i se nim merdał w ukryciu z nogawki spodenek :-O

Gość Otrzymam poradę!!!
Principles of love 19- Właśnie dobrze napisała!!!

Gość Paulina22...
ok w porządku, rozumiem że nie macie chęci porozmawiać normalnie, tylko mnie zlinczować. Trudno

Gość Ona szalona..
Principles of love 19- a niby dlaczego ? jaka ona chce radę ? bo ja nie widzę ,żadnego problemu w tej sytuacji.. łazi jakiś chłopak ale ona jest w związku więc co ją interesuje czy komuś się podoba czy nie...

Gość Paulina22...
Uważasz że on może coś do mnie czuć? nie znając mnie? jedynie z widzenia

Gość Paulina22...
Tzn ja chciałam tylko spytać was, co wy myślicie o tej sytuacji, gdybyście się wczuli w rolę tego chłopaka, a może znacie podobne sytuacje z życia,

Gość Paulina22...
czuję sie zaszczycona że pokazał mi fajtusia z nogawki czy to znaczy że coś do mnie czuje ?

Gość Paulina22...
00:08 [zgłoś do usunięcia] PODSZYW nie wiem po co wy to robicie

Gość Ona szalona..
Uważam ,że może coś do Ciebie czuć ale to na pewno nie miłość bo miłość poznaje się po czasie , ale zdecydowanie jest zauroczony. Twój chłopak go nie zauważa/? coś mi się zdaje ,ze on Tobie też się spodobał skoro tak o tym rozmyślasz.

Gość Paulina22...
Tak, Ona szalona, masz rację, i widzę że to wyczułaś, on mi się tez podoba, ale ja nigdy nie odwzajemniałam jego gestów,

ale wiesz co paulina, a pomysl jak bys sie czula wiedzac, ze twoj chlopak zastanawia sie podobnie apropo dziewczyny ktora patrzy na niego ukradkiem w pracy : "myslicie, ze sie jej podobam? a czemu tak na mnie patrzy?". masz faceta to sie tym nie interesujesz po prostu. proste. nikt cie nie linczuje tylko po co cie jakis inny chlopak interesuje?

Gość Paulina22...
ale czy nie mogę spytać??

To, ze mu się podobasz to jasne. Wcześniej pewnie myślał, że to Twój brat, kuzyn lub tylko kolega. Jak zobaczył, że jednak to Twój facet - speszył się i niezdarnie próbuje ukryć, że już nie jest Tobą zainteresowany. To wszystko dla mnie jest bardzo czytelne. Nie rozumiem jedynie w czym mamy Ci doradzić???

Gość Otrzymam poradę!!!
Pewnie chodzi o to czy ma zerwac z obecnym i czy ma szansę u tamtego.

Gość Paulina22...
spodziewałam się takich odpowiedzi....

Ja jestem w związku i wizualnie podoba mi się wielu mężczyzn i myślę, że to całkiem normalne dopóki nie wiąże się to z jakimkolwiek uczuciem. Jeżeli serce szybciej bije Ci na jego widok to pozostaje Ci: -zmienić miejsce spacerów tak, żeby się już więcej na niego nie natknąć i zapomnieć, -zerwać ze swoim partnerem i próbować szczęścia, choć moim zdaniem to niezbyt mądre jeżeli jesteś szczęśliwa w obecnym związku, bo tamtego przecież nie znasz i to tylko zauroczenie.

Gość Paulina22...
jestem wobec niego fair, uwierz, zawsze ignoruje zaczepki innych, nawet tą sytuacje ignoruje choć nie jestem w stanie wyrzucić tego faceta z mojej głowy, próbowałam ale nie potrafię, ale jedno jest pewne nigdy nie zdradzę mojego faceta nigdy

Gość Paulina22...
Mnie interesuje jedynie, co wy myślicie na temat zachowania nie mojego, o którym teraz wszyscy piszecie, tylko tego faceta, co może mu w głowie siedzieć

skoro go nigdy nie zdradzisz i chcesz z nim byc i kochasz go to pozostanie ci nauczenie sie ignorowania takich sytuacji. nie zaastanawiaj sie nad nim i nie pisz o nim na kafe bo sie do tego jeszcze dodatkowo nakrecasz. no chyba ze masz w planach zamiane partnera w przyszlosci wtedy mozesz sobie robic i myslec co chcesz.

Napisałam Ci już wcześniej co sądzę o jego zachowaniu. Spodobałaś mu się, miał nadzieję na coś więcej, ale okazało się, że koleś z którym Cię widywał okazał się być Twoim chłopakiem no i klops. Nie potrafi się pogodzić z faktem, że raczej Cie nie zdobędzie. Jest tylko człowiekiem i ciężko mu nie patrzeć na Ciebie kiedy jesteś w pobliżu, bo podświadomie wierzy, że może jeszcze zwrócisz na niego uwagę i rzucić swojego mężczyznę dla niego. :] Tak ja to widzę.