Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vink

Jak radzic sobie z kobieciarzem

Polecane posty

Gość Vink

Kobietki, pewnie takich tematow bylo juz tu tysiace, ale jestem ciekawa (moze z doswiadczenia) jak sobie radzicie z tzw; kobieciarzami. Wiem, ze moj narzeczony nigdy mnie nie zdradzi, ale On uwielbia towarzystwo kobiet. I nie ma w tym nic zlego, teoretycznie, bo od tylu lat co jestesmy razem nigdy, ale to przenigdy mnie nie zawiodl i w zwyklej rozmowie (z kobietami) tez teoretycznie nie widze nic zlego. Ale cholera serce mjie czasem kluje jak widze jak On rozmawia z jakas atrakcyjna kobieta, zartuje, smieje sie, itp;. On jest bardzo lubiana osoba, wlasnie zwlaszcza przez kobiety. A moze ze mna cos nie tak...juz sama nie wiem. Z reszta On sam przyznal, ze lubi bardziej towarzystwo kobiet anizeli mezczyzn.

Gość do Vink
"Jak radzic sobie z kobieciarzem "? Wiać od niego najszybciej jak sie da.

Gość napisze po którce
nie chciałabym takiego faceta bo drażnią mnie tacy faceci nawet jako koledzy- mam wrażenie że są niezbyt rozgarnięci i mają mnóstwo kompleksów bo facet jest kobieciarzem własnie dlatego,że potrzebuje się dowartościować

Gość tez byłam z takim
wierzyłam ,no coz po mnie juz kilka było tez tych co uwierzyły ,jak nie chcesz miec schizy to zwiewaj ps.nie da rady wyleczyc ich z kobieciarstwa,albo bierzesz takowego i sie modlisz ,żeby cie nie zdradził albo odpuszczasz już na początku

Gość Vink
Tylko tak w zasadzie On nie robi nic zlego. Czyli nie flirtuje z nimi, nie podrywa, po prostu normalnie z nimi rozmawia, zartuje jak z kazdym innym i moze slowo kobieciarz jest zbyt mocnym okresleniem. Ja w zasadzie rowniez lubie towarzystwo mezczyzn (w sumie chyba jak kazda kobieta;) i nie oznacza to, ze kiedykolwiek zdradze Go z innym. chodzi mi po prostu jak ja ma podchodzic do tego normalnie, bez klucia w sercu.

Gość aha i achh
Kobieciarzom i zagorzałym bawidamkom mówię już stanowcze NIE. :o