Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syvitasss

wkurwia mnie to ze on utrzymuje konakt ze swoja byla kobieta!

Polecane posty

Gość syvitasss
tez sie nad tym zastanawiam, nie zdaja sobie sprawy z tego jakie to przykre,ale ja mam juz dosc , naparwde to zakoncze ilez mozna znosic cos takiego

Gość bla @ bla
przyznam szczerze, że dla mnie jednak jest trudna do zrozumienia. Nie mogę tego pojąć. Trzeba mieć totalny brak szacunku do siebie samego tak postępując.

Trzeba mieć totalny brak szacunku do siebie samego tak postępując faktycznie lotna nie jestes nie do siebie tylko do kobiet

Gość bla @ bla
szczery.... wytłumacz mi łopatologicznie bo nie łapie? proszę.... a potem wam opowiem moją historę

Gość bla @ bla
do siebie, szczery! głównie do siebie szukając zapchajdziury, uznając twoją teorię za słuszną.

Gość bla @ bla
szczery mam dziś mega doła, proszę nie dobijaj mnie, oszczędz mi tego chociaż dziś, wytłumacz to jeśli potrafisz

Gość bla @ bla
nie uważasz że to zwykła demagogia i odwracanie problemu

Gość syvitasss
szczery mily nie jestes, ale masz troche racji

Gość bla @ bla
to ci sprzedam wiecej z mojej historii, co powiesz o facecie który chajta się z kobietą a ciągle utrzymuje kontakt z byłą i robi to w ukryciu, zwyczajnie kłamie - jak do tego ma się teoria koła zapasowego? kto tym kołem jest i kto do kogo nie ma szacunku? tudzież kto kogo nie szanuje?

Gość bla @ bla
chajtnął się ze mną dla wyjaśnienia :(

co powiesz o facecie który chajta się z kobietą a ciągle utrzymuje kontakt z byłą i robi to w ukryciu, zwyczajnie kłamie - jak do tego ma się teoria koła zapasowego? wtedy wchodzi w gre dodatkowa zasada - przy jednej dziurze i kot zdechnie kto tym kołem jest i kto do kogo nie ma szacunku? tudzież kto kogo nie szanuje? naprawde wciaz nie kapujesz?

Gość syvitasss
bla bla twoj facet ytrzymuje konakt z byla??

Gość bla @ bla
nie kapuję - jestem zdruzgotana, na chuj się ze mną chajtał, kazałam mu się wynosić z mojego domu a on do mnie że nie uprawiali seksu, dostał strzała i jeszcze w dodatku poszedł na policję że go biję .... sory że piszę chaotycznie ale jestem w szoku, nie wierzę w to, nie mogę tego pojąć jak można byc takim dupkiem

Gość syvitasss
szczery moze byc ta- byla nielocie

Gość bla @ bla
dlatego pytam kto dla kogo jest kołem zapasowym? nie mogę tego pojąć, nie mogę... po co kłamie po co to wszystko

szczery moze byc ta- byla nielocie dlatego napisala: 23:53 [zgłoś do usunięcia] bla @ bla chajtnął się ze mną dla wyjaśnienia moze lepiej odpocznij?

Gość syvitasss
jak sie dowiedzilas?

Gość syvitasss
nie przeczytalam zadajac pytanie, fakt jestem troszke zmeczona i wkurzona po dzisiejszej rozmowie z nim, wiec nei badz zlosliwy

Gość syvitasss
wiekszosc facetow to dupki ,zniszczyl dziewczynie zycie , szuka wrazen po slubie z byla , co za tupet hmmm moj "ukochany" chyba sie z nim pozegnam

Gość syvitasss
zlosliwy jestes:)