Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka koniczynka

FACECI UWIELBIAJĄ MALUTKIE SZCZUPLUTKIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość juliusz kamil gregory
nie no takie poniżej 150 cm to niech sobie żyją ale,ja takich nie lubie zresztą jak taka by wyglądała z facetem chociażby powyżej 170 cm wzrostu jak krasnal jakis takie to tylko dla tych niziołków poniżej 170cm:P

Gość ulumulu
E, słuchajcie, nie ma czegoś takiego jak ustalony wzrost, który jest idealny.. Tak jak wcześniej pisałam niektóym podobają się malutkie niektórym wysokie, neiktórym wielkie cycki, niektórym małe. A jak mnie ocenicie? 169 cm, 56 kg, miseczka małe B (niedawno miałam A, ale przytyłam :D), ale za to wąska talia, okrągłe biodra...

Gość pqpqpqpqp
a czy takie szczuplutkie lubią większe i grubsze penisy? czy się ich boją?

jest okey:) zapomniałem jeszcze dodac że twarz tez sie liczy i to bardzo no i piękne włosy muszą być:)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
tylko ze takie male dziewczyny muszą byc szczupłe. mam kolezanke co ma 152 i wazy 51 jest taka kaczkowata, kuper przy ziemi:) ja mam 170 i wazę 53 i czuję się świetnie:)

juliusz kamil gregory ale masz problem ja mam 152 cm a moj przyszly maz 182 i co z tego ?? Jakas tragedia ?? jak na wzroscie kobiety bedziesz budowal zwiazke to zycze powodzenia

Gość asia z poznania
Że niby autorka nie jest szczupła no prosze was ludzie NIE MÓWIMY TU O PASKUDNYCH WIESZAKACH!!!!:p

Gość simon sejs
ulumulu smakowite dane numeryczne

Gość ulumulu
Boże, kiedyś w klasie rozmawialiśmy na temat typów kobiet... wyszło an to, że faceci w ogóle nie zwracali uwagi na twarz! Skupili się tylko na ciele... jak dobrze, że jednak są tacy, którzy zwracają uwagę ;)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
akurat wielkosc pochwy niezalezy od wagi, szkoda:(

Nie mam zamiaru budować związku na wzroście tylko poprostu lube takie dziewczyny a, nie inne nie za wysokie i nie za niskie...:P

miałem napisać poniżej 155cm pomyliłem się:P

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
1.Morska_Bryza ale temat jezu ja mam 152 cm wzrostu tak jak kiedys tak i teraz tabuny facetow za mna lataja Mam tez Narzeczonego takze az smiac mis ie chce z tych tekstow ze to jakas uima ze tacy ludzie maja przegrane zycie ze nitk nie chcialby byc taki niski wzrost to nic nieznaczaca pie**ola 2.Morska_Bryza juliusz kamil gregory ale masz problem ja mam 152 cm a moj przyszly maz 182 i co z tego ?? Jakas tragedia ?? jak na wzroscie kobiety bedziesz budowal zwiazke to zycze powodzenia w co ty grasz?:D

Gość pqpqpqpqp
yyyyyyyyyyyy dlaczego szkoda? chyba dobrze? mała dla małych a duża dla dużych?

Gość ulumulu
simon sejs no wiesz, a niestety bardzo często słyszę "jaka ty jesteś chuuuudaaa!" :O (169cm,56kg)

Gość simon sejs
ulumulu moge Cie zaprosic na gofra?

Ale powiem Wam , ze czuje sie jak liliput. Mieszkam w Niemczech i jakby nie bylo niemki wysokie sa.

dori30-mogłabyś choc troszke przytyć musisz byc strasznie koścista..:P

Gość simon sejs
169/54 to chyba nie taka przesadnie chuda. mialem kiedys dziewczyne 167/53-56 i byla to normalna budowa ciala

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
cos mi sie pomieszało Bryza:P ja jestem szczupła i wcale nie mam waskiej pochwy.

No wlasnie nie jestem koscista... nie wiem dlaczego tyle waze. Moglabym z nog cos zgarnac i do cyckow dolozyc:))) (mam 75c) nie zawiele:(

ja ma 160 cm wzrostu i waze 49 kg i mi sie wydaje ze o 4 kg za duzo, a moj chlopak m i mowi ciagle zebym te 3 kg przytyla ... ;(

Gość pqpqpqpqp
yyyyyyyyyyyyy ja nie bryza ja pqpqpqpqpq:)

Gość Ewka90sasii
No szczuplutka to Ty razczej nie jestem ;p Ja mam 175 i waze 53kg, pracuje jako fotomodelka wiec lubie swoj wzrost... O soboie moge powiedziec ze jestem szczuplutka ale nie o tobie ;p

Gość ulumulu
75C! :/ A co powiesz na 75B?? Albo na A, kilka dziewczyn w mojej klasie takie ma (18l.) Ciesz się z tego co masz. Dla mnie to wielkie cyce!

Gość a to ciekawe
A ja mam 174 cm wzrostu i waze 67 kg (nie jestem gruba!), mam duze cycki i fajny tylek, i uwierz mi, ze tez nie moglam swego czasu opedzic sie od mezczyzn, w tej chwili mam przecudownego meza bez ktorego nie widze sensu w zyciu, ale nawet bedac w zwiazku malzenskim z obraczka na palcu mialam niejedna okazje aby sie przekonac o tym jak jestem pozadana. Takze to kwestia gustu wiadomo jeden mezczyzna lubi male, filigranowe kobietki a inny wysokie i "wyposazone" kobiety:) Ile osob tyle opinii. Ja osobiscie nie lubie chudych mezczyzn i "lysych na klacie", dla mnie chudy facet wyglada jak mlodzik 15latek z zapadnieta klata i poczatkiem mutacji, za to mezczyzna wysoki, "z brzuszkiem" to jest ciasteczko!:) pozdrawiam

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
wiem, to akurat chodziło o co innego pqpqpqpqp. jak juz wcczesniej napisalam pqpqpqpqp ze wielkosc pochwy niezalezy od wagi, nie wiem dlaczego wyczytales z mojego postu, ze zalezy...