Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.25lat

25lat nie mam dziewczyny co robię źle?

Polecane posty

Gość on.25lat

nie mogę znaleźć dziewczyny i już nawet nie wiem gdzie mam szukać nie mam sił na kolejne rozczarowanie a samotność mnie dobija co robię źle?

może jesteś natrętny i zbyt chętny :D Na siłę może szukasz :) Ja od takich uciekałam gdzie pieprz rośnie

Gość on.25lat
"Looooser Witamy na kafe." padłem :-D :-D :-D a dupkami się stajemy za to jakie one są

Gość on.25lat
pytek_srytek znajome traktuje normalnie ale lubię zagadywać obce na mieście i dyskotekach to źle? taki sport sonia charakter nie wiem ale wygląd okej

Gość on.25lat
jeszcze nigdy nie wstawiłem fotki na żadną stronę internetową na nk też nie mam konta :-D to nie kompleksy ja nie lubię po prostu takich shitów ale jeśli taki z ciebie ekspert to możesz mnie zobaczyć na priv okej?

napaliłam? nie mam na co sie napalać, czysta ciekawość :classic_cool: skoro żadna go nie chce, coś musi byc nie tak. Zacznijmy wiec od zdjecia:D

Gość on.25lat
przecież to był żart z tym napaleniem nawet ja załapałem :-)

a) Nie szukasz b) Za wysoko mierzysz Inne wyjscia nie istnieją:)

Ciekawość to podobno pierwszy stopień do piekła, ale ja wnioskuję, że z Ciebie to już niezła diablica:D

Gość on.25lat
zeskanowałem fotę którą noszę przy sobie brudna ale mnie widać :-D

Gość on.25lat
cassini szukam ale po kilku porażkach, niekoniecznie koszach ale ogólnie rozczarowaniach , zawodach naprawdę nie chce mi się starać ale szukam mierzę za wysoko? cóż tak ale wlewam sobie że sobą też coś reprezentuję

powiedz ile dziewczyn zagadałeś na imprezach i z iloma się później umówiłeś?

Gość Jane.S
Moim zdaniem nic zle nie robisz trafi sie jakas napewno ja mam 23 lata i nie mam chlopaka,na wszystko przyjdzie czas zobaczysz

Gość on.25lat
przez ostatnie 2 lata kiedy jestem sam jak ogór z żadną a kiedyś jak byłem młodszy bawiłem się na dyskotece w każdy piątek i sobotę, i tutaj uwaga bo to jest zabawne, wziąłem numer przynajmniej od 50 dziewczyn ( a może dużo więcej kto to wie ) ale nie wyniknął z tego ani jeden związek :-D

Czyli mam rozumieć, że od dwóch lat nie byłeś na żadnej randce?

no to masz pecha w życiu i tyle. Albo trafiasz na niewłaściwe albo rzeczywiscie cos z Tobą jest nie tak.:D pochwalisz sie wkoncu tym zdjeciem?:classic_cool:

Gość on.25lat
tamte dziewczyny tak jakby się nie liczą ponieważ zawsze byłem pijany i brałem tą która była najbardziej skąpo ubrana :-D od 2 lat nie byłem na randce z dziewczyną z której byłem zadowolony że tak powiem sonia sory że takie brudne to z legitki studenckiej nie mogę dać ci teraz nic lepszego

Gość Jane.S
To zacznij znowu wychodzic sama do ciebie nie przyjdzie chyba ze listonoszka. Chociaz kto wie milosc przychodzi niespodziewanie :p

Gość Jane.S
To zacznij znowu wychodzic sama do ciebie nie przyjdzie chyba ze listonoszka. Chociaz kto wie milosc przychodzi niespodziewanie :p

Gość on.25lat
wśród znajomych wszystkie fajne zajęte taki pech internet ? nie sądzę i nie chcę a więc pozostaje miasto albo imprezy i tutaj zonk bo fajna 16 latka jak widzi fajnego rówieśnika uśmiecha się do niego a fajna 24 latka nie robi nic

Gość on.25lat
a czy miejsce zamieszkania oznacza większe/mniejsze prawdopodobieństwo znalezienia kogoś odpowiedniego? wielkopolska

Gość blondinQa
on.25lat - mógłbyś mi też pokazać jak wyglądasz? :) wygląd naprawdę wiele mówi o człowieku :D z tego co piszesz wynika, że masz poczucie humoru. mój e-mail: z_tej_okazji@o2.pl

Wiesz to było raczej z jej strony:"Fajny jesteś":D Komplement:P