Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moponnoo

GDZIE JAKIŚ TEMAt TO TAM REGRES, ike, brum

Polecane posty

Gość moponnoo

I piszecie , ironizujecie, wysmiewacie autora/kę.. chocby byłajak najbardziej normalna to sprowadzacie ją do swojego poziomu, udajecie fajnych ? jesteście załośni, stare konie a takie głupie...

jak zwykle przesada. Ile jest tematów na forum? A na ilu dziś coś napisałam? Na trzech. Powtarzam - trzech. Ten jest czwarty.

Gość kobiety co wy w sobie macie
że taka zawiść ;):D

Gość moponnoo
a nie mówiłam ?:D już są 2 osoby z 3 wymienionych brum- ok, Ciebie tak często nie widuję ale ika czy ike jest tu chyba 7 dni w tyg 24 /h ? wy macie kobiety swoje zycie? jak tak czytam to wpadam tylko na posty tej jednej nie wnoszącej NIC NOWEGO, MĄDREGO

A gdzie tu zawiść widać? Policzyłam na ilu tematach dziś napisałam.

Gość bardzo dobry artykuł
absolutnie zgadam sie z autorem tematu... te idiotki mysla, ze sa fajne ironizujac kazda wypowiedz.. udaja inteligente a nawet nie zdaja sobie sprawy jakie są glupie zal mi ich.. po za kafeteria nie maja zycia, w kazdym temacie mozna znaleźć wypowiedź ktoregos z wymienionych debili

Szczerze pisząc autorko/autorze to żyć internetowych mam kilka nawet.

już są 2 osoby z 3 wymienionych " jest i 3 :D zaraz pomarańcze eksploduja :D

jak tak czytam to wpadam tylko na posty tej jednej nie wnoszącej NIC NOWEGO, MĄDREGO" mopono pokaż mi chociaż swój jeden mądry wpis na tym forum ?

Gość moponnoo
Ja też siedzę na kafe- owszem, wcale tego nie ukrywam. Z tym, że ja mam wakacje- to po pierwsze Dorabiam sobie -roznosząc ulotki Ale chocbym nawet nie miała zajęcia to ja bym nie miała zdrowia siedziec w tych upałach cały dzien na kafe?? jakbyście jeszcze coś mądrego pisali// tutaj nawet jak ktoś ma probem wyższej rangi to go wysmiejecie, zaczniecie rzucac ripostami, autor/ka opuszcza temat i się zraża potem do kafe zapewne przez takich małointeligentów :O

regresie - jak możesz zaczynać od tak trudnego zadania. :D Serca nie masz. :D

Odsuńmy się od monitora. 'ja nie mogę:P bo do pełnego 24/24 zabraknie mi paru sekund:P i w następnym rankingu mogę zostać nieujęta:P

Gość AdrianoBrazyliano
o widzicie.. i juz te idiotki próbuja grać madre hehe nie wiem, one mysla, ze to na kims robi wrazenie??? dla mnie jest to zalosne i w moich oczach jak i pewnie w oczach kazdego normanego czlowieka jestescie sfrustrowanymi, zdesperowanymi pasztetami, ktore nie maja zycia realnego i chca tutaj poudawac madre.. orbiac z siebie idiotki

Gość moponnoo
Regres :) a pokaż mi mój jeden głupi post ? Nie wdaję się w gadki z Toba, ponieważ gdyby nawet ktoś za przeproszeniem " wszedł Ci do tyłka" to i tak będziesz udawał wielkiego Pana i nie wiem jeszcze kogo ;) za chwilę skopiujesz moje wypowiedzi i będziesz się do nich ustosunkowywał- daj na wstrzymanie, spójrz w lustro i zastanów się, co Ty chłopie reprezentujesz. Masz kobietę podobno.. no ale kto maj,ąc kobietę poświęca czas kafe nie tylko w czasie, gdzie teoretycznie możez byc w pracy ale nawet weekendy i wieczory ?:)

Adriano - owszem, jestem pasztetem i nie mam innego życia niż kafeteryjne. A teraz, skora ta sprawa została wyjaśniona raz na zawsze, możemy zająć się innymi tematami. :D

Ale chocbym nawet nie miała zajęcia to ja bym nie miała zdrowia siedziec w tych upałach cały dzien na kafe??" kurna , ja wiem że mam fajnego szefa... ale skurczybyk wczesniej niż o 15.00 to mnie za cholere nie chce wypuścic z roboty ... ps.zastanawiam sie czy nie zawołac go do mojego monitora i mu tego wpisu pomaranczki nie pokazać? :P

monopoo a może inni: a) też mają wakacie b) lubią forum i swoje własne poczucie humoru c) nudza się i lubią sobie głupoty poisać wybiersz co uważasz Kurcze nie pasuje Ci ze inni piszą - nie czytaj tego - proste - aż banalne :o

Gość moponnoo
ike-Boże, mnie to by się znudziło takie ironizowanie ciągłe, ani to śmieszne ani mądre ;) jesteś dojrzałą kobieta, może zapisz się na fitness, weź dzieci na spacer, posprzątaj w szafie albo zrób sobie manicure a nie gnij przed tym kompem bo to nic dobrego Ci nie da;)

Gość wezel cieplnt
monpo.... im nie przetłumaczysz, to zblazowane zyciowo osoby one sa juz przesiąkniete, i mimo ze caly czas jedziemy im, piszemy realna prawde.. one i tak beda to ironizowac i udawac, ze niby ich to nie bierze, ze maja na to wyjebae.. najwazniejsze jest to, ze w glebi serca one doskonale zdaja sobie sprawe z tego kim sa..

Gość iluzjon
brum na osobiste frustracje lepsza jest terapia :classic_cool: a nie zakrzywianie rzeczywistosci idiotyzmami wirtualnego świata od zawsze jestes jak choragiewka która własne problemyy za głusza pustym smiechem kafe :O ike DDA :D:D:D komentarzy nie trzeba wiecej ;) regres? a kto to jest regres?:P

Gość iluzjon
brum na osobiste frustracje lepsza jest terapia :classic_cool: a nie zakrzywianie rzeczywistosci idiotyzmami wirtualnego świata od zawsze jestes jak choragiewka która własne problemyy za głusza pustym smiechem kafe :O ike DDA :D:D:D komentarzy nie trzeba wiecej ;) regres? a kto to jest regres?:P

Gość moponnoo
Regres :) żaliłeś się, że szefunio juz nie taki dobry i nie daje lapa po pracy do domu :) liliputka- nie jesteś ujeta w temacie więc po co się odzywasz?:) może i mają wakacje ale mają też rodziny, których życie tu opisują, dzieci nawet a to już odpowiedzialnośc, a nie gnicie przed kompem gdy karku już 40 :(

Regres a pokaż mi mój jeden głupi post ?" Ja prosiłem pierwszy , o twój mądry ... no chociaz jeden ,jedyny ... postaraj sie :) spójrz w lustro i zastanów się, co Ty chłopie reprezentujesz" rano jak wstałem i sie przejrzałem w lustrze to reprezentowałem barce ( śpie w takiej koszulce ) teraz reprezentuję Polskę :D na wiosnę zakupiłem w spodku koszulkę polskiej reprezentacji w piłkę siatkową :D