Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia anna

jak ukryć fałdki na brzuchu???

Polecane posty

Gość natalia anna

dziewczyny w sobotę idę na imprezę urodzinową do modnego klubu, mam bluzkę w paski i do tego chce ubrać jeansy albo getry ( niewiem czy to będzie pasować do klubu) i tu jest problem bo jak zatuszować fałdke tłuszczu w okolicy brzucha, nie chce aby mi się odznaczały spodnie pod bluzką próbowałam już z majtkami wyszczuplającymi ale to nie zdało rezultatu :(:( pomóźcie!!!!

Gość gość
Kup sobie bluzkę taką jak ciążowa i problem z głowy :P

Gość natalia anna
Kwiat_Ostu dziękuje twoja wypowiedź jest najnormalniejsza

Gość sadfergtyui
komentarze schudnij są chamskie.Tylko w Polsce piętnuje sie ludzi z tusza.Pamietajcie ze są kraje gdzie szczupłych ludzi sie zjada:D:D

Gość urszula kochanowska
bo to chyba muszą być majtki takie wyższe,razem z talią-ale w tym upale,to byś się ugotowała-chyba,że klub dobrze klimatyzowany tunikę musisz sobie sprawić :-)

Napisalam schudnij, bo smieszy mnie problem autorki. Sama nie naleze do chudych, gruba tez nie jestem choc faldki na brzuchu mam. Ale nie bede z tego powodu zakladac tematow na forum, bo sama widze w czym lepiej wygladam i nikt z was mi tu nie doradzi. Wiec nie wiem czego oczekuje autorka. :P

Gość Maniutek91
schudnij gruba locho, a nie bedziesz musiala nic ukrywac. albo zostan w domu tlusciochu, bo i tak na swoj rozmiatr nic nie znajdziesz :O

Gość natalia anna
osz ty szmato. wazse 75kg do 160, wiec to prawie niedowaga, a ty mnie smiesz nazywac gruba locha??!! :O

natalia anna- po co te nerwy- trzeba miec dystans do siebie. Najlepszym wyjściem jest jakaś łądna tuniczka, tak jak dziewczyny pisały. Z majtkami wyszczuplającymi z wysokim stanem jest problem: nie dość że jest gorąco, to jeszcze podczas tanczenia jak bluzka ci się podciagnie do góry to będą widoczne, bo zapewne masz spodnie biodrówki