Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz bezrobotna mama

Zarobki kobiet, odpowiedzcie szczerze

Polecane posty

Gość Dorisssssss
Ja mam 1200 z na rękę po 3 latach pracy w kadrach jako referent, praca na zadupiu, 10 koleżanek czyha na moją posadę bo niebawem idę na L4 :/

Gość moj chlopak pracowal
cięzko w pewnej instytucji , mial prace zwiazana z obrotem duzymi pieniedzmi, nie mogl popelnic najmniejszego bledu bo za tym szly ogromne konsekwencje, a co za tym idzie byl wciaz zestresowany , nieraz zabierał "pracę" dp domu i zarabial 1800 zl tyle co paniusie na recepcji pijace kawke. Na szczescie sie zwolni niedlugo, szuka nowej pracy.

cięzko w pewnej instytucji , mial prace zwiazana z obrotem duzymi pieniedzmi, nie mogl popelnic najmniejszego bledu bo za tym szly ogromne konsekwencje, a co za tym idzie byl wciaz zestresowany , nieraz zabierał "pracę" dp domu i zarabial 1800 zl tyle co paniusie na recepcji pijace kawke. Na szczescie sie zwolni niedlugo, szuka nowej pracy.

Bieda jest i to straszna. Nie ma co - zapierdzielamy ciężko za małą kasę. Ja zarabiam grosze, max 1500 na rękę. Biorąc pod uwagę dzieci i koszty życia w polsce to niewiele zostaine :/

Dlatego my póki co dzieci nie planujemy - jeśli w ogole... heh. Moj narzeczony 1800 obecnie, ja 1 tys. jako referent miasteczko 30 tys. porażkaaa doslownie. On po studiach, ja kończę.

Gość Pod czarnym się wstydzę
Bo znacie mnie tu dobrze Ja jestem tą zwykła mamą.Skończyłam szkołę średnią,nie sudiowałam Zarabiam ok.3-3.500 sprzątając w prywatnych domach Żadna praca nie hańbi a jak słyszę,że ktoś narzeka na brak pracy w Polsce to po prosu szlag mnie trafia No tak ale niektórzy mają większe aspiracje niż latanie z mopem

Gość mamineczka
wyższe zawodowe -kierunek ekonomia, praca w dużej korporacji finansowej w dziale obsługi klienta , zarobki 3700 brutto. Obecnie na wychowawczym.

Gość wlasna działalność
5 lat, m-cznie od min.5 tys.. do max.75 tys. zł. Praca stresująca i kończę z nią raz na zawsze, bo odłożyłam sporą sumkę. Praca w domu przed kompem, 7 dni w tyg.

Gość skoro zadna praca nie
hańbi to czemu na pomarańczowo piszesz? no tak pewnie pod czarnym jestes mgr , nie

Gość też referent
Miasto wojewódzkie na wschodzie Polski. Na początku u.zlecenie 900zł, póżniej u o pracę 1000zł. Na moje miejsce CV przysłało 250osób. Jak szłam na zwolnienie:(

Gość też referent
Miasto wojewódzkie na wschodzie Polski. Na początku u.zlecenie 900zł, póżniej u o pracę 1000zł. Na moje miejsce CV przysłało 250osób. Jak szłam na zwolnienie:(

Gość też referent1111

Gość też referent1111

Gość też referent1111czd

Gość ok 3000 czasem więcej

Gość konopka-zarobka
23lata, skonczony licencjat, 3 języki obce, 2 lata doświadczenia i pracuje za 900zł jako sprzedawca, 12h dziennie 5 dni w tygodniu, każdy weekend w pracy. miasto pow. 800tys mieszkańców

Gość nauczyciel przedszkola lat 29
Kraków (chociaż w tym wypadku nie ma to większego znaczenia - pensje są podobne w każdym mieście), placówka publiczna, wynagrodzenie zasadnicze 1962 zł brutto (nauczyciel kontraktowy). Marzę o dyplomowaniu, ale to jeszcze trochę potrwa - najpierw mianowanie :P

Gość nauczyciel przedskola lat 29
Kraków (chociaż w tym wypadku nie ma to większego znaczenia - pensje są podobne w każdym mieście), placówka publiczna, wynagrodzenie zasadnicze 1962 zł brutto (nauczyciel kontraktowy). Marzę o dyplomowaniu, ale to jeszcze trochę potrwa - najpierw mianowanie :P

Gość nauczyciel przedskola lat 29

Gość ewelina33624647
Wrocław, asystentka w biurze handlowym praca od 2 lat obecnie 2200 netto :(((( niby nie mam rodziny, dzieci ale pieniędzy nie wystarcza jak wy mając dzieci możecie zarabiac 1500-1600 itd i wam wystarcza???

Gość lalalalal tralalal
Ja na chwilę obecną nie pracuję, szukam pracy ... przedtem pracowałam jako pracownik magazynu i mialam 2 tys na reke. Obecnie jestem na utrzymaniu męża, dzieci nie mamy, też zastanawiam się jak można utrzymać dziecko za np. 1200 zl, ten kraj to tragedia :(

My mamy miesięcznie tak ok 2500tys i jeszcze możemy coś z tego odłożyć. Największe wydatki na dziecko ponieśliśmy na początku teraz to głównie pieluchy, soczki. Większość rzeczy kupowałam używane na allegro:)

Gość odezwala sie bidaaa
e, ssą widzę osoby zarabiające po 800 zł miesięcznie a nie tylko po 15 tys.

Gość warszawiankaaaaaaaa
ja nie wiem czemu co poniektóre sie dziwia wysokimi zarobkami ... jak pisałam wczesniej jako ksiegowa mam 4600 netto , ale jestem na kierowniczym stanowisku w średniej wielkosci firmie , w innej wiekszej zarobiłabym 3 razy tyle . Swoje stanowisko zawdzieczam ciezkiej pracy czesto od 6.oo do 20.00 i w weekendy. Ustawiłam sie i teraz mam luz , mam nie normowany czas pracy , jestem w biurze wtedy kiedy mi sie chce. Moge pracowac tylko w domu . Byłam wytrwała zaczynając od 600 zł na rękę .

Gość 29-latkaaa
Warszawa 3200 brutto +premia 1500 zł co kwartał, bankowiec w małym mieście to dużo, ale jak na Warszawę mało

Gość agedfgggg
żebym zapitalała 24 godzin na dobę to i tak mam 1200 zl netto, przestańcie opowiadać jak to wy ciężko pracujecie po 12-14 godzin, bo ja też pracuje po 10 godzin i to ciężko, w biegu jem kanapkę i co mam. Także dajcie namiary na tą ciężka pracę, nie boję sie ale przynajmniej żebym zarabiała, bo mnie chyba trafi w tym naszym kraju

Gość 29-latkaaa
najlepsza rada skończyć dobre studia i wyjechac do duzego miasta, to nie takie trudne, oczywiście gdy nie ma się jeszcze dzieci

Mam skończone bardzo dobre studia, gorzej z językiem:(, teraz już za póżno na wyjazd. Mieszkam na Wschodzie Polski, fakt zarobki niższe ale i życie dużo tańsze niż w Warszawie. Pocieszam się że z roku na rok będzie lepiej.

Gość jak mozna kogos kochac
Nie każdy może być na kierowniczym stanowisku, ale każdy chciałby żyć godnie. Tylko tyle, ale w naszy kraju aż tyle.... Ja też pracuję ciężko i wiele godzin i co z tego .

Gość Pod czarnym się wstydzę
skoro zadna praca nie-teraz to pojechałaś:O Pod czarnym jestem mamą:)