Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.25lat

25lat nie mam dziewczyny co robię źle?

Polecane posty

Gość Jane.S
A na studiach nie masz normalnych kolezanek? Czy naprawde otaczaja Cie same koltuny? porazka To moze zeczywiscie probuj przez neta lub jesli jestes wysokim brunetem to ja sie pisze :) hehe

Gość blondinQa
Kenniks - znacznie więcej o człowieku można się dowiedzieć analizując jego wypowiedzi.. :D ja Twoich zupełnie nie znam, dlatego patrząc na zdjęcie ocenie teraz po wyglądzie(jak to robi prawie każda 20stka :D) wyglądasz na takiego romantyka, troche lowelasa, zgaduję że masz jakiegoś jednego, albo dwóch dobrych kumpli, poza tym to nie bardzo spędzasz czas z innymi kolegami. powiedziałabym, że nie boisz się podchodzić i zagadywać do dziewczyn, ale jednak bardzo niewiele brakuje, ale jednak brakuje czegoś, żeby kontakty przetrwały. :D pewnie bywasz na imprezach, a wtedy bawisz sie świetnie :) hehehe, obstawiałabym, że nie spędzasz czasu na graniu w gry na konsoli, ani na zajęciach z kosza, czy piłki nożnej.. :D

Gość agadaflors
Nie ufasz hehe ? dlaczego :) może nie chcesz ufać dziewczynom którym powinienes Z tego co pisałeś widze że nie za dobrze trafiałeś Szmaty Materialistki a może co mam zrobić byś podał meila :>

Gość blondinQa
słuchasz czegoś skrajnego: albo techno, albo metal :D hehehehehe

Gość Jane.S
O przepraszam bardzo ja potrafie kochac nie zdradzam, jestem czula i takie tam...a faceci i tak mnie rania! :/

Jesteś nawet dobra;) Trafiłaś z koszem... Jakoś nie lubię zbytnio tego sportu. Piłkę nożną uwielbiam, więc od czasu do czasu gramy w gronie znajomych. Konsola - jak mam naprawdę zły dzień i bieganie nie wystarczy, żeby się wyzbyć negatywnych emocji (czyli bardzo rzadko) ;)

Jeżeli odnośnie muzyki to było do mnie - kompletne pudło:D Ani techno, ani metal... Słucham wszystkiego co mi wpada w ucho;) Nie mam gustów muzycznych.

Gość on.25lat
blondinQa kogo to opis? daj mój powiem ci czy trafiłaś Jane.S jak mówiłem wśród moich znajomych nie ma wolnych i atrakcyjnych taki już mój pech 190 cm chodzę na siłownię brunet ciemna karnacja, pewna dziewczyna mówi że jestem lepszą wersją pawła deląga ale nie jestem pewien jej obiektywizmu :-) i tyle "o mnie" jeśli chodzi o wygląd . nie sprawia mi przyjemności autoreklama

Gość blondinQa
PANOWIE! :) czas nie rozglądać się za Paniami lekkich obyczajów, tylko za przyzwoitymi dziewczynami z klasą :D takich można szukać np. w kościele :D:D:D:D

A jak ktoś nie chodzi do kościoła i nie jest religijny?:D To znaczy, że nie ma klasy? Jestem oburzony:D

Gość Jane.S
No to ja nie wiem w czym masz problem, wydaje mi sie ze naprawde zle trafiasz ale tak ma wiele ludzi, poprostu musisz bardziej otworzyc sie na swiat znalezc jakies nowe hobby banal ale pomaga hm...brunet,ciemna karnacja 190 same zalety

Gość on.25lat
agadaflors okej założę mail na potrzeby kafe

Gość blondinQa
on.25lat - poślij fotke to Cie ocenie z_tej_okazji@o2.pl :D ja też słucham tego co w radio leci :D preferuje tak pop, czy rock - cokolwiek to jest :D hehehe ale Ty wyglądasz na kogoś kto jednak coś tam ma jakieś swoje takie jakieś zainteresowanie.. jeśli to nie jest muzyka to musi być to coś innego, co nie zainteresuje żadną dziewczyne. :D

Gość Jane.S
Watpie aby klasa chodzila w parze z religia oj napewno nie

Wygląd srygląd:P Najważniejszy jest charakter, to jaki jesteś, co sobą reprezentujesz, inteligencja.. Skąd Ty takie pustostany bierzesz?????

W kościele? Po czym poznać, że jesteś na spotkaniu Radia Maryja? Jest 4000 kobiet, żadna w twoim typie :P

Gość on.25lat
nie potrzebuję nowego hobby, uwielbiam siłownię, trzymanie kulturystycznej diety, oglądam sporty walki na żywo przez neta w nocy, ćwiczyłem kungfu teraz wybieram się na boks a w domu oglądam filmy i seriale tysiącami ( gotowe na wszystko też żeby mieć o czym gadać z laskami haha )

ale Ty wyglądasz na kogoś kto jednak coś tam ma jakieś swoje takie jakieś zainteresowanie.. jeśli to nie jest muzyka to musi być to coś innego, co nie zainteresuje żadną dziewczyne. Powiedz mi na podstawie czego Ty to wnioskujesz?:D

Gość blondinQa
ja też nie chodze do kościoła :) a jestem religijna i mam klasę :D po prostu w kościele łatwiej znaleźć kogoś z tego gatunku, powaznie. :) wiem, bo znam dużo wartościowych dziewczyn, które chodzą do kościoła i wystrzegają się imprez cotygodniowych :D - to znaczy, że rodzice maj na nie wpływ, a więc są dobrze wychowane, ułożone i kulturalne :D na mnie też rodzice mają ogromny wpływ, ale chociaż mnie ochrzcili i mieli ślub kościelny to i tak nie chodzimy do kościoła nigdy :D zasady i kręgosłup moralny mam mimo to :classic_cool:

Gość blondinQa
na podstawie wyglądu, Kenniks! :D

Gość on.25lat
skąd biorę takie dziewczyny? wyróżniają się na dyskotekach na przykład ale głównie chodzi o to że tylko takie zwracają na mnie uwagę, takie na mnie patrzą , takie się do mnie śmieją a normalne? jak pisałem już : dla mnie ich nie ma :-(

Właśnie - zasady i kręgosłup moralny nie są ściśle połączone z wiarą. To - jakim jesteśmy człowiekiem zależy od nas, nie od wyznania.

"na podstawie wyglądu, Kenniks!" Chodziło mi o konkrety - blizna na brwi czy coś to...:D

Gość Jane.S
To ja juz nie wiem moze jakas kulturystka:) Charakter nie charakter nie oszukujmy sie wyglad ma wielkie znaxzenie przy pierwszym spodkaniu liczy sie tylko on potem zaczyna sie rozmowa i poznajemy charakter ja jednak mam kontakt z wieloma osobami ktore sa w zwiaskach czysto sexualnych bo partner jest atrakcyjny nie wazne ze pusty jak dzban. I wcale nie zamierzaja tego konczyc

Gość on.25lat
aga założyłem mail kafefacet@o2.pl

Wiesz co mi się wydaję, że Ty po prostu zwracasz uwagę tylko na takie lachony z dyskotek. A na dyskotece rzadko kiedy można trafić na porządnego chłopaka i dziewczynę. Poszukaj gdzieś indziej. Co Ty w ogóle robisz w życiu?

Gość blondinQa
on.25lst - wyglądasz na kogoś kto ma większą grupę kolegów, ale przyjaciela takiego od zwierzeń raczej nie bardzo.. :D w ogóle to mam wrażenie, że jesteś kimś kto nie lubi sie zwierzać, ani słuchać zwierzeń, czy innych historyjek z życia wziętych :P zgadywałabym, że masz jakieś takie swoje hobby, które wciąga Cie doszczętnie i jednak w Twoim życiu gdybyś miał wybór: spędzić wieczór z dziewczyną, czy z kumplami - wybrałbyś kumpli. :D Dlatego, że dziewczyny, z którymi się zadajesz okazują się takie, a nie inne, prawdopodobnie za jakiś czas spróbujesz z kimś trochę innym z wyglądu - nie brzydszym, po prostu innym i przekonasz sie, że baby mogą być naprawde uległe, lgnące, strasznie zakochane i będziesz miał tego dość. :D

Gość ewe85
hej! :) on.25lat - z tego co piszesz jesteś typem chłopca, który przyciąga dziewczyny w krótkich spódniczkach :) chcą miec faceta na pokaz, na seks itp. Porządne dziewczyny z kolei są ostrożne względem takich, bo własnie myślą ,że tylko te blachary wam w głowie :) i koło sie zamyka.