Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka koniczynka

FACECI UWIELBIAJĄ MALUTKIE SZCZUPLUTKIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malutka koniczynka

Mam 163cm wzrostu i ważę 52kg i jestem zadowolona:) Faceci uwielbiają takie dziewczyny jak ja bo przy nas czują sie męscy i opiekuńczy:) Wielu moich kolegaów z pracy czy studiów tak twierdzi :P

Gość julka kulka
ja mam 160 i 52 kg

Gość ladaco
ja wole drobnych chlopcow

Gość sfsfsfee
ci co maja kompleksy na pewno uwielbiają

Gość ulumulu
To dobrze, bo ja lubię jak faceci opiekują się nami :D Ja jestem wysoka 169 cm, ale jestem raczej drobna i smukła, więc myślę, że problemu nie ma ;D

Gość julka kulka
wielu mezczyzn woli szczuplutkkie filigranowe dziewczyny:) oparte na faktach:)

Gość malutka koniczynka
ulumulu-mieścisz się w normie:) sfsfsfee-a dlaczego tak twierdzisz?? masz może kompleksy...:0

Gość ulumulu
Moich dwóch kolegów woli raczej "krągłe" dziewczęta, twierdzą, że mają bardziej kobiece kształty, al to też zależy. Jeśli chodzi o piersi to prawda, ale np. nogi nie wyglądają już tak dobrze, nie ma też widocznej talii. Mi raczej pasowałoby przytyć, bo piersi mam takie niezbyt duże, ale mi nie wiszą :P

Gość szczuplutkie na pewno
malutkie nie koniecznie poza tym taka przesadnie szczuplutka to ty nie jesteś...

Gość mała-mi-
164 to przecież wysoka dzieczyna!!!!!!!!!!!! wy myslicie ze jestescie malutkie ??? :O do malutkich to wam daleko....... ja mam 150 i waze 44 kg mam 21 lat i to ja moge sie uwazac za malutką szzuplutką

Gość ulumulu
ENERGICZNA to prawda! :D Mój znajomy lubi niski, nawet bardzo niskie dziewczyny, a inny woli wyższe od siebie ;) Jeśłi chodzi o mnie to jest mi to obojętne czy facet jest wysoki czy średni, byleby nie był niższy ;)

Gość malutka koniczynka
Ale,ja właśnie wcale nie mam chłopięcej figury :P Jak na mój wzrost i wagę piersi mam spoko miseczka duże B wcięcie w tali lekko krągłe biodra też mam:) Może i dla was miseczka( B )jest mała ale,mam koleżanke która ma podobne wymiary jak ja i miseczke ( D )i przez to wygląda jakby miała z 10 kg nadwagi..:P:P:P

Gość gthhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ja mam 168cm i ważę 54kg. Jestem w sam raz- nie za mała i nie za duża.

Gość simon sejs
no tak ja mam 196 i nie jestem chuchrem (96 kg) a lubie takie malenstwa 165-175 - sa sliczne az sie chce ich bronic przed zlem tego swiata :D

Gość malutka koniczynka
mała mi-nie przesadzaj:) A zresztą takim bardzo niskim jak ty 150 cm wzrostu to uwierz mi rzadko kto chciałby być...:P że co że nie jestem szczupła??? hehe dobre rozbawiłaś mnie kobieto :D:D

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 5 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dziękuję za Kliknięcie :)

i nie rozumiem tych tematow, wysokie "modelki" bez biustu maja swoj urok, pulchne dziewczyny z duzymi walorami tez, niskie sa "slodkie" i "drobne", na wyzszych z reguly ciuchy lepiej leza... faceci tez sa wysocy, niscy i z roznymi upodobaniami najwazniejsze, zeby sie dopasowac a kiedy takie tematele przeczyta panna wzrostu 176cm, moze jej zrobic sie przykro :o

ale temat jezu ja mam 152 cm wzrostu tak jak kiedys tak i teraz tabuny facetow za mna lataja Mam tez Narzeczonego takze az smiac mis ie chce z tych tekstow ze to jakas uima ze tacy ludzie maja przegrane zycie ze nitk nie chcialby byc taki niski wzrost to nic nieznaczaca pierdola

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Ja mam 215 cm wzrostu i ważę 130 kg! Mój chłopak pierwszy miał 162 cm wzrostu! Ale przyrodzenie w zwodzie to ponad 30 cm!

Gość robert0007
Tez tak uwazam najlepszy wzrost u laski to 160-170 cm wzrostu oczywiście mowie tu o szczupłych dziewczynach takie uwielbiamy:D

Gość simon sejs
kobiety powyzej 180 to juz nie dla mnie, wydaja mi sie takie duze... ostatnio spotykalem sie z kobieta co miala 185 i byla piekna, ale jednak wole bardziej filigranowa budowe :)