Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykładny mąż

W trosce o dziecko

Polecane posty

przykładna żona i.... mam do ciebie takie dwa pytania : 1. przeszkadza ci to czy autorem topicu jest facet czy kobieta? 2. przymusem dla ciebie jest wypowiadanie się w tym temacie? przecież to nie przykaz ani rozkaz odpowiadać na pytania a swoje sugestie i spostrzeżenia zachowaj dla siebie

ps przykładna żono może twój facet to "cielok" jak się nawet swoją żona nie interesuje ja udział w wychowywaniu naszego dziecka chcę mieć większy niż ojciec Twoich dzieci w wychowywaniu waszych kwestia finansów w naszym domu to nie twój interes

plastiki. 2 butelki po 125ml. jedna 250 ml - prowadzimy bardzo wyjazdowy tryb życia i dziecko jeździ z nami.

mamy z aventu. czy ja wiem, czy taki przydatny.. dostaliśmy go, ale o wiele szybciej jest dolać ciut wrzątku. Jednak kiedy żona będzie karmiła swoim mlekiem, podgrzewacz jest przydatny. Może nawet i niezbedny :p

Gość przykładna żona i ............
pewnie twoja żona to jakaś nieletnia panienka i musisz za nia myśleć. Bo nie umie nawet butelki kupić. Nie lubie jak męzczyźni wypowiadają się na forum o ciąży. Wy na ten temat nic nie wiecie

ale ciebie nie pytam w żadnym z tych tematów poza tym nikt nie każe ci się wypowiadać jeśli ci nie odpowiada to nie musisz nawet czytać tego topicu wiesz chcę wiedzieć dużo na temat który dotyczy mnie i mojej rodziny i w przeciwieństwie do ojca twoich dzieci chcę być prawdziwym facetem a nie tylko dzieciorobem i zaspokajaczem swoich emocji i popędów

Gość pot
tak się ekscytujesz ale jak zobaczysz swoją żonke po ciąży te jej cycki obwisłe rozstępy na dupie to mleko wyciekające to odechce ci się wszystkiego bedziesz spierdalał do knajpy do kolegów . Zobaczysz jaka zaniedbana będzie chodzić w poplanionym dresie tłustych kłakach i do dupy cię nie dopusci. Zrobiłeś swoje i musisz teraz płacić więc nie szalej miły nie szalej jak pojawi się dziecko dla żony juz się liczyć nie bedziesz

Gość adfokatka
ja rowniez uzywalam musteli, i bylo ok. przypomnialo mi sie o aspiratorze frida do nosa. pomaga w usuwaniu wydzieliny z nosa.

Gość pot
wydaje ci się wszystko takie piękne ........... ale piękne nie bedzie żona do pracy już nie pójdzie przez najbliższe 18 lat wiec bedziesz zapierdalał na 2 etaty żeby utrzymac nieroba życze szczęscia w tym nieszczęsciu

Gość rady babci krysi
codziennie pij mocz jest dobry na żoładek i nerki jesli boli gardło to owijaj się skarpetą

pot zapewne to doświadczenia z własnej autopsji tylko wiesz ja swoją żone wybierałem z miłości a nie jak twój mąż z pociągu do tyłka zrobił dzieciaka i olewa cię a teraz bidulo musisz w potłuszczonych włosach chodzić, a że biedaka nie dopuszczasz do siebie to całą wypłatę w knajpie przepija z kumplami a do Ciebie nawet pies szczekać nie chce wiesz przykładna żono nie podszywaj się i nie łudź się bo ja się nie dam sprowokować

Gość rady babci krysi
dziecko w tetrowej pielusze trz\ymaj i nie podawaj kupnej passzy dla niemowląt

Gość pot
nie jestem babą idioto więc nie pierdol mi że mój mąż chodzi do knajpy bo pedałem nie jestem

Gość mamausia juleczki 3 letniej123
kup sobie gruche wsadz w dupe i pompuj aż zacznie się robić sina spieprzaj to forum dla kobiet idz obejrzeć mecz my nie lubimy męzczyzn na tym forum won dziadzie cholerny

Gość mamausia juleczki 3 letniej123
won dziadzie won w cholere

Gość przykładny to sciema
najgorszy to jest taki przykładny dlaczego zaraz wytłumacze przykładny z boku i przed ludzmi w domu regularnie spuszcza manto swojej żonce poteem chodzi taka w wielkich okularach i mówi mój mąz mój przykładny mąż:)

Gość przykładny to sciema
regularnie daje wpierdol żonie nie dopuszcza do kasy robi z niej służącą

eee, to jakaś prowokacja, dziewczyna siedzi w ciąży na zwolnieniu i se jaja robi:-) Nie wierze, zeby facet pisal takie rzeczy i jeszcze ten ironiczny nick:-)

W Polsce taka mentalność ludzi, że jeśli tylko facet nie szlaja się po knajpach z kumplami i nie pije piwska przed telewizorem w trakcie meczu to już od razu musi być z nim coś nie tak albo musi to być prowokacja ja jednak proszę pozostałych o odpowiedzi na pytania dotyczące opieki nad dzieckiem i ekwipunku potrzebnego do jego przyjścia na świat życzliwym dziękuję za pomoc i prosze o jeszcze

Gość a ja a ja
popieram gościa to dobrze, że się martwi o dziecko i jak widać o zonę ciągle z mało takich facetów wśród nas

Gość a ja a ja
popieram gościa to dobrze, że się martwi o dziecko i jak widać o zonę ciągle z mało takich facetów wśród nas

Dla noworodka przydaje się też profilowana gąbka do wanienki dla tych co nie są jeszcze pewni przy kąpaniu. Nie trzeba dzieciaczka trzymać tylko można położyć i ma się obie ręce wolne.

Andzia słyszałem też o specjalnych wanienkach które są specjalnie wykształcone po to by dzieciak mógł sam siedzieć podczas kąpieli jakie łóżeczko proponujecie? wielopoziomowe? i jakie jest wasze zdanie na temat kołysek

noworodek nie usiadzie ci podczas kapieli, nigdzie :) ale ta gabka to fajna sprawa, polecam. łóżeczko mamy poziomowe, drewniane. dziadkowie kupili takie ..hm.. polowe ;> składane. O wiele lepsze niż nasze :)

Taka wanienka profilowana to krótko posłóży. Łóżeczko wielopoziomowe jak najbardziej wskazane. Turystyczne też się przydaje jak np. komuś podrzucacie dziecko na trochę dłużej to w komfortowych warunkach może się przespać - nam się bardzo przydaje jak mała jedzie do babci i jak my jedziemy do rodziny.

Gość to nie jest takie jasne
ten facet to jakas pipa;))a nie chlop/wspolczuje zonie,bedzie sie wtracal do wszystkiego.