Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmyślałam..

Nigdy się nie opalałam i teraz wyglądam 10 lat młodziej niż moje rówieśniczki

Polecane posty

Gość kiok
chyba jestes na tyle kumata, aby wiedziec, ze wieku nie rozpoznaje sie po zmarszczkach, bo w przeciownym razie te wszystkie naciagniete 50tki w Hollywood wygladalyby na 20stki. Dlaczego potrafisz rozroznic 18 latke od 25 latki, mimo iz obie nie maja zmarszczek?? Ja nie twierdze, ze nie mozesz wygladac mlodziej, twierdze jedynie, ze kazda w miare spostrzegawcza osoba rozrozni 25 latke od 35 latki i tyle.

a ja wierzę autorce, nie lubię się głupio chwalić ale też tak mam .. bladość odejmuje lat! niedługo stuknie mi 28 lat, ostatnio byłam na praktykach bo robię studium technika administracji i myśleli że chodze na studia i mam 20 lat!!!

Gość takmyślałam..
kiok, tak mnie podpuszczasz, że az mam ochotę dać ci zdjęcie, ale pewnie powiesz, że jest wyretuszowane ;)

Gość heh no ja bym
cię nie odróżniła od 25 latki ale kiok ma pewnie jakiś ciekawy sposób :D

Gość Bella marynarza
faktycznie. I masz ładna urode:)

Gość czarnasaskia
autorko- bardzo ladna jestes. i oczywiscie zgadzam sie z toba ze unianie slonca dodaje lat, opoznia starzenie, ale zgodze sie tez z innymi dziewczynami ze duzo daja tu tez geny. u mnie w rodzinie tez wszystkie obiety ze strony mamy wygladaja bardzo mlodo bez wzgledu na styl zycia. a moja mama byla ode mnie o 20 lat starsza i iedy ja mialam 25 lat a ona 45 i iedy wychodzilysmy razem i ktos uslyszal ze zwracam sie do niej mamo zarza sie odwracal ze zdiwieniem...nit nie wierzyl ze to moja mama. a na zdjeciach dawali jej czasem nawet 15 lat!!!!! az nie do uwierzenia. dodam ze mama duzo palila, miala bardzo stresujace zycie no i ...byla milosniczka slonca:)) wiec...ja widac mozna. geny-proste

Gość provokejszyn j@k nic.......
no to ja przytocvze przyklad mojej babci, ktore wychowala sie na ''farmie'' ,pracowla na polu a wiec zawsze byla ;''oplaona// a teraz ma 82 lata a wyglada na 60! hahahahaha

Gość chinota
ale słońce powoduje produkcję witaminy D i jest dobroczynne - pod warunkeim że nie w nadmiarze. Żadna skrajność nie jest dobra wg mnie... ja lubię słońce ale jak jest tak o 3-4 po południu kiedy już tak nie smaży ważne żeby się też nie spiec na raka, bo to jest szkodliwe ale odrobina słońca od czasu do czasu to na pewno nie zaszodzi a raczej jest wskazane... dla zdrowia.

Gość do chinota
wskazaną ilość słonca otrzymujemy gdy przebywamy na dworze. idziemy na spacer, zakupy itd. idąc się opalać otrzymujemy nadmiar słonca. a my tu mowimy o opalaniu

Gość takmyślałam..
tylko u mnie to na pewno nie geny, bo rodzice nie wyglądają dobrze, dziadkowie tez nie mieli jakiejś wrodzonej młodości. Moja mama zawsze mowi ze nie wie po kim to mam. A ja myślę że to stąd, że nigdy nie paliła, stroniłam od słonca, mało alkoholu i mało stresów w życiu.

Gość Ile ja bym dała
zeby w tym wieku tak wyglądać. Marzenie

Gość a przemądrzała kiok
się zmyła, bo autorka jednym zdjęciem podważyła wszystko czym tamta rzucała na prawo i lewo. Nie znoszę takich osób, wszystko kurwa wiedzących

Gość ccccx
co z tego z wygladasz młodo jak na starosc bedzieszmiała problem z koscmi bo słonce działa pozytywnie na zdrowie i nie zaszkodzi troche

Gość Nie poniedzialek Ona
takmyślałam.. tak jasne pomazyc mozesz

Gość mamuśkaMałejZuzi
moja teściowa ma 50 a wygląda na 35. jest bardzo opalona.

Gość mamuśkaMałejZuzi
fakt. wyglądasz na 25. masz dzieci?

mamuśka Małej Zuzi - ale w wypadku Twojej mamy może być inny powód, niż nieopalanie się.

jakos nie wierze ze jest to autorki zdjecie..laska wyglada na 20 lat... chyba ze zdjecie jest wyretuszowane! i nie wierze w te bzdury typu geny!!!

mozna wygladac mlodziej oczywiscie, ale nie 35 latka wygladajaca na 20 lat albo mniej... i nic czlowieka tak nie odmłodzi, ani zdrowe jedzenie, ani sport, ani unikanie slonca itd... wiek przychodzi i skóra robi swoje

Cuda się zdarzają! Tylko, że trzeba: - nie palić - nie pić alkoholu - nie malować się/nie pudrować, bo przez puder skóra nie oddycha - stosować kosmetyki odpowiednie - jeść zdrowo - nie stresować się - wysypiać się - pić dużo wody - nie opalać się, a jak już to co chwile nakadać krem z filtrem UV - dawać krem z filtrem jak się gdzieś wychodzi, przez cały rok

Gość erf3fr4rfg
kochana autorko, ja mam zmarszczki a moja skora cale zycie byla blada!!! wiec to etz nie od opalania zalezy ale tez genetyka glupia flądro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

do tej ostatniej - przeczytaj se cały wątek, ona pisała wyraźnie, że nikt z jej rodziny nie ma wrodzonej młodości, więc u niej to nie geny

Gość nananajkaaa
Śmiejcie sie śmiejcie, ale dużo racji w tym jest. Kobiety, które dużo się opalały, spedzały cały wolny czas na słońcu a mają z natury bardzo jasna karnację, godzinami przesiadywały na solarium, albo nakładały na siebie tapetę i paliły nałogowo od 12 roku życia to maja cholernie zniszczoną cere. Wystarczy spojrzeć na takie aktorki czy piosenkarki - które są codziennie faszerowane tapetą na plan zdjeciowy i łażą na solarium żeby ładniej wyglądać. Widać to po pokoleniu "80-85" polskich aktorek i piosenkarek, ze mają prawie trzydziestkę a wyglądają jak stare zniszczone baby. Im już nic nie pomoże niestety. Jednak szkoda mi zawsze było takich gimnazjalistek, które zuzywały tonę tapety i miały ciemną jak heban karnację. Wtedy chłopaki na to "lecieli" ale za ok. 5 lat bedą wyglądały na 10 lat starsze a później już tylko pójdzie z górki... Oczywiscie ich wybór, ale później będą płakały. Nie wiem, czy głupota ludzka nie zna granic, zeby sie tak niszczyć w młodym wieku i nie znać konsekwencji...

Gość kotek:)
moj facet ma 38 a wyglada na 24. Opalal sie od zawsze bo jest hiszpanem i jakos nie jest zniszczony cere ma piekna bez zmarszczek