Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.25lat

25lat nie mam dziewczyny co robię źle?

Polecane posty

Gość on.25lat
studiuję z tym że mam w sumie 2 lata opóźnienia, bo później zacząłem a potem przerwałem studia ze względu na potrzebę i chęć pójścia do pracy

Gość blondinQa
Kenniks - znacznie łatwiej w kościele znaleźć kogoś kto naprawde jest ułożony i dobrze wychowany - pewnie to nie jedyne takie miejsce.. :D wiem, że nie każdy chrześcijanin jest porządny, ale takie dziewczyny raczej się szanują(wiadomo - dziewice do ślubu :D) a jeśli chodzi o wygląd - Twoje spojrzenie zdradza wszystko... :D hehe (poza też :P)

Jeśli możesz to wyślij mi Twoje zdjęcie na mojego maila martuska818@interia.pl Jestem ciekawa jak wyglądasz po tym co piszą dziewczyny. A co studiujesz jeśli wolno spytać?

Gość Jane.S
Chociaz Wogole nie chodze do kosciola i nie odprawiam tych wszystkich czrow marow to jestem ulozona i szanuje sie a w kosciele jest wiele k....w podobnie jak na dyskotece w szkole bibliotece czy na targu warzywnym Moja kolezanka na przyklad bardzo bardzo religijna to czekala prawie z tym do slubu ale loda TO robila profecjonalnie

Gość on.25lat
"on.25lst - wyglądasz na kogoś kto ma większą grupę kolegów, ale przyjaciela takiego od zwierzeń raczej nie bardzo.." znajomych mnóstwo, kontakt z małą grupą, i z tymi kumplami rozmawiam o wszystkim , wiele razem przeżyliśmy, nie tylko szalone imprezy "w ogóle to mam wrażenie, że jesteś kimś kto nie lubi sie zwierzać, ani słuchać zwierzeń, czy innych historyjek z życia wziętych" tak nudzi mnie to ale to nie znaczy że nie jestem wrażliwy tylko dotyka mnie coś innego niż innych "zgadywałabym, że masz jakieś takie swoje hobby, które wciąga Cie doszczętnie i jednak w Twoim życiu gdybyś miał wybór: spędzić wieczór z dziewczyną, czy z kumplami - wybrałbyś kumpli." zdarzyło się wybrać siłownię zamiast randki czy reż inne hobby zamiast pogawędki z laską STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ WRÓŻKO HYHY "Dlatego, że dziewczyny, z którymi się zadajesz okazują się takie, a nie inne, prawdopodobnie za jakiś czas spróbujesz z kimś trochę innym z wyglądu - nie brzydszym, po prostu innym i przekonasz sie, że baby mogą być naprawde uległe, lgnące, strasznie zakochane i będziesz miał tego dość. " cholera wie, mam tylko jeden typ urody i raczej go zmienię , chociaż inne dziewczyny też mogą być pociągające

"a jeśli chodzi o wygląd - Twoje spojrzenie zdradza wszystko... hehe (poza też )" Ja swojego czasu nawet obkułem kilka takich połączeń, których już wcale nie pamiętam. Właśnie o wielkościach oczu, wysokości nosa, kościach policzkowych wargach itp. itd. W sumie muszę przeglądnąć książek stertę i do wynaleźć:D Powiem Ci, że podoba mi się jak piszesz - potrafisz się dopasować, ale również zaryzykować z czymś, co niekoniecznie możesz wywnioskować:)

Gość on.25lat
ewe85 jak wyjść z tego zamkniętego koła? zawsze jest tak samo jestem na dyskotece laska która widać z kilometra spódniczka i opalenizna jakby mieszkała w solarce chętnie ze mną pogada a dziewczyna delikatna subtelna i z czarującym uśmiechem ucieka ode mnie albo nie odzywa się wcale, tak ja zagaduje a ona nic nie odpowiada :-D

Gość on.25lat
będę inżynierem , lubię tematykę na której się skupiam

Gość blondinQa
bardzo trudno mnie oszukać - do tego trzeba naprawde dużej inteligencji. :D teraz on.25lat - moim zdaniem właśnie przez to, że nie stawiasz dziewczyny na 1 miejscu nie możesz jej przy sobie zatrzymać. kobiety potrzebują czuć się wyjątkowe, jedyne, niepowtarzalne i najważniejsze(po pół roku wciskania im sciemy, że są najpiękniejsze na świecie - CODZIENNEGO pisania do nich, uzależnią się emocjonalnie) Kobieta musi czuć, że dla niej umiałbyś się poświęcić(trochę) i zrezygnować z tej siłowni np. :D jak jej powiesz "zrezygnowałem ze spotkania z kumplami dla Ciebie"(nawet gdyby to była sciema) to laska bedzie wniebowzięta! :D oczywiscie musi też dostać jakiś symboliczny drobiazg! taki gest bardzo punktuje :) kwiatek, jakieś kolczyki czy coś..

Temat jak najbardziej fajny, ale was już zostawiam:) A Tobie on.25lat efektownych łowów, oby były bardziej udane niż poprzednie. Pozdrawiam was i trzymajcie się!

Gość ewe85
hmmm żebym znała na to odpowiedź :) ja mam podobny problem - tylko że przyciągam jakichś niezaradnych i dziwnych chłopaków :) albo takich którym chodzi o seks. bo ładna,otwarta, usmiechnięta , ubrana przyzwoicie. i tak sama jestem od ponad roku :) Może jesteś typem bardziej obserwującym niż zdobywającym? staniesz taki elegancik, fajnie wyglądajacy i łafnie ubraby i wyhaczasz te dziewczyny - bo dużo pokazują i mozesz sobie popatrzec. a takie laseczki do ciebie podbijają ;) oczywiście ciebei nie oceniam :) tylko takie moje spostrzeżenia z tego co widze zawsze na dyskotece :)

Gość blondinQa
poza tym większość lasek oczekuje też jakiejś bardzo głębokiej rozmowy ze zwierzeniami, wyznaniami itp. to może byc trudne dla Ciebie, dlatego jest to coś, czego dziewczyna BYĆ MOŻE będzie szukała gdzieś indziej. są też takie dziewczyny, które nie lubią takich sentmentów itd. ale tych jest trochę mniej i zazwyczaj są już zajęte :D

Gość to romantyczne ciąg dalszy
Kredka na baterie "normalny chłopak" odebrałem jako obelgę :-D

blondinQa z jednej strony nie lubicie natrętnych i jak powiedziała jedna dziewczyna na 1 stronie "może ci zależy za bardzo a ja od takich uciekam" a z drugiej strony mam się angażować jak to pogodzić, może same nie wiece czego chcecie

Kenniks dzięki prześpij się z tym i wpadnij z poradą jutro :-D

Gość ewe85
blondinQa zgadzam sie po części z tobą. jednak rozdzielenie kolegów od dziewczyny nie stwarza problemu jeżeli dwóm osobom zależy na sobie. dni w tygodniu masz 7 i powinno sie znaleźć czas na hobby, kolegów i panne :) jezeli sie postarasz to z niczego nei trzeba rezygnowac :)

Gość kuhgh
mam podobnie z tym e rok młodszy jestem, mysle ze po prostu zwraczasz mocno uwage na wyglad dziewczyny ja tak mam i dlatego jestem sam poznałem kilka fajnych dziewczyn ale no własnie w moich oczach nie byly fajnymi laskami i dlatego rezygnowałem

ewe85 na dyskotekę lubię ubrać koszulę ładne spodnie buty ze skóry i cóż wypatruje atrakcyjnej ale tym jestem starszy tym rzadziej to wy mnie podrywacie co robić jak się ubrać jak się zachowywać żeby poderwać "normalną" ?

Kredka na baterie żel jest , ciemna karnacja to nie super opalenizna:-P ale nie martw się wystarczy mi jeden dzień na słońcu i już jestem bardzo ciemny na tej fotce nie widać ciała przecież ale faktycznie to fotka z przed rozpoczęcia treningów na siłowni , w między czasie przytyłem 25 kg :-D

Gość on.25lat
to romantyczne ciąg dalszy to ja on.25lat robiłem fejka w innym temacie bo śmiechy tam są

Gość ewe85
nie przytyłes tylko nabrałes masy? :P na pewno nie zmieniaj swojego stylu ubierania sie - taki po prostu jestes. dbasz o siebie i to jest plus :) tylko czy podobają ci sie w ogóle wizualnie dziewczyny, które są mniej wyzywająco ubrane? ( tak jak napisał kolega wyzej ,ze jego takie krecą i nie moze tego zmienic :P) nie chodzi mi o jakies dziewczyny w golfie i adidasach, bo domyslam sie ,ze nie te są w twoim typie ;) Bardziej poobserwuj dziewczny - te ładne i fajne nie zawsze sie od razu rzucają w oczy ;) upatrz sobie jedna i fajnei do niej zagadaj. tylko wystrzegaj się oklepanych tekstów typu: co taka świetna laska robi sama ;P

Gość on.25lat
ewe85 nie dyskwalifikuje nigdy nikogo za strój jednakże jeśli chodzi o dyskotekę to faktycznie nie przychodzi się tam w golfie adidasy mogą być jak nie mam weny to po prostu zapraszam na piwo

Gość ewe85
i lepiej od razu sie nie angażować :) lepiej na początku dziewczyne potraktowac po koleżeńsku. nahgorsze jest zbytnie klejenie sie i widoczny mega-zachwyt juz po pierwszym spotkaniu ;)

No jo żel jest:P Ja jestem normalna i nigdy nie dałam się poderwać na dyskotece. Dla mnie to trochę żal. Nawet z nikim obcym nigdy nie tańczyłam na imprezie:D

Gość on.25lat
rozumie się :-) a teraz pytanie z innej beczki na myślenie :-D jak się umówić z dziewczyną której mam nr ale ona mnie nie zna ? piszę z taką sms ale nagle urwała kontakt a robiło się interesująco

Gość ewe85
ejj widać ze masz poukładane w głowie i normalny jesteś. tacy zawsze dają sobie rade :) moze poszukaj jeszcze wsród koleżanek dziewczyn twoich kolegów. znajomi nie bedą ci wciskać złego towaru ;)

Gość kuhgh
zal to mi jest takich dziewczyn jak Ty kredka jak sie podejdzie na baletach czy juz na parkiecie leci jakas fajna piosenka chce tylko zatanczyc (bo jakos wyrosłem juz z gibania sie samemu na parkiecie w kółko) a jedna z druga patrza sie jakbym im w jakis sposób ublizył no ale rozumiem ze po prostu nie potraficie tańczyc

Chłopak zapraszający mnie na piwo był od razu skreślony:P Nowo poznanych kobiet się nie zaprasza na piwo jak kolegi albo jakiejś starej dobrej znajomej..