Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callendarioo

A w piaskownicy same Filipy, Jaśki, Natalie i Julie!!!!!!! Dość!

Polecane posty

Gość KOLEJNANATALKA20letnia
A to cieszę się, że więcej Natalek, bo to najzajebistsze damskie imię świata i jakbym nie była aż tak bezwstydna, to córkę też nazwałabym tym boskim imieniem :classic_cool:

Zapomniałaś o Zuzi. Jak słyszę Zuzia to wysypki dostaję. W samej rodzinie 4 mi ostatnio doszły.

No i jeszcze nie pochwaliłaś się własnym imieniem ani imionami dzieci, calendarioo.

Ja córce chciałam dać na imię Julia od dawna, ale jak tylko zauważyłam ile jest teraz Julii to mi sie odechciało. A poza tym, będzie synek więc problem się sam rozwiązał. Tak samo było z moim rocznikiem. Mojej Mamie bardzo podobało się imię Katarzyna (blee :o). Kiedy się rodziłam nie było praktycznie (imieniny były tylko w listopadzie, teraz prawie co miesiąc) wcale Kaś a potem co trzecia to była Kasia.

Gość bynajmiej .-
:D

Calendarioo, dla mnie imiona jak każde inne, ale nie mniej wiejskie niż te, które wyzwałeś.

Gość callendarioo jedyne prawdziwe
Sie ma podszywacz! Masz mojego nicka zaczernionego to wyręczaj mnie w tej brudnej robocie i uświadamiaj głupiutkie mamuśki jakie ich dzieciaczki mają debilne imiona! Jak sie postarasz, to na koniec miesiąca dostaniesz extra premię! :classic_cool:

Gość a co powiesz na Tomasza?

Tomasz - fajne imię!

Gość babinka adwokat diabla
ja jestem Judita,moj mąż Sebastian synowie: Mikołaj Milosz i Michal teraz znowu bardzo niestety popularne0

Michał - drań Sebastian - facet ciotka Mikołaj - fajne imię! Miłosz - fajne imię!