Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoannaMŁ

szukam koleżanki/przyjaciółki z Poznania

Polecane posty

No to jest nas coraz wiecej :) Joasia> jak dajesz sobie rade z dwojka? Ja ledwo wyrabiam z moja jedna gadula ;) Ja chetnie pokoresponduje z Toba, bo moj Maluch bardzo lubi inne dzieci, a ja niestety nie mam znajomych tutaj z dzieciaczkami o podobnym wieku. Teal> A gdzie mieszkasz? Ja czasami bywam w Anglii. Fajne zakupy mozna tam zrobic :)

Gość joasia1755
Wiesz sama nie wiem jak to robię a przy pierwszym dziecku bylo mi lekko a teraz czuje sie jak robot ,który biega i dziennie robi to samo :P

Pewnie niektore dziewczyny zanudza sie tematem dzieci, ale to jest moja wieksza czesc zycia, wiec rozmowa na ten temat jest nieunikniona :P Joasia> a ja marudze juz przy jednym ho ho ho A chodzisz na jakies zajecia z dzieciakami? Ja widzialam taka kawiarenke dla mam z dziecmi w Poznaniu, ale jakos jeszcze nie mialam okazji sie przejsc tam. Myslalam tez nad basenem. Wiecej miejsc nie znam. Moze cos polecisz, to chetnie wybiore sie z moim brzdacem, bo on uwielbia dzieci.

Gość joasia1755
Bardzo chętnie ale niestety nie znam żadnego miejsca tutaj w Poznaniu ,nie jestem z stąd. Michaś chodzi do przedszkola więc ja z Mikusiem spacerujemy w godzinach rannych bo Pożniej mały przyjeżdza i wtedy w domu siedzimy bo ciezko jest wyjsc z dwojka dzieci jak nie chodza ,chyba że jest już tata w domu to wtedy Michaś idzie na spacer.

Dziewczyny, wprawdzie ja nie mam już małego dziecka, ale widziałam, że jest fajna knajpka dla mam z maluchami na rogu Strzeleckiej i Rybaki, oraz Motylarnia na Błażeja. Nie wiem, gdzie macie bliżej. Pozdrawiam Młode Mamy

Bea> Super. Sprawdze to. A Ty tez mieszkasz w Poznaniu? Tyle samotnych w tym miescie... Ja mieszkalam w Warszawie i tam tez spotkalam dziewczyne przez internet. Swietna dziewczyna i do dzisiaj jestesmy w kontakcie :0 A jak tam u Was te sprawy wygladaja?

Hej Kafka, ta kawiarnia na rogu Strzeleckiej i Rybaki to Cafe BeBe. Nie byłam w środku, ale czasami przechodzę obok. A co do poznańskich wirtualnych przyjaźni - nie jest źle. Ja tu (przez forum) poznałam bardzo fajne dziewczyny. Chyba nie zawsze chodzi o brak znajomych w realu. Czasem to po prostu potrzeba zmiany otoczenia i poznania nowych ludzi. A Ty jak długo mieszkasz w Poznaniu? Tęsknisz za stolicą? beatris01@poczta.onet.pl

ja jestem rodowita Poznanianka, ale potem wyjechalam na studia. Ogolnie duzo razy przenosilam sie, wiec mam znajomych, ale wszedzie po trochu :) W Poznaniu nie mieszkam na stale, ale teraz jestem dluzszy czas i tak troche mi sie teskni za babskimi pogaduchami. Dziecko jest dobrym powodem do wyjscia i poznania nowych ludzi. Chyba masz racje, to nie do konca chodzi o samotnosc, a bardziej o poznawanie nowych ludzi :)

Gość jagoda055
hejka podajcie jakies namiary na siebie dziewczyny ja szukam kolezankek od nie dawn aponownie mieszkam w poznaniu i stracilam kontakt przez dlugi wyjazd z wiekszoscia osob a jelsi jjuz jakies sa to bardzo zajęte . ja 24 lata .poszukuje kumpeli kolezanke na zakupy piwko spacer pogaduchy i kino

Gość daria22poznan
Hej to tak jak ja zupelnie:) Masz moze gadu-gadu? albo podaj emaila to chetnie napisze do Ciebie bo tez szukam kumpeli na pogaduchy, piwko itp :) Moj numer gg 440 979 20

Gość jagoda055
witam was dziewczyny poszukuje koleżanek z poznania na spacery zakupy kino pogaduchy i żeby normlanie spedzic wolny czas..podaje mojego meila ela100@onet.eu .....

Cześć, fajny temat, dołączam się do poszukiwań, piszcie bo nie wiem które ogłoszenia są aktualne. Mieszkam od roku ponownie w P-niu, stare znajomości mają dużo obowiązków, nowe mi wyjeżdżają za granicę, a ja jestem singlem i na razie nie planuję tego zmieniać. Mam 30 lat, masę zainteresowań, jestem towarzyska, ale mimo wszystko brakuje mi czasem kompanki do rozmów od serca, kina, wyjścia. Moje gg: 44367385

Gość Trylka
Witam.Czujesz sie samotny,samotna ,nie masz przyjaciol zapraszam na nowe forum www.kobieceimeskienetrozmowy.fora.pl Zajrzyjcie i przekonajcie sie sami.Pozdrawiam.Trylka

Gość Wilgaaa
Ja też jestem z Poznania. Mimo, iż mieszkam tu do 4 lat, nie mam znajomych. Stare znajomości się rozpadły, inne po prostu się wypaliły... chciałabym mieć koleżankę :( do pogadania, do wyjścia na miasto, aerobik.

Gość Kobieta 987654
Wilgaaa daj do siebie jakiś namiar

Gość poznanianka ona
wilga npodaj namiar

Gość maxsimma
wszystkie kolezanki .gdzies balują ,w klubie ,albo w kinie a ja jak zwylke sama,tez bym chciala gdzies pojsc ,ale z kim !!!! ;)

Gość Ona---24---poznań
Hej... Mam 24 lata i również brakuje mi koleżanki... ;/

Gość dziewczyna poznan
Tez jestem w takiej sytuacje ona 24 podaj nr gg lub email

Gość EL__
Cześć Dziewczyny, przyłączam się do grupy poszukujących koleżanki na pogaduchy. Jestem z Poznania lat 40+, mam męża i nastoletnią córkę, ale z nimi nie o wszystkim da się pogadać. Pozdrawim betiel@op.pl

Gość A dziś napiszę na pomarańczowo
jestem z Poznania... mam męża i kota.... wszystkie kontakty się pourywały... samotnie mi jakoś tak... mam 26 lat... jest tu ktoś?

Gość jajestem,.
ale mieszkam daleko od poznania i jestem facetem ...

Gość kati121
również szukam koleżanki z którą mogłabym pogadać, wybrać się na siłownie, imprezkę...mam 21 lat, mieszkam na łazarzu, mój mail: kasia04053wp.pl :)

Gość kati121
* (mała poprawka) kasia04053@wp.pl :)

Gość oazaspokoju
pozdrowienia dla wszystkich szukających

Gość astoxi
może spotkanie w Mollini na marcinie? ustalmy termin jakąś sobotę i nie ma co gadać na forum

Gość shhadiia
mieszkam w Poznaniu od niedawna,wiec nie znam tu za bardzo nikogo,brakuje mi wyjsc weekendowych moze gdzies do klubu ,potanczyc napiec sie wina ?moze ktos jest chetny na wspolne wyjcie ? jagby co ,to bardzo prosze pisac. olina75@o2.pl