Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sensie relaksu a tak w ogole

NIECIERPIE tego okropnego lata

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
Ja kiedyś słyszałam, że u osób co mają melamcholię - występuje pogorszenie samopoczucia przy dobrej pogodzie, i polepszenie - kiedy pada...

Gość zimnoolubnaa
Do mnie jeszcze nie dotarly. A przydalby sie solidny deszcz z ochlodzeniem do 15 stopni. Wiecej mi do szczescia nie trzeba :D

" [zgłoś do usunięcia] zimnoolubnaa Do mnie jeszcze nie dotarly. A przydalby sie solidny deszcz z ochlodzeniem do 15 stopni. Wiecej mi do szczescia nie trzeba " A jak daleko masz do nich:classic_cool:? Na tamtej mapie widać;).

Gość zapach spermiastego sledzia
Kto nie lubi lata? Gruby pocący się z chorobami skórnymi, bo zaraz ma plamy, wypryski ten co ma blizny bo się ciął i jak założy krutki rękaw to widać ten co nie ma butów na lato ten co ma karaluchy w domu, bo w zimie karaluchy spią to ci właśnie nie lubią lata - dziwaki

Gość zimnolubnaa
Do osoby wyzej. Nie jestem gruba, nie mam blizn ani wypryskow, ani tez kompleskow, ani zadnej z rzeczy, ktore tutaj wymieniles. Dziwna tez nie jestem, bo jest wiecej osob, ktore nie lubia lata i lepiej sie czuja kiedy jest chlodno. Na szcescie lato trwa tylko 2 miesiace, wiec mamy przewage :D

Gość jak może słońce działać
mocne słońce podobno wzmaga złość i agresje , a co z tego wynika -zachowania przestepcze. Ja tego nie odczuwam zatem ja mam przewage :D

Gość Sanetta
oki, ja lubię ogólnie lato ale NIE w czasie takich upałów!!! Masakra po prostu. Siedzę teraz w swoim pokoju i zakuwam do obrony która jest czternastego lipca!!! :/ A za niedługo będę musiała sięprzenieść do saloniku, bo mam okna na południe, i jak słonce zacznie dawać po garach to zrobi się u mnie istny piekarnik! Zaraz się kurdę zamienię w kebab!

Gość marlut
a ja uwielbiam piękny pażdziernik iliśćie szeleszczące pod kozaczkami oraz cudowny dżdżysty listopad.a teraz siedzimy w domku,2 wentylatory właczone,a my jedziemy nad morze zimą.he,he,ale jestem odwrotna.

Gość marlut
i własnie doszłam do wniosku,żę w naszym nowo wykończonym domku chyba założymy klimatyzację.a co?

Gość marlut
i własnie doszłam do wniosku,żę w naszym nowo wykończonym domku chyba założymy klimatyzację.a co?

Gość Co za naród przekorny
A ja lubi ę i zimę i lato i nie mogę już słuchać jak wiecznie narzekacie. Nie macie innych problemów?

Znaki na ziemi i w wodzie wskazują że bedzie wyjątkowo piekielne lato-może nawet bardziej piekielne niż w poprzednim roku w rosji:P.Juz teraz we wschodniej Europie temperatury średnie osiągają nizwykle wysokie wartości:P.W Rosji wczoraj było ponad 34 stopnie i nie zapowiada sie żadne solidne oziębienie:classic_cool:.

Gość spoko loko
Ja lato lubie, ale takie takie NIE UPALNE. Upały mnie wykańczają. Bardziej lubie zime i jesien-mozna sie cieplej ubrac i jest ciepło,a w upały wszystko z siebie zdejmiesz i nadal goraco. Po godzinie od prysznica przykladowo znowu czlowiek sie poci. W nocy spac nie mozna od tej duchoty. W ogole jestem melancholijna taka i jesien i zima bardziej mi odpowiadaja swym nastrojem:)

Gość fdfdfffgfg
ja mam swiatlowstret, zawsze musze miec zasloniete roletki w pokoju. niestety i tak są jasne wiec i tak slonce przeswituje, nie cierpie tego :/ rodzice mowia ze jestem wampirem :P

Gość wstyd i hanba co ty gadasz
ja takze nienawidze lata,wkurwia mnie slonce.dziala na mnie depresyjnie.kocham jesien,wieczory,deszcz,zime,dobrze,ze lato trwa tylko 2 mc