Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.25lat

25lat nie mam dziewczyny co robię źle?

Polecane posty

Gość on.25lat
blondinQa ale nie chcę wyjść na brudasa , fotka jest z legitymacji z plecaka więc wiesz w jakim stanie :-D

Gość Jane.S
No wiesz ty tez mozesz sie zaczac do nich usmiechac albo na imprezie poprosic do tanca, jak wypijesz ze dwa piwa bedzie latwiej :))

"wygląd naprawdę wiele mówi o człowieku z tego co piszesz wynika, że masz poczucie humoru." Jestem ciekaw Twojej odpowiedzi na pytanie:"Co dokładnie mówi?" Jesteś zwolenniczką teorii, że nasze cechy są bezpośrednio związane z wyglądem zewnętrznym?

Gość mieczysław
a może śmierdzisz??

Gość on.25lat
nie śmierdzę nawet jak pot ze mnie leci wiadrami na siłowni :-D fotkę chcecie żeby pomóc czy żeby się pośmiać? :-)

Gość Jane.S
To bedzie straszne co napisze ale moja kolezanka potrafi po zdjeciu oszacowac wielkosc czlonka podobno sie sprawdza :p

Jane S. - teraz to mam na twarzy szczery bananowy uśmiech - o tym nie słyszałem:D:D

Gość on.25lat
Jane.S ale ja zawsze źle trafiam

Gość on.25lat
Jane.S bo podobno nos wiele mówi w tej materii , a tak się składa że mój zgrabny jest hehe

Rozwiń mi jeszcze co masz na myśli:"Źle trafiam?". Przecież sporo czasu nie byłeś na żadnej randce, a patrząc na przyszłość względem pecha w przeszłości to wylądujesz co najwyżej z depresją na ławce pod blokiem:D

Gość Jane.S
Zeby bylo smieszniej studouje ze mna i bedzie sexuologiem :P a ja tez nie mam szczescia i co poradze :p

Gość karate mistrz
to sobie facet sposób na podryw znalazł, a wy, głupie pindy, już lecicie z wywieszonymi ozorami :D hahahaha

Gość poloppo0
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 moze cos znajdziesz dla siebie Powodzenia :)

Gość Jane.S
Tak Franku Kimono lecimy z wywieszonymi ozorami zabieram kiece i lece....

Temat nam umarł... To może ktoś w końcu odnajdzie ten "ukryty sekret" bycia samemu:D?

Gość blondinQa
ja chce fotke, ponieważ na podstawie wyglądu mozna bardzo dużo stwierdzić! :) nie wiem, czy bym Ci pomogła, ale wyraziłabym swoje zdanie ;) mam 20lat i lubie 25latków :D hehehe

Gość agadaflors
podaj meila ? pogadamy bo tutaj niebardzo ? ;>

Gość on.25lat
"źle trafiam" byłem na spotkaniach ale to niewypały chociaż faktycznie wiele tych randek nie było w tym czasie ostatnio poznane/wyrandkowane - 1. ruchawica spotykająca w każdym barze byłego kochanka o którym mi opowiadała 2. materialistka która jak tylko zobaczyła że mój dobry kumpel ma mercedesa za 300tysięcy zrezygnowała ze mnie :-) 3. zajęta której albo się bzykać chciało albo chciała wzbudzić zazdrość w swoim byłym 4. szurnięta szmata na spotkaniu ze mną umawiała się z innym 5. najlepsza ta - szukająca przyjaciela a w każdy weekend inna dyskoteka to mam na myśli mówiąc mam pecha, normalne dziewczyny może istnieją ale nie dla mnie

BlondinQa powiedzmy, że mnie zaciekawiłaś... Prześlę Ci swoje zdjęcie a Ty mi opowiesz o mnie:) Zobaczymy na ile zgodnie. P.S. Wielkość członka nie jest wymagana:D

Gość Jane.S
widze wiele pozytywow: mozesz spotykac sie z kim chcesz, spac z kim chcesz, chodzic na imprezy bez pretensji, pic duze ilosci alkoholu palic trawke:p prawie same plusy tylko nie do konca Fajnie jest byc przytulanym co dzien przez inna osobe

Gość Jane.S
Ale to wlasnie czlonek duzo mowi o mezczyznie :) zartuje oczywiscie :p A moze i nie :)

Gość agadaflors
ON 25 - podasz meila ?

Gość red flowwer
a to dziwne bo wydajesz sie byc fajnym facetem - pewny siebie, z poczuciem humoru, wiedzący czego chce. A te dziewczyny, na które trafiles - porazka :P ale zwalic mozna chyba tylko na pech :)

No dobra - miałeś pecha... to tak jakby napisać komedię romantyczną, która w rzeczywistości jest czarną komedią;) Przynajmniej masz do tego dystans.

Gość on.25lat
okej jeśli umieracie z ciekawości mogę dać fotkę wymienionym: blondinQa Invicta ewa agadaflors masz pomarańczowy nick więc z zasady ci nie ufam heh ale pogadajmy tutaj to pewnie zmienię zdanie red flowwer dziwne ale prawdziwe i niefajne